Arçelik 9361 Fl A+ 6 Program Bulaşık Makinesi Beyaz Yorumları

Arçelik 9361 Fl A+ 6 Program Bulaşık Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.10.2019

    Görseli hoş, parmak izi, çıkmayan yağ lekesi sorunu yok. Ancak makinanın sol alt köşesinde iyi durulama yapmıyor. Tuz, şeker kavonozlarında artıklar olduğunu farkettim. Üstelik makinamda özellikle su çıkışını kapatmayacak şekilde yerleştirme yaparım.Genellikle deterjan kalıntıları görüyorum.Servis sağ olsun problemlerle ilgilendi filitresini değiştirdi. Denemediğim deterjan markası kalmadı.

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2015
    Arçelik 9360FI 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi

    Ürün çok kısa zamanda teslim edildi. Servis çalışanları gayet alanında uzman ve nazik ve ürün gayet iyi çalışıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2015
    Çok iyi

    6 Programı var. Programları da mantıklı. Hepsini kullanabilirsiniz. Inox u kaliteli, parmak izi bırakmıyor. Ayrıca sessiz. A+ tasarruflu.Eşim memnun kaldıı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 9361 Fl A+ 6 Program Bulaşık Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 9361 Fl A+ 6 Program Bulaşık Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat