Aksu T 32 Gri Gross Grill 1800 W Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi  Yorumları

Aksu T 32 Gri Gross Grill 1800 W Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(61 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    son derece başarılı

    tavsiye ederim başarılı bir ürün pahalı markalara hiç gerek yok iyi pişiriyor sağlam yapılı bir alet,temizliği de kolay yapılıyor...alınabilir ....

  • HepsiB. aracılığıyla
    Cok kullanisli

    Urun 4-5 gun icerisinde elime ulasti,gercekten de kaliteli bir urun ic kismi teflon onlari cikartip yikiyabiliyorsunuz, 1..2..3 olarak isinma hizini ayarlayabiliyorsunuz ozellikle 3 cok hararetli oluyor eti rahatlikla pisirir, isinma hizida gayet iyi, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    dayanıklı süper

    çok kaliteli bi ürün eskiden vardı 15 sene önce . geçen sene dijital tost makinası aldım 3 ay anca kullanabildim. bu makinayı eşim gördü hepsiburada da resimlere bakarken özelligi yok ama sağlam bi ürün dedi aldık. hemen 2 günde geldi. denedik çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    en sağlam en kaliteli ızgara

    babam anneme almıştı 20yıldan fazla kullandılar,şimdi kendime alacam aksudan başka hiçbir markaya bakmadım kayınvalidemde kendine aldı akrabalarımda aldı hepsi çok memnun aksudan daha iyisi yok bu konuda, diğer ürünlerini bilemem ama ızgarada en iyi marka aksu...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    çok iyi 2 3 tane aldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    BU FİYATA BU PERFORMANS, MUAZZAM!!

    Yaklaşık 1 haftadır kulanıyorum. Çıtır çıtır müthiş tostlar yapıyor. Açıkçası ilk yaptığım tostta hayal kırıklığına uğradım, lakin denedikçe ve tekniğini öğrendikçe sizi fazlasıyla tatmin ediyor. Temizlemesi de çok basit, yapışmaz plakalarına gerçektende hiçbir şey yapışmıyor. Üstelik plakaların çıkarılabiliyor olması, pratikliğine pratiklik katıyor. Güzel, çıtır çıtır tost yemek istiyorum diyorsanız yüzlerce lira harcamanıza kesinlikle gerek yok. Bu fazlasıyla iş görüyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel ürün

    ürün elime zamanında ulaştı. başta hafifliğinden dolayı fazla bi kalite hissi vermiyor ama bence güzel ve başarılı memnun kaldım. fiyatı da uygun diğerlerine fazla para vermeye gerek yok. ihtiyacımızı fazlasıyla görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Geniş, Kontrollü ve Pratikf

    Otomatik ısı kontrolü enerji tüketimini gerçekten düşük düzeyde gerçekleştiriyor. Yüzeyler oldukça geniş, plakaların çıkarılarak yıkanabilmesi kolaylık sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    emektarımız:)

    çeyizime almıştım ve 12 senedir sorunsuz çalışıyor ama artık emekli olması gerektiğini de düşünmüyor değilim:)alt ve üst plakaları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor olması büyük rahatlık sadece tost değil şiş,tavuk ızgara,sebze ızgara aklınıza ne gelirse sorunsuz pişiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Köklü Bir Marka Aksu

    Çok dayanıklı ve çok hızlı bir şekilde tost yapıyor. Haznesi geniş, 3 tostu aynı anda rahatlıkla yaparsınız. Tostu 1 veya 2 derecede yapın, 3.derecede yaparsanız çok hızlı yapar ve yakabilir. Eski tost makinemin hemen içi soyulmuştu çöp oldu. Bu o konuda da çok iyi dayanıklı bir malzemeden üretilmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Plaka yüzeyi

    Bu ürün bildiğim, güvendiğim ve kullandığım bir marka. Yıllarca ve güvenle kullanılabilir. Ancak benim aldığım t34 modelinin plakaları döküm değil, alüminyum. Yine de amacı doğrultusunda alınacak en iyilerinden birisi, hatta fiyatı ile en iyisi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat/Performans Açısından Harika!

    Fiyat performans açısından değerlendirildiğinde süper bir ürün. İlk açtığımda hafif olmasından dolayı kalitesiz gibi hissediliyor ama kesinlikle öyle değil. Çıkarılıp kolay yıkanan plakaları ve yağ akması için kenarında bölüm var. Tavuk balık ve köfte yapıyorum akma damlama sorunu olmuyor. Tostları da çok hızlı ve güzel pişiriyor. Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2019
    Beş Yıldız

    çok iyi ısınıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2019
    Beş Yıldız

    Piyasada 2-3 katı fiyatlara satılan makinelerden çok daha iyi bence, yıllardır ofiste kullanıyorduk, şimdi eve de aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2019
    Tavsiye Ederim

    9 senedir bu markanın bir alt modelini kullanıyordum. Büyüklüğü tek seferde bir kaç tost yapmayı sağladığından küçük tost makinelerine göre daha avantajlı olduğundan bu modelide anneme aldım. İç hazneleri rahatlıkla çıkartılıp temizlenebiliyor. Görüntü ve malzemesi basit gibi gözüksede senelerce hiçbir sorun yaşamadan kullanabiliyorsunuz. Sadece ilk kullanımda duman ve koku yapıyor. Bu fiyata tavsiye edebileceğim bir makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2019
    güzel

    ürün güzel beğendim kargo biraz geç geldi ama ürün güzel daha denemedim birde beyaz geldi gri yerine firmaya güvene bilirsınız ilk başta tedirgindim ama ürün geldikten sonra rahatladım

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2019
    Hızlı Kargo

    Sabah 8.30 da verdiğim sipariş ertesi gün öğlen olmadan teslim edildi. Hızından dolayı mağazayı tebrik ederim fakat gri olarak belirtilen ürün rengi beyaz gönderilmiş. Çok üstünde durmamaya karar verdim. Henüz deneme fırsatım da olmadı umarım rengine göz yumduğuma değer...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2019
    Eh işte çünkü ucuz

    eğer en ucuzu arıyorsanız doğru tercih çünkü bu fiyata anca bukadar. ızgarası çok kaliteli değil, dış görünümü eski tip ama çalışması, performansı bu fiyata iyi. AYAKKARINDAN BIR TANESNİN KAPSĞI EKSİK GELDİ. Satıcıya duyurulur

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2019
    Temiz İş

    2. günde geldi kargo gayet iyi paketlenmiş özenle yerleştirilmiş sağlam çalışıyor çizik ezik hiçbirşey yok sağlam firma düşünmeden alabilirisniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2018
    tavsiye ederim

    ürün çabuk teslim edildi, gayet güzel ısınıyor. şimdilik izlenimlerine göre çok iyi umarım memnuniyetim hep devam eder. Teşekkür ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Aksu T 32 Gri Gross Grill 1800 W Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Aksu T 32 Gri Gross Grill 1800 W Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat