Siemens SN26M832TR Bulaşık Makinesi Yorumları

Siemens SN26M832TR Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Ereyon aracılığıyla, 31.10.2016
    Makine gerçekten harika.

    Öncelikle fiyat aralığınız bu seviyede ise alabileceğiniz daha iyi bir makine olmadığını bilmenizi isterim. Eşim özellikle 3. sepet olmayan bir model istedi. Kaşıklık hiç kullanışlı bir aparat değilmiş ev hanımları için. Makine inanılmaz sessiz, gece bile çalıştığını hissetmeniz çok zor. 15 ve 29 dk.lık programlarda tam anlamıyla acil servis misali çözüm üretiyor acelesi olan kadınlara. Bulaşıklar pırıl pırıl. Ayrıca su ve elektrik faturasında belirgin bir düşüş oldu. Bütçeniz 1500-2000tl.civarında ise, kesinlikle tavsiye ediyorum herkese.

  • NI1 aracılığıyla, 03.09.2016
    Başarılı bir alışveriş oldu.

    Ürün çabuk geldi. Zaten siemens' in efsane modeliymiş. Almanya üretimi, çelik taban. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 23.06.2016
    Siemens Mercan'dan alınır

    Henüz performansı sınayacak kadar uzun süre kullanmadık ancak bir önceki kullandığım cihaz da Siemens'di ve 16 yıl gitti. Tereddüt etmeden aynı markayı aldım. Beyaz eşya işini şans işi olmadığının ispatı bir marka olduğunu düşünüyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 31.05.2016
    Kaliteyi uygun fiyata alabilirsiniz.

    Araştırmalarım üzerine bu modelde karar kıldım. Kullanıp tavsiye edenlere teşekkür ederim. Elektirik ve su tüketimi değerleri kararımda etkili oldu. Ürünün orjinal poşeti ve kargonun taşımasından dolayı oluşan yırtıklar resimde gözükmektedir. İlk ürünü bu poşetle gördüğümde ürünün teşhir vb. olabileceğini düşündüm. Servis teknisyeni böyle olduğunu söyledi. Bilgilerinize...

  • NI1 aracılığıyla, 20.05.2016
    Tam benlik

    Çok beğendim tavsiyr ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2015
    Teşekkürler

    Ürün çok kısa sürede teslim edildi. Siemens servisi aynı gün kurulumunu gerçekleştirdi. Bulaşık makinesinde aradığımız özelliklere tasarrufu da ekleyerek cevap veren bir ürün. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 15.01.2015
    Kalite

    Cihaz Almanya'dan ithal, içi paslanmaz çelik taban. Gayet sessiz. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens SN26M832TR Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens SN26M832TR Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat