Philips FC9225 Marathon Elektrikli Süpürge Yorumları

Philips FC9225 Marathon Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(198 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.11.2018

    Urun iyi ama belli sure sonra filtre degisimi gelince filtre fiyati nerdeyse supurge fiyati...

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2016
    Philips

    Philips elektirik süpürgesini senelerdir kullanıyorum 2. Sini almaya karar verdim çok güzel bir ürün. Mağaza çalışanları kibar ve çok ilgili teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    HARİKA

    2 senedir kullanıyorum harika bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2016
    alırken 2 kere düşünün

    Emiş gucu gercekten cok iyi bundan once evi supurmuyomuşuz diyor insan ama temizlemesi canindan bezdiriyor insani. kapagini açinca her yere toz saçiliyor, eşim her defasinda balkona tasiyor temizlemek için sonra süpürgenin her yerini minik toz zerrecikleri kapladigi icin ıslak mendil yada nemli bir bezle silmek zorunda kaliyorsunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 18.07.2016

    Mutesem bir makine kusursuz toz alıyo , gürültü cok az ve kendi kendini temizlemeside muhtsem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2016
    Mükemmel

    Philips in gelmiş geçmiş en iyi süpürge makinası çekim gücü mükemmel sadece haznesi ni bosaltirken toz oluyor 440 wat emiş gücü var daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2016
    eskiden temizlik yapiomuşum

    bu süpürgeyi geçen sene aldım.anneler gününde kampanyaya denk geldim ve dışarıdaki fiyatlara göre çok uyguna geldi.çekiş gücü süper,toz haznesini temizlemek çok kolay.hiç tereddüt etmeden alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2016
    gerçekten güzel bir ürün

    ürünü alırken tereddüt halinde olmama rağmen denedikten sonra kesinlikle çekiş gücü ve temizliği güzel tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2016
    Başarılı ve Güçlü Süpürge

    Birçokk ürünü ve bu ürünlerin yorumlarını inceledikten sonra bu süpürgeye karar verdik. Süpürge alma işi biraz zor iş. Çünkü piyasada birbirine benzer çok ürün var. Genel olarak bu süpürgenin kullanıcı yorumları bir nebze diğerlerinden daha olumlu olduğu için bunu tercih ettik. Ev de süpürge işi bende olduğu için süpürgeyi ben kullandım. Süpürgenin çekiş gücü, toz ve pislikleri toplama becerisi beni çok mutlu etti. Çekiş gücünü max seviye de kullandığım zaman biraz zorluk çektim çünkü halıyı tuttumu bırakmıyor :) eğer bu fiyatlarda süpürge tercih etmeyi düşünüyorsanız bu ürün gayet başarılı. Başka sitelerde bu süpürge için daha indirimli fiyatlar olmasına rağmen Hepsiburada kalitesine güvendiğim için ürünü burdan sipariş ettim. Ürün elime sorunsuz ve zamanında ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2016
    Harika bir süpürge

    Süpürge almak isteyenler cok güzel bir süpürge. Sessiz cekim gücü gayet iyi Teşekkürler Philips. Tesekkurler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2016
    yorulmadan temizlik yapın

    4 yıl 430w çekiş gücünde toz torbalı bir süpürge kullandım. En üst ayarda temizlik yaptığımda o kadar çok yoruluyordum ki ertesi gün kollarım ağrıyordu. Bu süpürgeyle ilk süpürdüğümde öyle basit geldi ki haznedeki tozu görmesem temizlediğine inanmazdım. Yalnız tek eleştirim var o da sapı çok basit hemen bükülecek gibi. Gerçi süpürürken çok yüklenmenize gerek kalmadığı için sorun olmayacağını umuyorum. Düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2015
    çek güzelim çek

    o nasıl bir çekiş gücüdür

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2015
    Süper Emiş Gücü

    1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. 1 tanede abimler için sipariş verdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2015
    Aytaç utku

    Süpürge çok başarılı en iyi özelliği filtresini kendi temizliyor,çekim gücü çok iyi,süpürge çalışırken rahatlıkla karşındakini duyabiliyorsun yani ses yönünden de başarılı,ben çok beğendim,herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2015

    Süper bi cihaz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2015
    filtre

    ürün gerçektende çekim gücü harika her şey güzel benim içinde tek sorun temizlemek için açtığımda tozların kapağın dışında olması bu beni çok rahatsız ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2015
    efsane süpürge

    eşim için aldım.çok memnun eski süpürge meğerse tozları hiç çekmiyormuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2015
    cekim gucu inanilmaz

    dis gorunusu estetik olarak cok basarili,cekim gucu muhtesem,bu cekim gucune cikardigi ses ise inanilmaz derecede dusuk.butceniz bu rakamlardaysa kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2015
    Teşekkürler hepsi burada.com

    Uzun süredir araştırma yaptım ve bu ürünü almaya karar verdim. Ürün denilen süre de elime ulaştı. harika bir makine. iyi kide almışım. sessiz emiş gücü yüksek. çok memnunum.almak isteyen lere tavsiye edeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2015
    tesekkürler hepsiburada

    ürün elime hızlıca ulaştı . Beğenerek kullanıyorum. Daha sessiz olacağını umut etmiştim ama çokta sıkıntı yaratmıyor .min ve max çekiş hızını ayarlamak büyük kolaylık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips FC9225 Marathon Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips FC9225 Marathon Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat