Vestel BM-401 A ++ Sınıfı 4 Programlı Bulaşık Makinesi Inox Yorumları

Vestel BM-401 A ++ Sınıfı 4 Programlı Bulaşık Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(507 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    YERLİ VE MİLLİ

    kargo hızlı ve saglam getirdi ürünü. ürün kaliteli ve güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    bulaşikta temiz

    9 günde geldi servis işinin uzmanı ancak makina kargoyla geldi servisi aradim satıcı firma arayınca geliriz dediler bende vestel genel merkezi ve hepsiburadayı aradım ilgilendiler makina güzel yıkıyor tercih edilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bravo VESTEL

    Ürünü aldıktan sonra ki gün mail atılarak makinemin.Vestel bayisine teslim edildiği konusunda bilgilendirildim. Toplamda 3 iş günü sonrasında servisle birlikte makinem.hasarslz olarak geldi. En kısa programda çalıştırdım pırıl pırıl çıktı bulasiklarlm.Servis elemanları da çok ilgiliydiler.teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    A plus plus

    Ürün geldi, sorunsuz şekilde Vestel yetkili servis tarafından kuruldu. Teşekkürler. Kampanyada iyi bir fiyata geldi. A++ olması da cabası.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İndirime girdi alcaktim yetişemedim indirime girse alacam

    Beş yildiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    super

    gercekten muhtesem bir urun parasinin daha yuksek degerinde bence ozellikleride cok guzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bulaşık Makinesi

    Ürünü sipariş ettim belirtilen sürede Kargoya çıktı sürat kargoyla geldi direk servise teslim edildi servis getirip kurulumu yaptı büyün bu süreçler problemsiz halloldu. Kargonun paketinde herhangi bir deforme olmamasına rağmen makinenin üst tablası kırık çıktı kurulum yapan servis yenisini sipariş etti. Benim sipariş etmiş olduğum makine BM 401 I A+ modeli idi fakat bana gelen ürün BM 401 X A++ modeli idi ama sipariş ettiğim üründenle özellikleri birebir aynı hatta gönderilen ürün enerji bakımından daha üstün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    BM401

    Bardaklar çok buzlu çıkıyor.Deterjanı değiştirdim,programı değiştirdim,aklıma ne geldiyse yaptım ama değişen bişey olmadı.Üzgünüm...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün on numara beş yıldız çıktı kullayoruz fiyatıda çok uygundu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam fiyat performans ürünü.

    Ürün resimde gözüktüğünden daha şık. 70 derecede kaliteli bulaşık tabletiyle yıkayınca hiçbir sorun olmuyor.(fairy platinium, fhinish quantum yada hepsibirarada max) Ancak jel buaşık detarjanı ile yıkarsanız iyi sonuç vermiyor.Zaten hiç bir makine jel ile iyi yıkamıyor. Kesinlikle tavsiye ederim makineyi. EN ÖNEMLİ HUSUS VE KÜÇÜK KUSURU İSE ŞU: BULAŞIK TABLETİ KONULAN BÖLMENİN KAPAĞI BULAŞIK MAKİNESİNİN İÇİNE DOĞRU AÇILIYOR VE KONUMLANDIRILMASI YANLIŞ. DETERJAN KONAN BÖLMENİN HEMEN ÖNÜNE BÜYÜK TABAK KOYARSANIZ YIKARKEN KAPAK AÇILAMADIĞI İÇİN DETERJAN BULAŞIK MAKİNESİNİN İÇİNE DÜŞEMİYOR. Bu hususa dikkat eder, çalıştırmadan önce pervanelerinin döndüğünden emin oluursanız ve çeşmenizin su akışı yeterliyse kaliteli tablet deterjan ile sizi asla üzmez. Kurulum sırasında da ücret alınmadı. Kargo vestel servisine götürmüş kargoyu. Vestel servisi kendisi getirip kurdu makineyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    Harika bir makina gerçekten sesiyle geniş liği ile teşekkür hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla
    Makina içi küçük

    mAkinanın içi beklediğimden daha küçük. Tabakları makinaya atamıyorum bu bir rezaleet. 30 dk 50 dk güzel kurulamıyor ama bu bi sorun değil. Genel Anlamda başarılı tek sıkıntısı kücüklüğü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre çok güzel

    Güzel ve sorunsuz makine. beğendik

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel-Şık-Kullanışlı.

    Yerli malı yurdun malı herkez bunu kullanmalı.Gerek baska markalara tonlarca para vermeye.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Sessiz denemez ama güzel yıkıyor işini yapıyor. Speti sağlamlık hissi verdi bana ayrıca resimdeki halinden daha şık, alt kısmı inox güzel üst kısım gri plastik ama çok sırıtmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    annemin kaç yıllık kullandığı Vestel bulaşık makinasını kıskanıp çeyizime aldığım ürün türk mühendisleri tebrik etmek lazım bravo

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ergin

    Ürün Vestel zaten,evimdeki ürünler gibi,kargo teslimatı harikaydı,evin içinde mutfağa kadar getirdiler, Vestel servisi aradım hemen gelip kurulum yaptılar ve garanti belgesini tasdik ettiler. Ben Hepsiburada nın hizmeti kusursuzdu teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    arkadaşlar ilgili teslimatta sıkıntı yok tavsiye ederim makina güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    10 NUMARA , MÜKEMMEL BİR ÜRÜN.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzell

    ürün siparişimden 9 gün sonra elime gecmiş olsada kurulum yapıldıktan sonra tüm sınırlerim ortadan kalktı cok başarılı bir makine

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel BM-401 A ++ Sınıfı 4 Programlı Bulaşık Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel BM-401 A ++ Sınıfı 4 Programlı Bulaşık Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat