Xiaomi Redmi Note 7 128GB 6.3 inç Çift Hatlı 48MP Akıllı Cep Telefonu Mavi Yorumları

Xiaomi Redmi Note 7 128GB 6.3 inç Çift Hatlı 48MP Akıllı Cep Telefonu Mavi yorum ve tavsiyeleri

(280 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel Ürün

    Güzel Bir ürün Ama Kargo sıkıntılı olduğu için 4 yıldız verecem cünkü bu sekilde belki dikkate alinir kargolarda dikkatli olur .

  • HepsiB. aracılığıyla
    sakın alma

    çöp bir telefon. dokunmatiği flash tv reklamındaki telefonlar gibi. ilk gün kendi kendine kapandı. 2. gün de kapandı. alalı 3 hafta oldu. bu gün kendi kendine şebeke gitti. yakınlık sensörü bozuldu. dokunmatiği berbat. şimdi bile yazArken 40 kez yazıp sildim. huwai alın. bu markadan uzak durun. başkası yanmasın

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat/ performans canavari

    Urün harika, paketleme harika, tüm belgeleri tam göndermişler, tavsiyem satıcı olarak Hepsiburadayi seçin ve IMEI numarası sorgulaması yapın mutlaka. Asla pişman olmazsın iz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 .ci telefon alışım hepsiburada dan

    mi 6 2 adet mi a1 huwai p20 lite ve en son redmi note 7 aldım hala kullanılıyor hepside çok güzel telefonlar redmi 7 ye gelince fiyatına göre çok hoş telefon diğer markalarda bu özelliklere daha fazla ödemeniz gerekiyor xiaomi kullanıyorum yakınlarımda dahil memnunuz pişman olmazsınız alın ön yargınız yok olacak xiaomiden şaşmam

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fazla para vermeye gerek yok

    Alacak arkadaşlara tavsiye ederim parasını fazlasıyla çıkarıyor diğer markalara boşuna para vermeyin yazıktır

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Telefon çok güzel kamerasi sarji bu fiyat araligi icin mükemmel denilebilir tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    çok güzel telefondu. çaldırdığım için 15 gün sonra yenisini sipariş ettim. Şarjı 1 günden fazla gidiyordu.2 günde 1 şarj ediyordum. Umarım yeni gelecek olanda aynı performansı gösterir. Bittibitiyordan almıştım, 2 günde elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat/Performans CANAVARI

    Fiyatına göre özellikleri süper bi telefon, alacak olanlar hiç düşünmeden alabilirler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    redmi note 7

    telefonu yaklaşık bir aydır kullanıyorum .. almak isteyenlere tavsiye ederim. gece fotoğrafları çok güzel çekiyor. oyunlarda bir takılma bir problemi yok, biraz ısınma problemi var . telefona çok fazla kullandığından dolayı şarj bir güne zar zor yetiyor.. kamera özelliği de çok güzel tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ÇİFT SİM KART KULLANACAKLARIN DİKKATİNE

    telefonu çift sim kartlı kullanırken TEK İŞLEMCİLİ olması nedeniyle bir hattınızla görüşme yaparken diğer hattınıza çağrı geldiğinde karşı tarafa "ARADIĞINIZ KİŞİYE ULAŞILAMIYOR" mesajı gidiyor. Konuşma yapmadığınız zamanlarda 2 hatta aktif beklemede kalıyor. 2 sim kart takılı iken telefonda az da olsa yavaşlama gözlemledim. Arama yaparken hangi hattan arama yapacağınızı pratik olarak seçemiyorsunuz. Bütün bu sebeplerden dolayı ben yine 2 ayrı telefonda devam etmeye karar verdim. Çift uygulama özelliği çok çok iyi. Whatsapp ve sosyal medya hesaplarını ayrı bir program yüklemeden 2 ayrı hesap olarak aynı anda kullanabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    teşekkür

    Ürün gecikmeksizin 1 günde elime ulaştı. Ürün orjinal paketinde ve açılmamış eksiksiz geldi. ürün şarjda olduğu için daha denemedim Satıcıya teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    guvenilir

    kargo biraz gecikti ama urun kaliteli ve satici guvenilir tavsiye olunur

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Teslim edileceği tarihte elime ulaştı çok güzel bir telefon tavsiye ederim 👍

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Harika. Fiyatına göre gayet başarılı. Kamera çıkıntısı haricin tasarımı da gayet güzel. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    iade etmeyi düşünüyorum

    huawei mate10lite kullanıyordum, biraz daha iyi bir telefon almış olmak için aldim ama açıkçası pişmanım. sürekli trafikte olduğum icin cakmaklik ve aux takılı olmasi lazim ama parazit yapıyor. elini telefona yaklastirinca artıyor. huawei de böyle bir sorun yoktu. ayrica sesli yazımı kullanmak zorundayım ama bazen algılıyor bazen algılamıyor. telefon görüşmesi esnasında sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyor. bir hafta içinde 4 kişi aynısını söyledi. auxu takinca mikrofon bir çalışıyor bir çalışmıyor. sansimami böyle geldi yoksa hepsi mi boyle anlamadim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı kargo ve güvenli paketleme için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı gönderi güzel paketleme teşekkürler kamerası ve hızı müthiş

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün fiyatına göre çok iyi. İyi paketlenmiş olarak ve zamanında geldi. Hoparlör sesi biraz az. Onun dışında şu an için bir eksisini görmedim. Alacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    TAVSİYE EDİLİR BİR CİHAZ. AĞIR CİHAZ SEVMEYENLER DE DİKKAT ETMELİ.

    bu ürünü yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. cihaz güzel. Ancak ben yaştakiler için yani yaşlılar için çok uygun değil. Nedeni de şu. Muhakkak hepimiz gözlük kullanıyoruz. Özellikle yazılar o kadar küçük ki okumakta zorlanıyorum. ekren üzerinde gelen postaları büyütme imkanı yok. Yine de ben geniş alan sebebi ile tercih etmiştim. Yine de benim beklentilerime cevap verdi diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Xiaomi Bambaşka

    on numara telefon bir tane aldım çok hoşuma gitti

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Redmi Note 7 128GB 6.3 inç Çift Hatlı 48MP Akıllı Cep Telefonu Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Redmi Note 7 128GB 6.3 inç Çift Hatlı 48MP Akıllı Cep Telefonu Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat