Samsung Galaxy S10+ Plus 128GB 6.4 inç 12MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz Yorumları

Samsung Galaxy S10+ Plus 128GB 6.4 inç 12MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(1557 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gerçekten güzel telefon tavsiye ederim, tam bir amiral gemisi. Çoğu telefonda 2022 De bu özellikleri bulamazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel bir cihaz yeni modellere taş çıkartır. donma,kasma hiçbir sıkıntı yok 4 aylık bir kullanım sonrası yapılan bir yorum ekran efsane bu arada

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün resmen kullanilmis ve samsung garantili denmesine raģmen garantisi felanda yok kutu icerigide yarım yamalak.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu telefonu yaklaşık 2 yıl aktif şekilde kullandım. Bu ay ise iphone 13 pro max e geçiş yaptım. 2 yıllık süre zarfında özellikle işlemci beni çok üzdü. Telefon bir süre sonra bariz şekilde yavaşladı. Pil kapasitesi çok hızlı düştü ki ben pil şarj-deşarj sürelerine hep dikkat eden bir kullanıcıyım. Güncellemeleri yeni çıkan tepe modellerden 4 ay sonra aldı. S6 edge plustan beri de samsung kullanıcısıydım. Son altı aydır da 2. Telefon olarak iPhone XR kullanıyordum ve çok açık söyleyeyim i phone un tüm telefonlarının daha stabil, kararlı ve kullanıcı odaklı yazılımı beni cezbetti ve 13 pro max satın aldım. S10 plus I şuan işyerimizdeki personele iş için kullanması için verdim. Samsung telefonlar başta çok iyiler ama 1 yıl sonra yetmemeye başlıyor. Zamanın gerisinde çok hızlı kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Altın gibi telefon durdukça değerleniyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    samsung kalitesi farkı farkedin

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Urün mükemmel fakat kargo kötüydü düzgün bi paketleme yapilmamisti.Sadece balon icine kutu konmus o şekil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkkürler MandalinaGsm

    Özenle Paketlenmiş ve Hızlı Kargo ile Geldi Tavsiye Ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    almaya değer mükemmel bir cihaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ekranın ortasında kamera?!? Ne Gerek vardı...

    Çentikli ekran mantığını sevmemiştim. Bu konuda iPhone X'i eleştirmiştim daima ama sonra bir baktım tüm markalar aynı şeyi yaptı ve çentikli ekran çıkardı!?! Ekranın ortasında kamera mantığı da bence çok saçma. Bir tasarım harikası değil bence. Huawei Mate 10 Pro'nun bile ekran tasarımı Samsung S10'lar grubundan daha iyi yine bence.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel telefon ama...

    Güzel telefon ama kamerası istediğim gibi değil daha güzel foto çekmesi lazım bulanık çekim mi kaldı yıl olmuş 2019...

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    baya iyi olmuş beğendim ben

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün arızalı çıkmıştı pc ye bağladımda nem algılandı hatası veriyordu.Servise götürdüm anında yeni ile değiştirdiler. Samsung bursa servisine teşekkür

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung'un Bugüne Kadarki En İyi Amiral Gemisi

    Samsung Galaxy S10 Plus Prizma Siyahı telefonumu HepsiBurada üzerinden Samsung Türkiye mağazası aracılığı ile Mart ayında ön siparişle aldım, yanında Galaxy Buds ve ₺600 hediye çeki verdiler. Telefonun ekranı "sonsuz ekran" mottosuna tam anlamıyla uyan bir şekilde çerçevesiz, full kullanım alanına sahip, edge özelliği ilk çıkan telefonları kadar değil, yanlışlıkla dokunmayı önlemek için azaltılmış. Dahili hafızası gayet yeterli, 512 gb'a kadar artırılabiliyor. Kamerası özellikle video çekiminde mükemmel, titreme gibi bir problemi yok, sanki profesyonel çekim yapıyorsunuz. Fotoğraf çekiminde ultra geniş açı sağlayan kamerası yakınızdaki objelerin çoğunu kendinizi kıpırdatmadan kareye sokmanızı sağlıyor. Gece çekimi zayıftı, güncelleme ile 'gece modu' geldi. Şarjı iyi gidiyor. Oyun performansı gayet iyi. PUBG'yi takılmadan yüksek çözünürlükle oynayabiliyorsunuz. Yüksek RAM sayesinde işlemler çok hızlı gerçekleşiyor. Dolby Atmos ile ses kalitesi süper, Youtube'da müzik videoları çok daha fazla keyif veriyor. Batarya 1,5 saatte şarj oluyor. Normal kullanım ile 1 günü rahat çıkarıyor, geçiyor bile. Çok oyun oynayıp video izliyorsanız 1 günü zor çıkarırsınız. Yüz tanıma ve ultrasonik parmak okuma güzel çalışıyor. Bixby kullanışsız, Türkçe dil desteği yok. Hepsi Burada'ya ve Samsung Türkiye mağazasına teşekkür ediyorum ve ekonomik durumu el verenlere bu telefonu kesinlikle öneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Her zaman ki gibi samsung kalitesini doruklarda yaşamamızı sağlayan bir telefon aldığı parayı sonuna kadar hakediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Zerre kadar Şüpheniz Olmasın!!!

    Her şeyiyle mükemmel bir cihaz şarj süresi bataryası jak girişi ekran kalitesi fotoğraf kalitesini söylemiyorum bile :) Samsung yazılım destegine de önem vermeye başladi umarım dahada gelişir yazılım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alın aldırın

    Gerçekten tek kelime ile mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün harika

    Samsung baya kendisini geliştirmiş. Şunu belirtmek isterim ki s10+ modalı samsung un en kaliteli telefonu olmuş baya beğendim. Şık,hızlı ve kaliteli duruyor. Bir önceki telefonum iphone 6S idi. Bana çok küçük geliyordu keyif alamıyordum. Bu telefona geçince ilk önce garipsedim çünkü iphone çok farklı bir telefon bunun yanında hâlâ s10+ ın özelliklerini çözmeye çalışıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    1 aydır kullanıyorum piyasanın en iyisi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Dunya uzerinde suan rakibi olmayan tek telefon

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy S10+ Plus 128GB 6.4 inç 12MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy S10+ Plus 128GB 6.4 inç 12MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat