Samsung DW60H5050FW A+ 6 Program Bulaşık Makinesi Beyaz Yorumları

Samsung DW60H5050FW A+ 6 Program Bulaşık Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(39 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Ürünü mağazadan aldim garanti süresi dolduktan sonra güzel yıkamamakta başladı deterjan gözündeki tablet erimiyor. Tableti raflardan birine koyup yıkasam bile lekeleri çıkartmıyor ki en uzun programı sevmeme rağmen çıkartıp elde duruluyordum bazen. 4. Yılın sonundada su almamaya başladı. Servis i aradık. Sorunu anlattık hortumda sorun vardır dedi. Hortum değişimi ve servis ücreti 450 tl istedi. Internetten araştırdık hortum sadece 189 tl. Servisi de zaten ayri bi sorun gelirim ama ayak parasi 200 tl den basliyo dedi. Yeni makine almayı düşünüyorum. Tabi samsung degil. Astarı yüzünden pahali bir marka imis. Hiç bir ürününü almayın. Aldiysanizda bozuldu mu çöpe atın yenisini alın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanışlı, sessiz, temiz yıkıyor.

    Ürünü hem kendimize hem de anneme aldım. Önceki yorumlarda da bahsedilmiş, bende yazmak istedim. Ürünün deterjan bölümünün önünü bulaşıkla kapatırsanız deterjan suda erimiyor haliyle de bulaşıklar yıkanmamış oluyor. Bunun önüne geçmek için deterjan konulan yerin ön kısmını açık bırakmanız yeterli oluyor, onun dışında ses konusunda yıkama konusunda herhangi bir sorunumuz yoktur. Sorun yaşamadığımız için iki tane aldık. Kargo konusunda ise, horoz lojistikten çok memnun kaldım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2021

    Daha yeni aldım ilk yıkamada eko program kurutma yapmıyor ıslak bırakıyor alacak olanlar dikkat etsin

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2019
    kesinlikle tavsiye etmiyorum

    Samsung'un bulaşık makineleri gerçekten başarısız. malzeme olarak iyi ancak yikamiyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.10.2019

    Ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz gayet temiz bir şekilde yıkıyor bulaşıkları. Dijital ekranı, çocuk ekranı kilidi, hızlı kısa veya uzun modlarıyla bir çok seçeneği mevcut. Ayrıca evde yokken istediğimiz saate kurup başlatabiliyoruz. Ürünü inceleme videosu çektim youtube'da durgun project sayfasından sizlerde izleyebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2019
    Kurutma yönü

    Kurutma olarak zayıf kalıyor kapağı açmazsanız sulu bırakmaktadır. Eko kodu güzel ama zaman olarak çok uzun akşamdan atılması lazım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    "süperrr"

    Olumlu yönleri: Samsung ev aletleri konusunda çığır açmaya başladı bence bu bulaşık makinesini mantıklı olduğu için değil merak ettiğim için satın aldım ama iyiki almışım diyorum. A+ enerji sınıfı olması sayesinde ciddi anlamda para tasarrufu edebiliyorum. Ciddi anlamda başarılı bulaşık makinesi bu. 6 programı sayesinde yağlı tuzlu vesaire çok çeşitli bulaşıkları yıkayabiliyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2019
    Asla tavsiyem değildir

    Malzeme ve işçilik ortalamanın üstünde, kaliteli. Fakat Samsung Bulaşık Makineleri genel anlamda asla ve asla randımanlı yıkamıyorlar. İlk kez bir beyaz eşyamı ekonomik ömrü dolmadan değiştirmek zorumda kaldım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2019
    kesinlikle almayın

    Akrabalarımın ve benim eski kullandığım makineler inanın bundan daha iyi yıkıyor. Diğer modelleri de böyle mi bilmiyorum ama bu modeli gerçekten çok sorunlu. Deterjan koydunuz kapağın önünü çatal kaşıklıkla kapatmayın çünkü kapak açılmadığı için deterjanı eritmiyor. Yıkama bitince mutlaka kapağını aralayın yoksa zaten iyi yıkamıyor daha da çok leke kalıyor. Makinayı aldığımdan beri sorun yaşıyorum kesinlikle hiçbir tableti eritmiyor sadece Fairy Platinum aldım onu eritiyor. Altı programlı olması boş kaçını kullanabiliyoruz sanki.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2019
    almayın

    kesinlikle almayın. her ne yaparsam yapayım bulaşıklar sürekli lekeli çıkıyor. denemediğim deterjan, yeni yöntem kalmadı ama aynı dönemde aynı makinadan alan arkadaşımla da görüşüyorum o da şikayetçi hiç bir leke çıkarmıyor. serviste çağırdım.iki tabak arası muhakkak boşluk kalmalı, çatallar bıçaklar seyrak seyrek konmalı, tencere yıkanmamalı, az miktarda bulaşık konmalı diye bilgi verdi. hanımefendi yorulmasın diye neredeyse tüm bulaşıkları elde yıkıyorum malesef.onun için bu markanın bu ürününü kesinlikle tavsiye etmem.

  • NI1 aracılığıyla, 06.07.2019
    urun mukemmel

    evet cok guzel begendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2019
    Çok memnunum

    burad 9 yıl önce televizyon televizyon aldım daha tık dememış diz ütü bilgisayar aldım harıl pıyasaya göre fiyatı da makul yani baradan ne alırsanız pişman olmazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2019
    Beş Yıldız

    Arkadaş ürünü alalı 3 gün oldu yorumlara bakıyorum malesef bir öz eleştiride bulunucam bazı arkadaşlar bulaşıklar ıslak çıkıyor demiş inanın hayretle okudum bu yorumları makinenin yıkama işlemi sona erdikten sonra kapağı açmazsanız tabikide kurumaz hava sürkilasyonundan sonra tabikide bulaşıklar kuruyacaktır sadece aceleci olamamak lazım ürünü almak isteyen arkadaşlara kesinlikle bu ürünü öneririm gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz makine tek kelimeyle kullanışlı Samsung markasını ilk defa tercih ettim ama ürün gerçek fiyat performans ürünü..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2019

    Olumlu yönleri: İYi memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2018
    Deterjan gözü

    Ürünü mağazadan almıştım alacaklar için buraya yazayım dedim. Makinenin deterjan gözü çok aşağıda. O kısma yüksek tabak ya da tencere koyunca kapak açılmıyor ve deterjanı almıyor. Küçük tabak vs koymak da bazen ise yaramıyor çünkü yıkama esnasında kayan bulaşıklar da deterjan kapağının açılmasına engel olabiliyor. Tamamen mühendislik hatası.

  • NI1 aracılığıyla, 08.08.2018
    Tek kelime ile mükemmlel

    Ürün tam istediğim gibi hemde ucuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2018
    süperrrrr

    Satıcı iyi kargolama süresi dahil 7 iş gününde teslim edildi biraz daha hızlı olabilirdi.Satıcıyı tavsiye ederim.Ürüne gelince süper bir ürün oldukça sessiz çalışıyor ve işinide iyi yapıyor.Hepsiarada tabletler için multi tablet modu var.İçi oldukça geniş ve tamamen çelik.Bu fiyata tam bir f/p ürünü Hepsiburada kalitesi İlgili satıcı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.04.2018
    "Samsung bulaşık Makinesi"

    Olumlu yönleri: Güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2018
    HEPSİBURADAYA TEŞEKKÜRLER

    on numara beşyıldız... UYGUN FİYAT İÇİN HEPSİBURADAYA TEŞEKKÜR

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    Beş Yıldız

    ÜRÜN GÜZEL ALT ÜST OLARAK AYRI AYRI VEYA TEK YIKAMA YAPABİLİYORSUNUZ TABLET KULLANICAKSANIZ TABLET MODU VAR VE 6 PROGRAMLI ENERJİDEN VE SUDAN TASARRUF EDEBİLİYORSUNUZİ KALABLIK AİLELER İÇİN ÜSTE TAKILAN BİR KASIKLIK GELİYOR EK OLARAK. KARGOLAMA HEMEN YAPILDI SORUNSUZ HASARSIZ ELİME ULAŞTI. HOROZ LOJİSTİK ZATEN İŞİNİ İYİ YAPIYOR

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung DW60H5050FW A+ 6 Program Bulaşık Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung DW60H5050FW A+ 6 Program Bulaşık Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat