Electrolux ESF8810ROX A+++ 8 Program Bulaşık Makinesi İnox Yorumları

Electrolux ESF8810ROX A+++ 8 Program Bulaşık Makinesi İnox yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.01.2019

    1,5 senedir kullanıyorum. Dört kere servis gördü. 3 ay içinde makinenin sepetleri paslandı. Telleri kırıldı. Çatal kaşık dizme yeri çok kullanışsız. Tek tek uğraşıp dizeyim deseniz de dizilmiyor. Parlatıcı olmadan makine asla ama asla temiz yıkamıyor. Auto open özelliği sadece eco modda var. O da zaten çok uzun. A+++ yıkayacağım diye bulaşıkları yıkamıyor. Sadece sessiz çalışıyor o güzel.xxl diye satılıyor ancak standart makinelerin iç hacimleri kadar hacmi var.sakın aldanmayın. Kısacası gidin 3 programlı klasik bi makine alın varsın sesli çalışsın.

  • NI1 aracılığıyla, 17.08.2017
    Cok şık

    Urun gerçekten guzel. İc aydinlatma, elektronik panel cok basarili . Cok sessiz calisiyor .

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 04.03.2017
    çok iyi

    Bu ürünün 8 programlısını aldım.çok sessiz çalışıyor 1 saatlik ve 30 dakikalık programalrıda var ben bulaşıklarımı akıtıp makineye doldurduğum için genellikle 1 saatlik programı kullanıyorum.Büyük olduğu için çabuk dolmuyor kısa programı tercih ediyorum çok temiz yıkıyor sıkışık olmadığı için.Altta ortada ve en üst kat dahil 3 tane su fiskiyesi var.tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 01.11.2014
    Elektrolux kalitesi

    Üründen çok memnunuz...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ESF8810ROX A+++ 8 Program Bulaşık Makinesi İnox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ESF8810ROX A+++ 8 Program Bulaşık Makinesi İnox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat