Toshiba 43V6863 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumları

Toshiba 43V6863 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Gerçekten çok iyi bir tv

    Ürünü cumartesi akşam sipariş ettim salı günü akşam tv izmire geldi çarşamba günü öğlen vestel servisi aradım kayıt oluşturuldu aynı gün akşam servis geldi kurulumu yaptı kanal geçişleri normal görüntüsü bence iyi internet bağlantı hızıda bence çok iyi kısacası tereddütsüz alınabilecek bir tv sonuçta toshiba markası ben iyiki almışım dedim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Japon Kalitesi

    Butceme göre piyasaya baktığımda en uygun ve en kaliteli cihazın bu olduğunu gördüm. Çözünürlüğü, tasarımı, hızı komple çok üstün bir TV.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Tüplü tv arıza vermeye yakın aldım. 4 günde eve geldi. Paket üstünde büyük baloncuklu ambalajlanmıştı. Horoz lojistik in kargo takip numarası var ancak sitesinde arıza var takip edemedim. Vestel servis Cmt. Aradım Pzt. Randevu verdiler söylenen saatte geldiler kurdular. Sehpaya kuruldu ayakları gayet sağlam. Renk netlik ayarlaması var. Spor,sinema gibi, ses seviyesi yüksek, kanal geçişleri 3,4 saniyede geçiyor. bluetooth var, wireless cepten tv bağlantı yaptı (Android e uyumlu ) ben memnun kaldım. Alana hayırlı olur İnşaAllah Âmin

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Fiyat performans ürünü. Görüntü kalitesi pek iyi değil. Vestel full hd televizyonumun görüntü kalitesi bu üründen daha iyi. Ancak bu fiyata alınabilecek en iyi tv lerden biri. hakkını yememek lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim

    Tv görüntü, kalite olarak gayet güzel. Kargo hızlı şekilde ulaştı. Vestel servis, kayıt açıldığı gün kuruluma geldi. Askı aparatını 50 tl karşılığı servisten alabiliyorsunuz. Kurulum ücretsiz. Burada 109 ekran yazıyor ancak gelen üründe 108 ekran olduğu yazılı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    herşey süper. sadece kumandası ilk çıkan TV modelleri gibi büyük.

  • HepsiB. aracılığıyla
    toshiba kalitesi

    kalitesi ve görünümü tartışmasız çok iyi... kumandasında netflex ve youtube gibi programların tuşları var çok kullanışlı bir kumanda fakat biraz büyük.. ses ve görüntü süper...

  • HepsiB. aracılığıyla
    yavaş gibi

    bir arkadaşımın ofisine taktık.5 aydır kullanıyoruz.kablosuz mause ve klavye olmadan kumandadaki mause imleci ile kullanamadık. bir belgesel yazmak için bile imleci sağ sol tuşu gibi bir tuşla her harfin üzerine götürüp okeye basmak gerekiyor. tabi her tv de bu sorun vardır. mause ve klavye mutlaka takacaksınız. verem olursunuz.yeterindce usb girişi var merak etmeyin. takar takmaz tanıyor zaten. internette mesela youtube da video 10 saniye dönerek açılıyor ama biraz daha yüklenmesi için ilk 2-3 dakika beklemekte fayda var. yoksa 10 dakika oynadıktan sonra takılmaya başlıyor. o zaman da bir çay molası vererek beklenebilir.ne kadar beklenirse o kadar takılmadan izlenebiliyor.internet hızlı olsun diye kablo ile bağladık.wi fi var mıydı unuttum. varsa da biz bağlamadık.bunun dışında görüntü ve ses çok iyi. bahse konu takılma televizyon yayınında yok elbette. sadece internette var.ha meşhur markalar nasıl derseniz onlar tıklar tıklamaz açılıyor pc gibi. marka vermeyeyim şimdi.ama bundan 1000 lira kadar pahalılar belki biraz daha fazla.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet başarılı

    Ürünü başka bir yerden aldım. TV çok şık,yüksek şiddetteki depremlere dayanıklı devrilmez ayak var.Ekran piyasadaki en sağlam ekran, kırılması çok zor.Kanal geçiş hızı iyi.smart uygulamar ve kumanda ki kısa yol tuşları çok başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2020
    Beş Yıldız

    Teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2020
    Beş Yıldız

    Fiyat performans ürünü teşekkürler geçişler hızlı görüntü kalitesi ve ses tatmin edici

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2020
    Beş Yıldız

    Ürün gayet güzel, ancak Vestel tarafından üretildiğini duyduğum zaman şok oldum. Bilsem Vestel alırdım :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2019
    Çok memnunum

    Öncelikle aldıktan 3 gün sonra horoz lojistik aradı ve gelmek için randevu aldı. Verdiği tarih ve saatte ne hikmetse Muratpaşa yerine konyaaltına gidip adresimi aramış. Telefon edince konu aydınlığa ulaştı ama bunun nedeni nedir anlamadık çünkü hepsiburadadan sayısız siparişim var horoz ile ilgili sanırım. Horoz lojistik taşıma konusunda kesinlikle çok iyi çok memnunum. Gelelim montaj konusuna; Vestel’i arayarak ivr dan kurum İçin randevu almaya çalıştım aldım sandım ama sesli yanıt beni kandırmış :) ertesi gün kimse aramadığı için tekrar ulaştığımda öğrendim. Hemen ertesi sabah gelip kurdular. 42”ten büyük tv lerde Kurulum ücretsiz.. tv nin boyutu görüntüsü sesi ve özellikle interneti beni çok mutlu etti.. sayesinde evden çıkmıyorum :) bu fiyata alınabilecek en iyi tv bence.. Kumandasını da çok seviyorum. Kullanımı çok kolay ve Netflix tuşu da var.. pratik oluyor hoş!

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2019
    Fiyat perfornmas ürünü

    Televizyon gayet güzel, şık, kanal geçişleri iyi, vestel kurulumu sorunsuz yaptı. Horoz lojistik, teslimat esnasında cep telefonununuz meşgul diyerek geri gittiler. İki gün sonra gelip teslim ettiler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2019
    Her şeyi açıklıyorum

    Kargo Horoz lojistikle randevulu olarak geliyor. Beni aradılar açamadım sonrasında aradıkları numaradan ulaştım. Telesekreter sırayla 3 gün saydı ve 1,2,3 diye tuşlayarak seçmemi istedi. Seçtiğim günde gelmeden 1 saat önce adres teyidi için aradılar ve yarısı yanlış bir adres söylediler (bundan kim sorumlu bilemiyorum) ama ben adresi söyleyince hemen düzeltip getirdiler. Not: Satış sözleşmesinde adreste bulunulmaması durumunda ürünün kapı önüne bırakılacağı gibi bir ifade var detaylı incelersiniz aman dikkat edin. Televizyon Öncelikle televizyon güzel, görüntü kalitesi kesinlikle iyi o konuda sıkıntı yok. Smart tv olarak youtube netflix ve internet tarayıcısını kullanabiliyorsunuz onun dışında pek fazla bir şey yok, indirebilecekleriniz kısıtlı. Ama netflix ve youtube sorunsuz ve güzel çalışıyor. Ses kalitesi de gayet başarılı. Estetik olarak ürün güzel fakat kalın ve ağır. Ayakları sağlam hissettiriyor fakat hafif bir dengesizlik var gibi siz sabitlemeye çalışın yine de. Kurulum En önemli konulardan biri olan kurulum hakkında Hepsiburada sağolsun pek açıklama yapmamış. 40inç üzeri televizyonlarda garanti kapsamında olması için kurulum yapılması gerektiği hakkında bir genel kanı var. Toshiba televizyonları Vestele ait olduğu için kurulum yaptırmak isterseniz Vestel yetkili servisinden kolayca randevu alabiliyorsunuz. Fakat yetkili servis benden 75₺ ücret talep etti bu servisler arasında değişebilir diye düşünüyorum. Ben de bunun üzerine vestele ve hepsiburadaya ulaşmaya çalıştım. Hepsiburadaya ulaşamadım uzun süreler telefon çalmasına rağmen. Vestele yaklaşık 3 dakika içerisinde ulaştım ve açıklamaları şu şekilde oldu: Kurulumu kendiniz yaparsanız ürün faturası garanti belgesi yerine geçer ve kurulumla alakalı kullanıcı hatası tespitinde tamir işlemleri ücrete tabi olur. Yani siz işinizi garantiye almak için ve üşeniyorsanız servise kurdurabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2019
    ürün çok güzel

    ürün gerçekten çok güzel kullanışlı kanal geçişleri interneti gayet iyi ama bulunduğunuz yerde horoz lojistik deposu yoksa biraz sıkıntı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2019
    gayet başarılı

    başarılı bir ürün 1 aydır kullanıyorum memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2019
    Toshiba

    Ciddi anlamda cok begendim urunu. Goruntu kalitesi cok iyi. Fiyat/performans urunu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2019
    Mükemmel

    Gayet güzel , servis ve kargo da çok hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2019
    toshiba

    gönderici hepsiburada pazar sipariş verdim pazartesi horoz lojistik firmasına kargo teslim edildi. horoz lojistik çarşamba günü saat 11 de ezilmemis hirpalanmamis vaziyette kendi kutusu ile teslim etti. vestel servisi aradım. kendilerinin garantisinde montajını kendilerinin yapacağını söyledi. hemen montaj kaydı oluşturup gezici ekipleri evime yakın olduğu için hemen geldiler. Açılımı ve montajını yaptılar televizyon çok net ince çerçeve gayet güzel bir çok özelliği var ağırlığı kalitesi güzel servisde çok beğendi TV'yi. sesi net herhangi bir pürüz yok. ölü pikseli yok herhangi bir zarar yok. kumandasi buyuk kabul edilebilir seviyede kumandada kısa yollar var ben beğendim 3 yıl garantisi var. tavsiye ederim hepsiburada beni hiç yanıltmadı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Toshiba 43V6863 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Toshiba 43V6863 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat