Siemens SN22D200TR A+ 2 Program Bulaşık Makinesi Beyaz Yorumları

Siemens SN22D200TR A+ 2 Program Bulaşık Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(99 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Siemens sonuçta

    Bu ürünü yazın Gaziemir Optimumdan almıştım. Ürün çok güzel. Makine çok güzel yıkıyor. O nedenle Afyonda oturan kaynanamada bir adet aldım. Yalnız Yurtiçi Kargonun Afyon şubesini beğenmedim. Adamlar kargoyu bahçeye bırakıp gitmişler. Böyle saçmalı olur mu? Bu konuda hepsiburada ile de temasa geçeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans iyi

    bu fiyata beklentiyi fazlası ile karşılayacak bir ürün yıkama süresi 2 saat civarında. ürün ile alakalı fazla ayrıntı zaten yok 2 programlı uygun makine temiz yıkıyor. tavsiye ederim. ürünü satan kurum ise ; hepsiburda yı anlatmaya gerek yok. doğan grup üyesi bir site güvenilir. kargo gönderim performansı +++

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sınıfına göre şık ve kullanışlı

    Sınıfına göre şık ve kullanışlı, servis mükemmel. iki program ihtiyacı olan için fiyatı ve kalitesi süper. Ayrıca servis ağı ile iletişim harika.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok güzel bir hediye

    Bir kaç ay evvel hepsiburadadan anneme aldım. Biz 6 senedir evimizde kullanıyoruz.Çok memnunuz.Üzerine yine aynı markanın setüstü ocağından monte ettirdim çok şık oldu.ihtiyacı olanlara düşünmeden tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Geleneksel Simens Kalitesi

    Yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz. Sorunsuz çalışıyor mükemmel temizliyor ihtiyacı olanın kaçırmaması gereken bir makina derim. Ayrıca Simens servisi de iyi hizmet eklersek düşünmeden alınabilecek makinalardan bir tanesidir derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    siparişim 2 gün içinde geldi teşekkürler.

    siparişimin bu kadar çabuk geleceğini tahmin etmiyordum. kredi kartı seçenekleri hepsiburdada çok olduğu için ürünümü alabildim. makinamı kullanıyorum memnunum, ortalama iki buçuk saatte yıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Eşim çok memnun kaldı. 2 program yeterli fazla bile. tek program kullanıyoruz zaten kullanmayacağınız programlar için boşuna para vermeyin hepsi buradaya da teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli ürün

    İnternet sitelerindeki 6,8 gibi çok programlı makinaların gösterişine aldanmayın. Yaptığı işlem hepsinde aynı, yani bulaşık yıkamak. 2 program gayet yeterli fiyatı da uygun ve teslimat gayet hızlı. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hızlı teslimat

    teslimat çok hızlı. Arızalanan makina yerine alınacak en uygun ürün.Bulaşık makinalarında 2 program yeterli bence.Bulaşıklarıda gayet temiz yıkıyor.Parasına göre gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tabii ki Siemens

    Oncelikle mukemmel Siemens kalitesini aliyorusunuz. Bu fiyata üstelik. Bence fazla program olayına takılmamak lazim. Sonuçta bulaşıkları içini attıktan sonra başında beklemiyoruz. Zemini plastik. Ama koku yapmıyor. ilk yıkamada sadece biraz koku vardı. Sonra yok. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    1 Yıldır Kullanıyoruz.

    Geçen sene hanıma aldım. Sorunsuz ve şikayetsiz şekilde kullanıyor. Malzeme kalitesi gayet güzel. Çok programlı karmaşık ve pahalı cihazlara bence gerek yok. Şimdi ablam içinde bir tane sipariş ettim. Zengin-fakir herkes için tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Pahalı makinelerin pabucu dama :)

    Beş yıl önce ünlü bir markanın bir sürü özelliği olduğu söylenen oldukça pahalı bir bulaşık makinesini almıştım. Özellik çoktu ancak bir kusuru vardı; bulaşıkları yıkamıyordu. Defalarca servise gitti, birçok şey denendi ama nafile! Neredeyse tamamen yıkayıp makineye koyduğum bulaşıklar bile lekelenmiş kirlenmiş olarak çıkıyordu. Salt servise verdiğim parayla bile başka bir bulaşık makinesi alabilirdik. Sonunda pes ettim ve eskisini çöpe atıp bunu aldım, çok memnunum. Bu fiyat kalite dengesi çok iyi. Keşke bir de kısa programı olsaymış ve tabanı plastik olmasaymış :(

  • HepsiB. aracılığıyla
    bence iyi bir seçim

    ÜRÜNÜ ALALI 1 HAFTA OLDU SESSİZLİĞİ VE YIKAMA PERFORMANSI GERÇEKTENDE ÇOK İYİ BİLMİYORUM AMA MARKA GERÇEKTENDE ÇOK İYİ EN ALT GRUP ÜRÜNÜDE OLSA KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA FİYAT ARALIĞI OLARAK ÇOK UYGUN OLDUĞU İÇİN TAVSİYE EDERİM...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gerçekten çok iyi

    Çok memnun kaldık ,fiyatının ucuz olması konusunda tereddütlerim vardı ama yanılmışım... gerçekten çok memnunuz , ,gayet şık ,iç hacmi geniş ,güzel bir makine ,herkese tavsiye ederim ...

  • HepsiB. aracılığıyla
    bulaşık makinası alacaksınız aradığınız ürün bu

    bu ürünü anneme aldım,kendime aldım,kayınçoma aldım (düğün hediyesi olarak) şimdide kayın valide alacağım.bulaşık makinalarında 2 program yeterli fazla programlı olup da fazla para ödemeye hiç gerek yok.3 yıl garantili bir ürün.performansı gayet iyi,eğer bulaşık makinası alacaksanız bu ürünü tavsiye ederim.çamasır makinası bulaşık makinası buzdolabı markası siemens ise sıkıntı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata bu kalite kaçmaz

    Yaklaşık iki aydır bu ürünü kullanıyorum. Bu arada hızlı teslimat için Hepsiburada.coma teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Makina çok güzel bir şekilde doğru seçimi yapılmış tablet ile yıkama yapıyor. Bulaşıklardan ekonomik fiyata kaliteli bir ürünle kurtulmak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    siemens....... başka bi şey söylemeye gerek duymuyorum......

    müşteri ilişkileri harika işliyor. ertesi gün montajladılar. çok güzel yıkıyor. sessiz .daha ne isteyebilirim ki.vakit geçirmeden alın, eşiniz bulaşık yerine sizi yıkasın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre çok iyi

    Çok fonksiyonlu bir şey istemiyorsanız tam işinize göre olabilir.Aldık memnun kaldık.Siemens kalitesi zaten ortada.Almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2018
    Siparişi göndermiyorlar.

    28 Temmuz'da sipariş verdim, 13 Ağustos oldu hala kargoya vermedi Karadeniz isimli firma.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2017
    Bekledigimin cok üstünde

    Öncelikle hepsiburadaya tesekkur ederm hizlı kargo ve servis icin bulasik makinelerini cok arastrdm nerdeyse her makinenin yorumunu özlligini okumusumdr fiyat ve kalite acısndan süper bi makine sakin tereddüt etmeyn gerckten cok kaliteli makinenin plastik tabanı koku yapmiyo yapsa bile 10 yil garantisi var ayrıca ici gayet genis 50 derecede bile mükemmel sonuc veriyo bikac aydir kullaniyorum tabaklarmda hic cizik yok makineden ısıl ısıl ve temiz cikiyo gerckten cok güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens SN22D200TR A+ 2 Program Bulaşık Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens SN22D200TR A+ 2 Program Bulaşık Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat