Xiaomi Redmi Note 7 64 GB 6 GB RAM 6.3 inç 48 MP-5 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Xiaomi Redmi Note 7 64 GB 6 GB RAM 6.3 inç 48 MP-5 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(1066 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    En iyi fiyat perfomans telefonlarından birisi

    Kargo çok hızlı geldi. Ürünün iyi yanları a var kötü yanlarıda. Şimdilik genel olarak memnunum inşallah ileride de bir sorun çıkarmaz :) +Kamerası iyi değil harika. Sadece kendi fiyatında değil fiyatının çok üstünde olan telefonlarla bile çok rahat yarışabiliyor. +Raminin 4 gb olması bir + rakiplerinde 3 gb olan modellerde var. + Tasarımı çok güzel. Özellikle mavi rengi harika. + Arayüze alışması kolay. +Tam bir Fiyat / Performans telefonu. +Parmak izi çok hızlı çalışıyor. Huawei'leri aratmıyor. +Arayüzünde donma / kasma yapmıyor. -Malzeme kalitesi çok iyi değil, özellikle de içinden çıkan silikon kılıf çin plasitği kokuyor :) -Nfc olmaması. Bir diğer eksisi. - Videosu fotoğrafları kadar kaliteli değil ayrıca hem sensör hem de işlemcisi desteklediği halde 4k çekim maalesef yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzeeel

    Beğendim güzel kullanışlı ürün tavsiye ederim başlarda bir İmeı kaydi sorunu oldu ama düzeldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye Ederim👍

    Telefonu alalı iki hafta oldu. Telefonun hızı güzel. Ekranın kalitesi de güzel. Şarjı benim için olukça yeterli. İki gün boyunca gidiyor ama çok ağır uygulamalar kullanıyorum. Oyun oynayan biriyseniz şarjının bir gün boyunca yeteceğini düşünüyorum. Ayrıca depolama alnının 64 Gb olması da çok avantajlı. Eksileri ise arķa kapağında çok parmak izi bırakması ve kutudan kulaklık çıkmıyor olması. Onun dışında güzel bir telefon. Şu ana kadar çok memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Teslimat açısından da oldukça hızlılar. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün güzel kargolama hızlı

    Öncelikle bitti itiyor firmasına teşekkür ederim hızlı kargolama için. Ürüne gelecek okursam hızlı ve kullanışlı. Sarz olayı akşam eve geldiğimde yüzde 50 civarı kalıyor benim için gayet makul durumda. Gün içinde telefonla çok ilgileniyorum ve arka planda sürekli 2 uygulamam çalışır durumda. Genel izlenim bu paraya bu telefon alınır

  • HepsiB. aracılığıyla
    Düşünmeden alın vazgeçemeyeceksiniz.

    ı phone 7 plus kullanıcıydım. bir arkadaşımda gördüm ve çok beğendim. iyikide almışım gerçekten süper bir telefon.yıllardır ı phone telefonda eziyet çekmişim. 1) hd konuşma özelliği 2) her tv ye uyumlu kızılötesi kumanda 3) mükemmel video ve resim çekimi 4) geniş ve hd ekran 5) şık tasarım ilgi çekici ve süper ara yüz bu fiyata bu özellik daha ne olsun ?

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Hepsijet ile gönderi istemiştim. Belirtilen saatte ve düzgün paketlenmiş biçimde ulaştı. Cihaz güzel, cihaz içeriğinde kılıf olması da çok iyi bir özellik ancak paketin kulaklık içermiyor olması biraz üzücü bir durum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok güzel,emeği geçenlere teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    BİR SORUN GÖRÜNMÜYOR

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Bence tam bir fiyat performans ürünü. Salı günü aldım çarşamba günü elindeydi. Gayet memnunum. Kutudan kulaklık çıkmaması üzücüydu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mukemmel ++++ hizli

    paketlemesi ve kargolanmasindan dolayi hepsiburada ekibine ve calisanlarina tesekkur ederim. telefon cok iyi 1 aydir kullaniyorum tam aradigim telefon diyebilirim ve herkese tavsiye ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi beee

    bu fiyat bundan iyisi şamda kayısı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Üründen ziyade. Dün akşam 17:00 'de ödeme yapıpta hemen ertesi sabah saat 9,5'ta kapıma gelmesi gerçekten muazzam. Hepsiburada bu konuda çok iyi. Puanımı 5 yıldız olarak Hepsiburada'ya veriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet güzel herkese tavsiye ederim tam bir fiyat-performans ürünü ayrıca elime hızlı ve sorunsuz ulaştı hepsiburada'ya teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Abartılı yorumlar.

    Özelliklerini ve yorumları araştırarak aldım. 1 aydır kullanıyorum kamera kesinlikle 48mp özelliğine sahip değil. Telefonda sürekli simkart etkinleştirme uyarısı çıkıyor bir türlü halledemedim. Her uygulamada reklam var tek tek kapatmanız gerekiyor. Sosyal medyaya yüklenen fotoğrafların kalitesini aşırı düşürüyor. En basit Instagrama atılan storylerde pikselleri satabilirsiniz. Şişirilmiş yorumlara kanmayın derim. 5 yıl önce LG g4 almıştım o ürünü beş yıl kullandım o zamanın teknolojisiyle bile çok daha kaliteli fotoğraflar cekiyordum. Yüz iki yüz lira fazla verin daha iyisini alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    En iyi fiyat-performans telefonu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    XİAOMİ MEMNUNUM

    TELEFON MANYAK

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hizli Kargo

    hepsiburada kargo isini cozmus. ogleden sonra 3 gibi siparis verdim. diger gun oglen teslim ettiler. telefon zaten fiyat performans telefonu kullandiktan sonra geri bildirim yapabilirim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Başarılı kargo çabuk geldi 👌

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    KAMERA İSTEDİĞİNİZ PERFONMASI SERGİLEYEMEBİLİR. EKRAN İSE SUPER AMOLED DEĞİL . S.AMOLED EKRANDAN BU TELEFONA GEÇİNCE FARKI HİSSEDİYORSUNUZ.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans ürünü

    Fiyatına göre çok başarılı ürün. Hepsiburada tarafından çok hızlı bir şekilde gönderildi. Kamerası ve performansı gayet iyi. Pil sanki hiç bitmiyor gibi. Normal kullanımda 2 gün rahat gidiyor. Oyun performansı da gayet başarılı. Tasarım açısından da çok şık. Kasası sağlam. Telefonun kuyusundan Xiaomi nin kendi şeffaf kılıfı çıktı. kılıf da gayet sağlam. Telefonun sesi de yüksek çıkıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Redmi Note 7 64 GB 6 GB RAM 6.3 inç 48 MP-5 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Redmi Note 7 64 GB 6 GB RAM 6.3 inç 48 MP-5 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat