Bosch B1ZMI18624 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Yorumları

Bosch B1ZMI18624 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Boch markası benim sevdiğim markalar arasında. Yaz kış kullanıyoruz. Hem de kendi evimizde hem de yazlığımızda aynı model var. Neredeyse evdekini hiç kapatmıyoruz. A++ sayesinde yüklü elektrik faturasıda ödemiyoruz. Enerji tasarrufu için stanby özelliği mevcut bence çok iyi düşünülmüş. İsterseniz otomatik isterseniz manuel ayarlama şansınız var. Fitresini çıkarıp temizliyorsunuz. Duvar askılarını genişletebiliyorsunuz. Montajı gayet kolay. Daha öncelerde daha uygun klima tercih etmiştik ve pişman olduk. Fiyatta markanın gerçekten etkisi var. Bu tür ürünlerde biraz paraya kıyacaksınız. Kafanızın rahat etmesini istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 18.07.2019
    Başarılı

    Ürünü henüz kullanmadım çünkü servis montajı yaptı, ürünü denedi ancak elektrik bağlantısını gerçekleştirmedi. Bosch servisi ürünü kuruyor ama elektrik bağlantısını kendisi yapmıyor, elektrikçi çağırmanız gerekiyor. Bunu bilin. Kullanım sonrası duruma göre yeniden yorum yapacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2019
    Ürün, gönderi, servis sorunsuz

    Ürün tahmin edilen teslim süresinden çok daha erken geldi, teknofish e ve hb ekibine teşekkürler. Ürün sağlam geldi ve servis talebimiz 1 günde karşılandı, montaj kurulum sağlandı, ürün performansı gayet güzel ve sessiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2019
    süper

    klimayı iki aydır kullanıyoruz ısıtması süper elektrik tüketimi çok az nerdeyse hiç kapatmiyoruz beklediğimiz in çok üstünde bir verimle karşılaştık emeği geçenlere teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch B1ZMI18624 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch B1ZMI18624 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat