Electrolux ZUSANI58TR UltraSilencer Zen Animal 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux ZUSANI58TR UltraSilencer Zen Animal 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(56 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel Sessiz

    Öncelikle herhangi bir kısmında malzeme kalitesinde herhangi bir sorun olmadığını belirtmek isterim. Süpürgenin içinden 4 tane başlık çıkıyor: - halı ve düz yüzey çevrilebilir başlık - parke başlığı - 3 farklı şekilde kullanılabilen küçük noktalar için başlık - ve en önemlisi ucu dönen başlık. Ucu dönen başlık özellikle tüy ve saçları kalın halılardan ve mobilyadan çıkarmak için faydalı ve süpürgenin gürülteli çalışan tek başlığı bu. Sessizliğine gelirsek 5 ve 4 seviyelerin hafif uğuştu, 3 ve altını duymak bile mümkün değil. O kadar sessizki iyi süpürdüğüne emin olamıyorsunuz. Halılarda 3 üzeri kullanmak pek mümkün değil çünkü yapışıyor. Hız ayarı ise elektronik olarak değişiyor ve üzerinde mavi led şeklinde yanıyor. Süpürge sapı oldukça ergonomik ama metal yapısından dolayı birazcık ağır gibi geldi. Süpürgenin boyutu ideal, büyük hantal değil. Tekerlekleriyle ilgili ise herhangi bir sorun yaratacak durum yok çektiğinizde rahatlıkla geliyor. Bir diğer en önemli özelliği 12 metrelik kablosu ki, evin ortasında bir prize taktığınızda bir daha çıkarmanıza gerek kalmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Daha sessizi olamaz!

    Uzun bir arastirmadan sonra, fiyat ve kalite olarak bu ürüne karar verdim. Süpürge aşırı sessiz ve emiş gücü harika. Saat 23.30 da süpürge yaptım! Max. gücte halı üzerine yapışıyor! Hiç çekinmeden alabilirsiniz. kargom da çok hızlı ve güvenli paketlenmiş olarak elime ulaştı. Satıcıya ve Hepsi Burada sitesine çok teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika Ürün

    Gerçekten süpürme kalitesi vs. mükemmel. Özellikle süpürge çalışırken sesini duymak neredeyse imkansız. Televizyon izlerken süpürgeyi çalıştırdığınızda tv nin sesini bile yükseltmiyorsunuz. Halı da ki başarısı tarif edilemez. Halıya resmen yapışıyor ve ister istemez süpürme kademesini 5 ten 4'e yada 3 e alıyorsunuz. Ve sonuç inanılmaz derece iyi. Bir yılı aşkın süredir kullanıyoruz. Harika diyebiliriz. Özellikle hantal olmadığı için hem kolay çekiliyor hemde ufak tefek olduğu için peşinizde süpürgeyi kolaylıkla sürükleyebiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim

    kesinlikle tavsiye ederim uzun araştırmalar sonunda torbalı süpürge almaya karar verdikten sonra bunu aldık ve çok memnun kaldık. hem emiş gücü hem de sessiz olması çok iyi

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 05.02.2021

    Kesinlikle cok iyi kac senedir kullaniyorum. Gece 4 te bile açabikirsini o kadar sessiz. Cok hafif bir ses yeni modellerinde.eminim.oda yoktur. Kimse laf etmesin süper bir.süpürge..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.12.2019

    Yaklaşık 1 sene önce aldım bu ürünü. Aldığım günden beri maalesef temizlik işkence oldu. Bütün tüyler kıllar halının üzerinde bir oraya bir buraya gidiyor. şimdi yeni süpürge alacağım. Yorumlara baktım çok şaşırdım aldığım üründe mi bir sorun var acaba

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2018
    Çok başarılı...

    10 numara 5 yıldız ! Şu an için en iyilerden biri bu...

  • NI1 aracılığıyla, 12.01.2018
    dusunmeden alin

    süper süper 5 yıldız

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2017

    oldukça sessiz ve performanslı

  • NI1 aracılığıyla, 29.09.2017
    Güzel

    Paketleme özenli, kargolama hızlı, fiyat uygun, ürün açılmamış kutusunda, sorunsuz ürün, tüm aparatları çalışır vaziyette, faturası belgeleri herşeyi yerli yerinde. Bu mağazaya güvenebilirsiniz...

  • NI1 aracılığıyla, 23.09.2017
    Ses seviyesi

    Ürünün en önemli özelliği sessiz çalışması. Çekişi de gayet iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 17.09.2017
    kalite ve konfor isteyene

    Yıllarca su hazneli süpürge kullandıktan sonra bu çok pratik geldi üstelik aşırı sessiz. 5. kademede halıya yapışıyor 3 genel kullanım için yeterli oluyor. Bütün parçaları sağlamlık ve kalite hissi veriyor. Ankara ya 1 günde ulaştırıldı. Hem konfor hem kalite istiyorsanız tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 16.09.2017
    Dört dörtlük konfor

    Tarif edilmez, yaşanır....!

  • NI1 aracılığıyla, 08.09.2017

    oldukça sessiz vede emiş gücü çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2017
    Çok inanılmaz sessiz

    Ablan almış ben denedim ilk inanılmaz sessiz evlenirsem 🙈kesinlikle bundan alırım satıcı ise çok ilgili hatasız sorunsuz alışveriş

  • NI1 aracılığıyla, 08.08.2017
    tesekkurler

    sessiz ve goruntu guzel. umarim kullanisida guzel olur. biraz kullanip yorum yapmak daha dogru

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2017
    çok sessiz

    Benden evvel temizliğe gelen abla bir denedi. Hemen fiyatını nereden aldığımı sordu. Gece yada sabahın köründe de süpürge açılabilir diyerek sessizliğine hasta oldu. Çekim gücü iyi , görünüşü estetik ve modern, göstergeler dijital. evde kedilerim (evet iki kedim var) olduğu için aldım. Halılarda C sınıfı süpürüyor ama bu fiyatta başka sınıfta süpüren yok. Enerji sınıfıA++ diye aldım. Mağaza aldığımın ertesi gününde elime ulaşmasını sağladı. Kedilerim eski süpürgemden delice korkuyorlardı artık korkmadan naptığımı izliyorlar.

  • NI1 aracılığıyla, 10.07.2017
    Çok Beğendik

    Ürün gayet güzel. Oldukça sessiz çalışıyor. Çekiş gücü de bana yeterli geldi. Hafif,fazla yer kaplamayan,şık bir süpürge.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2017
    sessiz ve güçsüz

    Sessizliğine diyecek bişey yok ancak ne yazıkki beklediğimden çok daha güçsüz. Özellikle halıda oldukça başarısız

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2017
    güçlü ve sessiz

    gerçekten çok sessiz ve bir o kadar emiş gücü çok iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ZUSANI58TR UltraSilencer Zen Animal 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ZUSANI58TR UltraSilencer Zen Animal 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat