Huawei P30 128GB 6.1 inç 40MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz Yorumları

Huawei P30 128GB 6.1 inç 40MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(303 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Telefonun kamerası, hızı, şarjı, tasarımı gerçekten çok iyi. 1 yıldır kullanıyorum. Eşime de bir tane aldım. Şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Başka yerde bulamadım p40 ile arasında kaldım bunu aldım süper telefon hemen kargolandı sorunsuz alışveriş

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    24 saatten daha kısa sürede elime ulaştı. Şuan iyi görünüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli cihaz donma kasma yaşamadım

  • HepsiB. aracılığıyla

    Harika. Bir telefon alma niyeti olan ve bütçesi olan eğer bu telefonu almazsa telefon aldım falan demesin... Saymakla bitmez.. Lise bitince aldım. Hem youtube videoları hem soru işlerim VS derken üniversite bitimi hatta iş hayatımda bile kullanabileceğimi düşünüyorum. Efsane bir şey..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    huawei kullanan bilir kalitesini, fiyatına göre süper

  • HepsiB. aracılığıyla

    Google Android Huawei ile ilişkiyi kesti artık GOOGLE PLAY ,YOUTUBE ,GMAİL ÇALIŞMAYACAK GÜNCELLEME GELMİYECEK ARTIK TELEFONUN NOKİA 3310 DAN FARKI KALMADI ALMAYIN SAKIN

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İlk çıktıgında almıştım saat hediyesi de vardı Apple dışında ilk android telefonumdu çok memnun kaldım harika bi telefon tereddüt etmeden aldım tekrar

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı Satıcı

    Ürün siparişimden 1 gün sonra elime ulaştı. Kargolama sürevi hızlı ve baya emniyetliydi. Satıcıya çok teşekkür ediyorum. Ama şöyle bir durum var. Ürün tek hatlı olarak gözükmesine rağmen çift hatlı geldi. İlk izlenimlerime göre gayet başarılı bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    iphone8 yerine p30 siyah olanını dün aldım, şuan için gayet memnunum başarılı bir telefon diyebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Efsane

    Harika bir telefon alt ve üst şekilli

  • HepsiB. aracılığıyla
    merakla bekliyoruz

    hadi bakalim citalar iyice yukseldi neler olacak gorecez.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kutu içeriği

    cihaz çok güzel.yalnız kutu içinde arka kapak koruyucu kılıfı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kusursuz 4x4lük

    2 yıldır iphone 7 kullanıyorum. Bu telefona geçerken çok terddütlerim vardı. Öncelikle arayüzü ios ile çok benzer. Hiç zorluk çekmedim ve çok kullanışlı diğer samsung telefonlar gibi değil. Kamera ekran hız herşeyi iphone x ten aşağı kalmaz hatta daha iyi diyebilirim. En büyük artısı ise pil ve şarj olayı. İphonu çoğu zaman günde 2 kez bazen 3 kez şarja takar günü ancak tamamlar idim. Her şarja taktığımda en az 1 saat duvara ve prize bağlı esir kalırdım. P30 un şarjı benim kullanımıma tam 2 gün gidiyor. (iphone7 10 saati zor tamamlıyordu). Ve en güzeli hızlı şarj 4 dkda %5ten %25e, 1 saatte de %100 doluyor. Bu özgürlük gerçekten paha biçilemez. Yıllarca iphone kullandıktan sonra niye bu eziyeti çekip durmuşum dedim. Üstelik yarı fiyatına iphonedan çok üstün bir telefon alıyorsunuz. Niyetiniz varsa hiç tereddüt etmeyin alın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gt akıllı saati ile gelse mükemmel olacaktı

    Cihaz genel olarak başarılı. Kamerası çok iyi, AI başarılı. Akıllı saat gelseydi süper olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Daha öncede Huawei modelleri kullandım ve memnunum. Gerçekten çok iyi telefon incecik elde güzel tutuşu var, telefon akıyor. Yaman İletişime teşekkür ederim ilgilendiler, kargoda 1 günde teslim etti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    SINAN

    Yıllardır İPhone kullanan biri olarak yazıyorum. İphone 8 den Huawei P30'a geçtim. İos işletim sistemine alışan biri olarak ilk başlarda Android e alışamadım itici sıkıcı geldi. Kullanmaya devam ettim zamanla anladım ki iphone nun vermiş olduğu o bağımlılık ortadan kayboldu.Narkoz etkisi gibiymiş :) Tüm samimiyetimle söylüyorum huawei P30 kullanmaktan memnunum evet iphone katiteli güvenilir işletim sistemine sahip ve stabil ama gerek yok servet gömmeye. İphone den geçmek yada yeni telefon almak isteyen arkadaşlar varsa bu telefon gerçekten büyük işler başarıyor ve tavsiye ederim. Saygılarla.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tereddüt Etmeden Alın

    Ürün vadedilen tarihte elimde oldu herhangi bir kusur yoktu. Telefona gelince Huawei P30 şahane bir telefon ilk önce Türkiye garantisi konusunda tereddüt etmiştim ama sıkıntı yok alabilirsiniz. Teşekkürler hepsiburada Teşekkürler Bittibitiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    İphone köleliğine by by

    Öncelikle telefon tasarım harikası ve bu boyutlara rağmen nazik bir telefon. profesyonel foto çekme iddianız yoksa kamerası gayet yeterli. İşlemcisi ve ram performansı kullanımda gayet tatmin edici kesinlikle üzmez. Bataryayı ve şarj olma hızı tüm alışkanlıklarınızı bozuyor, çünkü çok hızlı şarj alıyor 0 dan 100 e 75 dk. sakin kullanımda 2 günü rahat çıkarır çok yoğun kullanırsanız da 1 günü tamamlama endişeniz olmaz. olumsuz olan noktası ise hoparlörün stereo olmayışı , mono hoparlör kendi çapında tatmin ediyor ama stereo hoparlör bu telefonu nerdeyse kusursuz yapabilirdi diyebilirim. Parmakizi vs gayet iyi. Telefonu 1 haftadır kullanıyorum genel olarak kullanım açısından da bir sıkıntı yaşatmadı. Fiyatını da büyük ölçüde hakediyor bence bir tık daha ucuz olsa daha makul olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    Ürün performansı çok iyi iphone dan sonra hiç sıkıntı yaşamadım çok hızlı kamera efsane

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei P30 128GB 6.1 inç 40MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei P30 128GB 6.1 inç 40MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat