Vestel BM-1004 I Ekomaks Bulaşık Makinesi Yorumları

Vestel BM-1004 I Ekomaks Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(78 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.05.2021

    10 programlı Vestel bulaşık Makinesi aldım hiç memnun değilim kapak yamuk geldi birde çok merak ediyorum dijital kafa bölümü soyulan varmı kilit bölümü bir ay içinde soyuldu değiştirdiler tabiki kapak yamuk üst dijital bölümü değiştirdiler 1 ay içinde yine soyuldu aradım kimyasal kullanmışım zaten çalışıyorum makineyi silmeye fırsatım yok birde benim kullandığım deterjanı bütün bayanlar kullaniyor boyası çıktı makinenin elimi tutugum yer elime boya geçti sok oldum makineyi alalı 10 yıl oldu evimde rutubet yok güneşten tanıyoruz makinenin kenarlarında oksitlendi 10 yıllık makine gibi oldu onca para verdim hiç memnun değilim ekonomik diye aldım fakat hiç tavsiye etmem çok adı bu devirde makinenin boyası mi soyulur 2020 de aldım

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.01.2021

    bm 1004 x bulasik makinasi aldik 2 ay sonra dokunmatik tus ekran arizalandi servis gelmesi yapilmasi 4 gun surdu 1 ay olmadi ayni ariza yine arizalandi 4 gun servisi bekliyoruz.. uc makina fiatina aldik basimiza gelen. vestel yetkililer okumuyormu bu yorumlari BM 1004 x modeli geri cekmeliler milletin canini yakmasinlar garanti bitince ne olcak yetkililer .

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.09.2020

    5 para etmezmiş cam ne kadar eşyam var çizdi mahvetti servise defalarca iade talep ettim oralı olmadılar servis tamir diye götürdü çarpmışlar çizmişler dışı mahvolmuş hakem heyetine vereceğim yerli malı destek olalım istedim ama değmezmiş.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.03.2020

    Öncelikle görünümü çok şık ve ekranı kolay anlaşılıyor.Programların çok olması avantaj hemde ektra opsiyon özellikleri var.Şuan makinem yeni ilerde nasıl olur bilemiyorum ama şuan memnunum.Sadece kullanma kılavuzunda verilen bazı programların süresi yanlış düzeltilmesi gerekiyor.Ben alırken vestelin kendisi sitesinde ürünün kılavuzunu okuyup karar vermiştim.İnsanlara hatalı bilgi verilmiş oluyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.03.2020

    Dün kurulumu yapıldı.Şuan memnumun dış görüntüsü iç tasarımı çok şık duruyor.yıkqduğım bulaşıklar tertemiz çıktı,bu özelliklere fiyat çok iyi umarım uzun yıllar memnun kalırım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.09.2019

    Vestel bm-1004 x bulaşık makinem bardaklarda su lekesi bırakıyor her programı denedim deterjan da degiştirdim fairi aldım yok berbat yıkıyor makinadan çıkan tabaklar bardaklar sıcak çıkmıyor eski makinayı açınca buhar çıkıyordu bunda böyle birşey yok çok pişmanım tavsiye etmiyorum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.04.2019

    Selam Öncelikle yerli dedim 13..04..2019 tarihinde 2500 tl verdim bm 1004 x inoks makina aldım 14 kişilik solo iç hacimi dar firmayı aradım makina 14 kişilik diye aldım ancak bu makina iç hacim olarak dar emsallerine göre profilo ile kiyasladim derinlik 67 cm bizim makina 58.9 cm derinlik genişlik 61 cm bizimki 58.9 cm bu makina dar dedim iade etmek istiyorum dedim onlarda olmaz dediler siz makinayı gördünüz dediler ben içine tabak çanak koymadım bilmezdim bu kadar dar olduğunu dedim onlarda tüketici mahkemesi ne git dediler merak ediyorum bu ülkenin ürettiği ürünü kendi vatandaşı beğenmiyor sa sistemini bu kadar elestiriyorsa acaba dışardaki kişiler ne düşünür bu kadar büyük bir firma benim gibi asgari ücretle çalışan kişinin sorununu çözmekten aciz iade etmek isteyince mahkeme yolunu göstermelerini kınıyorum evimdeki buzdolabı vestel çamaşır makinası veysel bulaşık makinasida vestel olsun dedik bizim ülkenin ürünü dedik demezolaydim kimseye tavsiye etmem KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM Ben alırken araştırdım güya enerji şu gibi özelliklerine baktım ama iç hacim konusunu araştırdım mağdur oldum ALLAH (c.c) yedirmesin nerede müşteri memnuniyeti YABANCILARA BU YÜZDEN HAYRANIZ NEDEN YABANCI DERLERSE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ hepinize saygılarımı sunarım

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.03.2019

    Alalı bir kaç ay oldu her programı denedim hepsinde bardaklarda tabaklarda beyaz lekeler oluşuyor, deterjanı değiştim fairy kullandım olmadı manyetik rezistans aldım vesplus’ın 100 tl olmadı. Yetkili servisten biri geldi dediki, abi sizin suyunuz sert, sertlik seviyesini 5e ayarlıyorum en geç üç yıkama sonra hiçbir sorun kalmaz. 1 aydır değişen birşey olmadı. Tamamen yerli diye tercih ettik 10 programlı dedik Vestel’in kaliteli paralı bir ürünü dedik ama gerçekler başka çıktı. Ayrıca makina çok küçük geldi bana. Bir kullanıcı buhar çıkmıyor demiş makina yıkamayı bitirdiği zaman, aynı şey bende de var buhar çıkmıyor normalde her makina yıkamadan sonra buhar çıkarır en azından makinanın içi sıcaktır bunda öyle birşey yok, bence sorun makinanın suçla yıkama işlevinin çok zayıf olmasından kaynaklanıyor, kesinlikle Tavsiye etmem .

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.02.2019

    Makinamı alalı birkaç ay oldu. Eşim Vestel yerli diye tercih etti. Öncelikle bana küçük geldi. Bardaklarım bazıları büyük olduğu için sığmıyor elde yıkıyorum. Bulaşıklarımda koku var. Bardaklarımı tekrar yıkayıp öyle kullanıyorum. Geçer diye bekliyorum. Servisi aradım fakat çok yardımcı olmadı. Giderlerinizi kontrol edin filan dediler. Deterjan değiştirdim boş çalıştırdım vs ama hiç birşey değişmedi. Kapak açılınca buhar çıkıyordu eski makinamda bunda çıkmıyor. Diğer programlarında denedim fark etmiyor. Steam Wash programında kapak kendisi atmıyor. Üst rafı çekince kalan sular akıyor. Bunu da söyledim telefonda .. delikler tıkanmış olabilir kontrol edin deyi geçiştirdiler. Hiç yardımcı olamadılar yani hiç memnun değilim üründen özelikle deterjan kokusundan çok rahatsızım. Yorumların hepsini okudum acaba aynı sorunu yaşıyan varmı diye fakat herkes memnun gibi ve hiç inandırıcı gelmedi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.01.2019
    "Gururla yerli"

    Olumlu yönleri: Genel itibariyle memnunum. Daha iyi ve sağlam ürünler üretebilmemiz ve dışarıya da ihraç edebilmemiz için ısrarla yerli tercih edelim. Vestelden bir sonraki ürünlerde malzeme ve kalite noktasında çıtayı yükselmesini bekliyoruz. Olumsuz yönleri: Çalışma esnasında ufak cızırtılı bir ses geliyor, sanırım kurulumu yapan arkadaş cihazı zemine tam oturtamadı, servise başvuracağım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.12.2018
    "Vestel BM-1004 X WiFi A+++ 10 Program Bulaşık Makinesi"

    Olumsuz yönleri: makinenin dokunmatiği arızalı, bu modelin (wifi'li olan) hepsinde aynı sorun var. üretimden kaynaklı bir sorun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2018

    Olumlu yönleri: Ürünün kurulumu yapıldı makine sesiz çalışıyor yıkama çok başarılı Olumsuz yönleri: Üründe 10 yıl motor garantisi olduğu söyleniyor motor garantisi yokkk 3 yıl genel garanti di varr

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.12.2018

    Olumsuz yönleri: Yorumu satıcıya yapıyorum, çünkü ürünü alamıyorum.Bir hafta önce Cumartesi günü haber vermeden getirdiler, evde yoktuk, geri gittiler.Bir haftadır Gittigidiyor, ,Hopeve com ve Horoz lojistik arasından çözüm üretmeye çalışıyorum.Özellikle sizin siteniz, yardımcı olmamak adına dizayn edilmiş. Şikayetçiyim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.12.2018
    "Çok kalitesiz bir ürün"

    Olumlu yönleri: A+++ enerji sınıfı Olumsuz yönleri: Gerçekten çok dandik bir ürün, kapağı yarı fiyatına olan ürünlerden bile kötü bildiğiniz ucuz plastik. Kapağı tam kapanmıyor, üst çekmece her seferinde takılıyor. ECO modu açık da olsa kapalı da olsa 5 yıkamanın 3ünde tabak çanak tam kurumamış oluyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum özellikle A+++ ürün bakıyorsanız bu üründen vazgeçin.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2018
    "süper "

    Olumlu yönleri: Çok güzel bir makina tasarrufta a+++

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2018

    Olumlu yönleri: İletişim kurmada biraz zorlansak da memnun kaldım. Üründe güzel. Tavsiye ederim. Olumsuz yönleri: 10 gün bekledim.

  • NI1 aracılığıyla, 27.11.2018
    on numara firma

    inox ürün bayiden bile bile uygun.guzel yıkıyor

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2018
    Vestel bm1004x

    Fena değil.Ama çok sağlam gibi görünmedi gözüme kullanıp göreceğiz

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2018
    Mükemmel

    Olumsuz yorumu okuyunca ürktüm ilkönce fakat zamanında önce yapılan teslimat özenli paketleme ve özenli kargo ve servisi görünce şaşırdım. Ayrıca uygun fiyatta artısı. Hersey için Teşekkür ederim. Korkmadan alın bence..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.10.2018
    "Harika, guvenle alin severek kullanin"

    Olumlu yönleri: Önce 8 ay önce anneme almıştım simdi ikinci kez alıyorum. Kalitesi, iç genişliği, program özellikleri, geniş kullanışlı iç hacmi ile harika bir urun. Bence piyasadaki en iyilerden...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel BM-1004 I Ekomaks Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel BM-1004 I Ekomaks Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat