Rowenta RH9256WO Air Force 460 All In One Şarjlı Dik Süpürge Yorumları

Rowenta RH9256WO Air Force 460 All In One Şarjlı Dik Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(50 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün muhteşem. Malzeme kalitesi, şarj süresi, emiş gücü süper. Kesinlikle memnun kalırsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Rowenta farkını yazmaya gerek 10 numara beş yıldız

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    iyi ama bir Dyson değil

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Üründen çok memnunum. Çekişi çok güzel. Üst kısmının çıkması, koltuk sandalye için kolaylık sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatı 1500 lira iken almıştım alırken şüphelerim vardı Acaba daha çok para verip risksiz bir Dyson mi almalıyım diye ancak aldıktan sonra anladım ki kablolu elektrik süpürgesi dünyanın en büyük işkencesiymis ve rowentanin bu modeli bir harika. yaklaşık 2 saat içerisinde şarj oluyor üç artı bir evi rahatlıkla sürebilirsiniz çok başarılı bir çok parçası var ürün bütün ihtiyacı karşılık verebiliyor Shaggy halı olmadıkça evdeki Halıları da rahatlıkla supurebilir, bugüne kadar satın aldığım en güzel elektronik alet olabilir!

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle çok ama çok memnun olduğumu söyleyip sonra yorumlara geçeyim: Aslında dyson almak istiyordum, çok araştırma yaptım ve servis-yedek parça konusunda sıkıntı yaşattığını öğrendim. Araştırmaya başka markalar üzerinden devam ettim ve Rowenta'da karar kıldım. Kablosuz olduğu için çok pratik. Ağır olduğu söyleniyor ama beni rahatsız etmedi. Yaklaşık 35 dk. şarj süresi var, bütün evi süpürmeye yetiyor. Koltuk altına girmekte sıkıntı oluyor. Emiş gücü yeterli, ışık tutması ayrı bir güzel. Göze görünmeyen tozlar, küçük parçalar ışık altında net olarak görünüyor. Bir de ayakta dursaydı harika olurdu. Kasım indirimlerinde uygun fiyatla ürünü almamı sağlayan hepsiburada'ya teşekkürler!

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Black friday indiriminden almıştık dyson ile arasında çok kaldık fakat iyiki bunu almışım hem fiyatı çok daha uygun aldım hem de artık büyük süpürge kullanmıyorum inanılmaz rahatlık kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Kablolu ve kablosuz 3 farklı model Dyson marka kullanmış birisi olarak Rowenta’nın bu modelini tek geçiyorum. Kaliteli bir cihaz. Temizlik performansı da çok iyi ve cihazı temizlemekte gayet basit. Dyson’ı temizlerken işkence çekiyorduk. Defalarca servise gitmesi ve çözümlenmemesi de ayrı bir konuydu! Uçuk paralar ödeyip üzülmenize hiç gerek yok. Ben Rowenta’nın bu modelini hepsiburada’dan 1700 TL’ye almıştım. Fiyatı artmış. Her yönüyle mükemmel bir süpürge.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    oncelikle ben bu siteden urun almadan once kesinlikle yorumlara bakarim. ama hep kafamda bu yorumlari gercek kullanicilar mi yoksa site veya marka sahibi mi yapar merak etmisimdir. bu yuzden yorum yapiyorum eger yayimlanirsa demek ki gercek kullanici yorumlari yayimlaniyordur. oncelimle kablosuz bir supurge aldiginizi unutmayin. kablolu supurge performansi beklemek hayal olur ama ihtiyaclari karsiliyor. dusunen arkadaslar alabilir. oneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü uzun süre araştırıp aldık. Hepsiburada’dan kampanya ile almıştık.ailemden Şarjlı süpürge alacak herkese tavsiye ettik

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Çekim iyi fena değil, aksesuarlar iyi, sabit aksesuarların sürekli üstünde kalması-tak çıkar gerek kalmaması çok iyi. Toz haznesi çok küçük, her süpürmeden sonra boşaltmak lazım ama toz boşaltmak zor, her yer batıyor. Hepa filtre yok, yıkanabilir süngerimsi bir filtre var.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.02.2020

    Almadan önce çok araştırdım çok güzel süpürüyor.Manevrasi çok iyi.Gunluk kullanım için mükemmel çözüm. Trendyol elektronik ürünler için vade farkı koymadan taksit sayısını artırırsa çok iyi olur .

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2020
    (Ürünü satın aldı)

    HARİKA BİR ÜRÜN... O KADAR PRATİK BİR SÜPÜRGEKİ HERKESE KESİNLİKTE TAVSİYE EDİYORUM.DİĞER SÜPÜRGEMİ AÇMAYA ÜŞENİRDİM. HER YERİ SÜPÜRMEYECEKSEM AÇMAYA ÜŞENİRDİM. ŞİMDİ ANINDA ELİMİN ALTINDA. ÇOK KUVVETLİ EMİŞ GÜCÜ VAR. HALIYI YERDEN KALDIRIYOR. HEPSİBURADA.COM ÜRÜNÜ HEMEN KARGOYA VERDİĞİ HALDE PTT KARGO YÜZÜNDEN 20 GÜN GEÇ ULAŞTIM SÜPÜRGEME. EVİME TEMİZLİKÇİ YARDIMCI BİLE ALMAKTAN VAZGEÇTİM. O KADAR TEMİZ SÜPÜRÜYOR O KADAR PRATİK Kİ, ARTIK SÜPÜRMEKTEN ZEVK ALIYORUM. HERKESE TAVSİYE EDERİM. PTT KARGO DIŞINDA HERŞEY ÇOK GÜZELDİ. KARA CUMA İNDİRİMİDE GAYET İYİ OLDU ÇOK UYGUN ALDIM.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İndirime girdiğinde tesadüfen görüp aldım eşim dyson bakıyordu iyiki görmüşüm çok memnunuz

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Aslında süpürgeninçekişi çok kuvvetli diye söylendigi için bunu terçih ettim ama bekledigim kadar çok kuvvetli gelmedi bana dyson almayı düşünüyordum yeni çıkan modelleri çok fiyatlı oldugu için araştırıp yorumlardan dolayı bunu aldım pratik ama çok güçlü deil bence ama günlük kullanmak için pratik

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Cok iyi toz cekiyor, eksileri agir olmasi ve yatak altina girmemesi.flexi modeli var o giriyor koltuk altina vs. 1 ay oldu, memnunuz, toz kalmadi evde.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü uzun araştırmalar sonucu aldım.Aslında dyson almak istiyordum ama bütçeme daha çok uyduğu ve aynı özellikleri taşıdığını düşündüğüm için Rowenta almaya karar verdim. Satın almadan önce yabancı sitelerdeki yorumlar dahil hemen her yorumu okudum ve videoları izledim. Yorumların ürün seçerken ne kadar önemli olduğunu bildiğim için almayı düşünenlere yardımcı olmak adına artıları şunlar; kesinlikle arkanızda sürüklediğiniz bir makine olmadığı için işiniz çok hızlı bitiyor. Ben dubleks evimin üst katına süpürge taşımaktan bezdiğim için aldım ve üst katı tamamen süpürdüğüm halde şarjı daha hiç bitmedi.emiş gücü gayet yeterli ve aparatları aşırı kullanışlı, Koltuklarım yüksek olduğu için altlarını süpürebiliyorum,görüntü olarak estetik.eksileri ;ayakta durmuyor ,biraz ağır ,Shaggy halkınız varsa iplerini koparabiliyor ki bu artı bir özellik de olabilir çünkü emiş gücü gayet iyi, borusu teleskopik uzayabilirdi ,toz haznesi biraz küçük, süpürürken arkasından yüzünüze hava üflemesi bazen rahatsız edici olabiliyor. sonuç çok memnunum bel fıtığı olmaktan kurtuldum hepsi burada ya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    en iyilerden, süpürmek gayet rahat, tozları hemen çekiyor, temizliği de gayet iyi, fakat tutarken zorlanıyoruz kafa kısmını biraz ağır yapmışlar, hanımlar zorlanıyor, toplam ağırlık 3,5 kilo, sanırım dyson üst modeller 3 e gelmiyor bile, ama fiyat farkına göre bu daha iyi, içinden bir sürü başlık çıkıyor, bazıları işinize yarar, diğer kullanım özellikleri zamanla belli olur

  • HepsiB. aracılığıyla

    Çok heveslenerek, yorumların hepsini değerlendirerek aldım.Ürün diğer markalara göre pahalı. Çekimi temizlemesi iyi, fakat koltukların altına tam giremiyo. Şarzı öyle 40 dk değil tam şarjla ancak 10 dk falan sonra Hemen bitiyo,tabii düşük ayarlı çalıştırırsan...1 odayı bile süpüremiyosun.Çarçabuk süpürge olsun diye aldım ama masa altını süpürene kadar bitiyor malesef.Uzatma borusu biraz daha uzun olabilirdi.Sesi de nerdeyse normal süpürgeye yaklaşık.Dayson müşteri hizmetlerini arıyorum, açmıyolar garantiyi işletmek için. 3 haftadır kullanıyorum,bu fiyata beklentilerimin çok çok altında,üzgünüm. Paketleme, kargo beklediğim gibiydi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RH9256WO Air Force 460 All In One Şarjlı Dik Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RH9256WO Air Force 460 All In One Şarjlı Dik Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat