Homend 1321 Grillant 2000 W Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Homend 1321 Grillant 2000 W Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 06.05.2020

    ürün iyi, çok cabuk ısınması güzel, temizliği kolay

  • Amazzon aracılığıyla, 11.03.2020
    10 gün dayandı

    Makine çok güzel. Çelik diye aldık fakat bağlantı noktaları plastik. 10 gün oldu alalı fakat üst plakayı tutan ayak kırıldı.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.02.2020
    Evladiyelik demiştim ama kullanınca olmadığını anladım

    Ürünü çok beğendim. Malzeme kalitesi, tasarım çok başarılı. Uzun yıllar kullanılabilecek gibi görünüyor; Hommend müşteri hizmetleri ile daha önceki tecrübelerimide kıyaslayarak. Daha önceki yorumum buydu ancak son 1 haftada üst kısım tutma parçalarından kırıldı, servis ürünü gönderdi plastiği tamir etmiş lakin ürünün içini kırmış tekrar geri gönderiyorum. Malzeme kalitesi iyi değil maalesef tavsiye etmiyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.01.2020
    Sağlam ve Başarılı

    Ürünü sapasağlam ve hızlı bir şekilde ulaştı. Yapışmazlığı çok iyi tabi daha yeni ama uzun süreli olacağı izlenimi veriyor çabuk ısınıyor ve güzel tost yapıyor. Malzeme kalitesi gayet iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.01.2020
    Özenli paketleme, hızlı gönderim.

    Birkaç yorum gördüm kırık çıktı diye ve endişelendim, ama homendin birkaç mutfak aletinide kullandığım için sipariş vermek istedim. Gayet iyi kondisyonda geldi. amazzon’a hızlı gönderim için teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.07.2019
    Beğenerek aldım iki defa da ürün kırık geldi

    Ürünü severek aldım paketi acınca içindeki homend tost makinesi kırık çıktı.iade yaptım ürünü çok beğendiğim için tekrar sipariş verdim ama maalesef oda ayni şekilde kırıktı iki defa ayni olayı yaşayınca çok üzüldüm amazzon gibi kurumsal bir firmaya hiç yakıştıramadım İnan ürün stok da olsaydı tekrar sipariş verirdim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2019
    İthal olmasa 5 yıldızı alırdı

    ürünü bir kaç kez kullandıktan sonra yazıyorum. oldukça şık ve kaliteli malzemesi var. ama resimde görüldüğü kadar da küçük değil. aynı anda 4 tost yapılabilir diye yazmışlar. ama biraz sıkıştırırsanız 5 tane rahat, 6 tane tostu da azıcık birbirleriyle köşelerden yapışık olarak beraber yapabiliyor. hızlı ısınıyor. açma kapama tuşu yok. o yüzden sürekli fişi takılı durmamalı. en kötü tarafı da yerli üretim olmaması. Çin den geliyor malesef.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend 1321 Grillant 2000 W Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend 1321 Grillant 2000 W Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat