Huawei P30 Pro 128 GB 8 GB RAM 6.47 inç 40 MP-20 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Huawei P30 Pro 128 GB 8 GB RAM 6.47 inç 40 MP-20 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(464 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün kamerası gerçekten berbat şuan huawei P20 lite kullanıyorum nerdeyse onunla aynı kalitede çekiyor diyebilirim. Bu fiyata daha iyi bir performans beklerdi. Ayrıca satıcı çok ilgisiz. Kutudan kulaklık çıkmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün 2. El geldi kullanılmış telefonu yenileyip göndermişsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla

    Tamam telefon çok güzel. 10 numara ama bu fiyata da almak çok zor. Buyuk bir indirim olsa yok satar kesin. Bu fiyata sadece bakılır maalesef.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Huawei kalitesi ilk bakışta kendini hissettiriyor, tasarımı harika, kamera performansı muhteşem, çok memnun kaldım, tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelime ile mükkemmmel telefon. Apple bu saatten sonra ancak manavdan alınır...

  • HepsiB. aracılığıyla

    Merhaba, çok uzun yıllar Apple ürünleri kullanıp, fiyat konusundan dolayı bıraktım. Huawei ile tanışmam mate 10 pro ile oldu. Hala iddialıyım huawei 'nin ürettiği en iyi cihazdır. İkinci tecrübem p30 pro ile oldu. İlk piyasaya çıktığı gün aldım, şu ana kadar tecrübem aktarayım, Artıları Şarj konusunda emsalsiz. Ben iki güne yakın kullanıyorum.. Kamera konusunda emsalsiz, ben bir mobil kamerayla bunların yapılabileceğini düşünemezdim. Sistem gayet akıcı, kasma donma hiç olmadı. Malzeme kalitesi iyi Görsel olarak çok güzel, gören incelemek istiyor. Eksileri Stereo olmaması diyorlar ama ben eksiklik yaşamadım. Gayet tatmin edici Kutudan kılıf çıkmıyor Aksesuar bulmakta gerçekten zorluk yaşayacaksınız Kavisli ekran olması hiç iyi değil. Gelelim abd boykotu olayına, kimsenin aklı karışmasın. ABD Huawei gibi bir müşteriyi bırakamaz. Zaten satın almış olanların hakkı devam eder. Yeni yazılımları da hazır. İçiniz rahat olsun. Zerre kadar bu konuyu kafama takmıyorum. İyi ki almışım bu telefonu. Bütçesine uyan herkese tavsiye ederim. Pişman olmazsınız. Piyasadaki en iyi telefon budur. Marka ismi telaffuz etmek istemem ama rakipleri Huawei ile aşık atamaz. O meşhur koreli firma yanından bile geçemez

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hafıza yarı olmadığı halde sıkışıyor telefon bazen tuhaflaşıyor genelinde iyi ama performansının altında çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Eşime aldığım Samsung S9 Plus telefonla, kendime aldığım Huawei P30 Pro'yu kıyaslarsam ; P30 pronun tek kötü tarafı stereo hoparlörünün olmayışı. Yani ses tek hoparlörden geliyor. Ama ses kalitesi gayet iyi. Diğer telefonlarda ses hem hoparlörden, hemde diafon' dan geliyor. ( Diafon: Telefonda birisiyle konuştuğumuz zaman, konuştuğumuz kişinin sesinin geldiği, telefonun üst kısmındaki minik hoparlör bulunan yer ) Buda stereo etkisi yapıyor. Huawei bu sistem yerine akustik ekran teknolojisini kullanmış. Yani telefonda konuştuğumuz kişinin sesi ekran üzerinde titreşerek bizim kulağımıza çok net bir şekilde geliyor. Telefonun artı yönlerine gelecek olursak ; 1) Çok şık bir tasarıma sahip 2) Cihaz çok hızlı çalışıyor 3) 4200 mAh gibi çok güçlü bir bataryaya sahip 4) Samsung S9 Plus'un piksel çözünürlüğü 531 PPI, Huawei P30 Pro'nun ise piksel çözünürlüğü sadece 398 PPI olmasına karşın, Huawei'nin görüntü kalitesi açık ara önde ve çok çok daha canlı gözüküyor. Çünkü Samsung Süper Amoled ekran Huawei ise Oled ekran kullanıyor. 5) Fotoğraf kalitesi çok çok iyi. 40 MP ana kamera, 5 optik - 10 hybrid - 50 dijital zoom'a sahip. Gece modunda karanlıkta güzel resimler çekiyor. 6) Telefonun zil sesleri ve mesaj bildirim sesleri hoparlör kalitesininde yardımıyla çok gerçekçi bir ses tonuna sahip. Ben en güzel rengini Kristal Beyaz rengini aldım. İsteyen siyah renginide alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Cumartesi gecesi verdim siparişi ve bugün geldi. Lafa söze gerek yok harika bir telefon. İnanılmaz hızlı kamerasını anlatmaya zaten gerek yok. Çok tereddüt etmiştim bir Samsung kullanıcısı olarak fakat gerek hız gerek kamera gerek kısa yollar niyetiniz varsa alın harika bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel kullanılması gereken bir telefon

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Telefon tek kelimeyle muhteşem.Anlatılmaz,yaşanır. :)

  • HepsiB. aracılığıyla

    Cihaz gerçekten çok iyi ama bu fiyata mantıksız özellikle tüm dünyada siparişlerin iptal edilmesi ve rakamların inmesi bizim ülkemizde de fiyatların ciddi düşüş yaşaması lazım bekliyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İyi telefon, parasını hak ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Huawei kalitesinden bahsetmeye gerek yok hem kaliteli fotoğraf makinesi hem telefon hem iş merkeziniz yani tüm işlerinizi gerçekleştireceğiniz ve hayatınızı sosyal anlamda dahil eğlenceli hale getireceğiniz mükemmel performanslı telefon alacak olanlara tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla

    Huawei geçen sene patlama yaptı bu sene hemen cıvıtmış. Bunu alacağınıza mate 20 pro alın o daha üstün özelliklere sahip. Mate 30 bekleyecekler ise 8bin? fiyatı gözden çıkarsın o parayı vermek istemeyenler için şu an en iyisi mate 20 pro geçen senenin telefonu olmasına rağmen.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Telefon efsane babamda ve annemde var bende P20 var ama bende p30 pro alıcağım. Almak isteyenler düşünmeden alsın

  • Telefon genel olarak güzel ve kullanışlı kamerası çok güzel fakat 50x zoom ile fotoğraf çekmek gerçekten zor en ufak bir el titremesinde bütün fotoğraf bozuluyor onun dışında çok hızlı şarj olup çok uzun süre şarjı gidiyor

  • HepsiB. aracılığıyla

    Telefonun özellikleri bir yana telefonun tasarımı süper çıktığında direk alacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Merhaba, Ürünün yanında Watch GT verildiği için siprariş etmek istiyorum. Ancak model değişebilir diye bir ibare var. Watch GT Active koyu yeşil gönderebilirseniz siparişini vereceğim. Yoksa alsam bile içinden çıkan saat istediğim olmazsa iade etmeyi düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Elime ulasti asiri hizli kargo hepsiburadaya tesekkurler!!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei P30 Pro 128 GB 8 GB RAM 6.47 inç 40 MP-20 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei P30 Pro 128 GB 8 GB RAM 6.47 inç 40 MP-20 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat