Arnica GH21661 Panna Beyaz El Blender Seti Yorumları

Arnica GH21661 Panna Beyaz El Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.01.2022
    Mağaza üç kağıtçıdır.

    Olumsuz yönleri: Ürünün özelliklerinde "Arnica Panna GH21560" kod yazmasına ve çoklu set olarak anlatılmasına hatta ürün yorumlarında bila alan müşteriler 21560'ı anlatmalarına rağmen; sadece blender çubuğu GH21580 yollamışlardır. Tam bir üç kağıtçı firmadır. Uzak durun.. Gittigidiyor bile müşterinin yanında yer almamıştır...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: En önemli mutfak aletlerinden olan blender benim için önemli. Sevdikleriniz için güzel bir hediye olabilir. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürününü sipariş ettikten sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Bu ürüne ihtiyacınız var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Bir kadın için mutfağında olmazsa olmaz bir ürün bence. çırpıcısı Blenderı ve doğrayıcısı ile mutfakta kadının yardımcısı. bu yüzden evdeki bozulunca hemen yenisini almak istedim. aldığım Arnica Panna dan çok memnun kaldım. Bıçakları paslanmaz çelik. gayet iyi bir ürün iki kademeli. temizlemesi de kolay. satıcı da hızlıca kargoladı ve özenle paketlemişti. teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Güzel memnunum sadece biraz ağır

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.09.2020
    "kullanışlı"

    Olumlu yönleri: bu markayi tercih ettim cift kademelı hızı ve turbo fonksıyonu var kullanımi cok pratik. blender cirpma corbalari cekme islemlerinde cok basarili malzemesi paslanmaz celikten malzemesi temizligi kolay garantili kutuda eksiksiz geldi paketleme guzeldi begenerek kullaniyorum tavsiye ederim alacak arkadaslara pisman olmazsiniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2020
    "BAŞARILI"

    Olumlu yönleri: 1200 watt motor gücü sayesinde ve keskin bıçakları ile harika bir performans gösteriyor, kalitesi gayet güzel ve performans olarak gayet başarılı bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: ben en çok şu özelliğini kullanıyorum desem haksızlık ederim. Hepsini de çok kullanıyorum doğrayıcısını çırpıcısını blenderini hepsini aynı ayrı çok kullanıyorum . Çok da memnunum 2 hız kademeli çalışıyor ve turbo fonksiyonu da harika memnuniyetle önerebileceğim bir mutfak ürünü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Paslanmaz celıkten bıcakları sayesınde cok daha hızlı sonuclar elde edebılıyorum hem de cok daha dayanıklı ve saglam bır kullanım ımkanı verıyor. Cıft kademelı hızı ve turbo fonksıyonu ıle kullanım ımkanı var. 1,3 lıtre kapasıtede dograma haznesı var. blender, cırpma ve dograma ıslemlerını en ıyı sonuc ıle yapabılıyorum. parcaların bulasık makınesınde de kullanabılıyorum. kalıtelı uygun fıyatlı ve kullanıslı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.07.2019
    "kaliteli ürün"

    Olumlu yönleri: Gayet kullanışlı ve kalite üstelik kendi sitesinden bile daha ucuz :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2019
    "."

    Olumsuz yönleri: yorumlarda bazen abartılmış sanırım çok abartmaya gerek yok klasik blender seti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kullanışlı fonksiyonlara sahip memnunum bıçakları iyi parçalıyor temizliği kolay uygun fiyatlı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica GH21661 Panna Beyaz El Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica GH21661 Panna Beyaz El Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat