Samsung QE-55Q60R 55 Yorumları

Samsung QE-55Q60R 55 yorum ve tavsiyeleri

(261 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürün çok iyi tek kusuru Türkçe ses komutunun olmaması kanal geçişleri görüntü gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat / performans ürünü

    Öncelikle Doğuhan Elektronike teşekkürler. Ürün olması gereken gibi deformesiz teslim edildi. Televizyon ciddi anlamda hızlı ve özellik açısından gayet dolu . Ürünün airplay2 özelliği sayesinde bilgisayar ve telefonu sorunsuzca yansıtabiliyorum ve içersinde apple tv uygulaması olduğundan apple tv masrafından kurtarmış oldu. Bu fiyata böyle bir ürün almış olmak sevindirici. Televizyonu tercih ederken Nu8000 ve sony modelleri arasında kalmıştım ama q60 benim gibi iptv, airplay kullanıcıları için kesinlikle alınması gereken bir ürün .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet başarılı

    Ürün çok hızlı ulaştı hepsiburada farkıyla samsung kalitesiyle başarılı bir ürün Netflix vb. uygulamalarda film izlerken farkı daha iyi anlıyorsunuz teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam bir Fiyat / Performans ürünü

    Televizyon gerçekten harika. 55'' olduğu için 120Hz olması büyük avantaj. Boyu orta boy bir salon için ideal. Kanal geçiş hızları, kendi yazılımı ve kolay & hızlı kullanımı gayet iyi. Ses kalitesi ve yüksekliği muazzam. Siyahlardaki başarısı ve görntü / renk kalitesi muazzam. Tam bir fiyat performans ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    oldukça hızlı şekilde elime ulaştı. hiçbir sorunla karşılaşmadım. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    55Q60R Doguhan elektronik

    Tv yi araştırdım fiyat performans anlamında alınabilecek en iyi tvlerden bir tanesi görüntü ve oyun performansı çok iyi bir cihaz bir de bunun yanında doguhan elektronik farkı var çok ilgililer yaşar bey ve doğuhan beye teşekkür ederim işini hakkıyla yapan dürüst bir işletme

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün çok iyi teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün iyi ama...

    tv yi kırmızı elma adlı satıcıdan aldım, 11 kasım da sipariş ettim, 18 kasımda kargolandı, horoz lojistik 22 kasımda teslim etti. tv görüntü kalitesi iyi ama ekran yandan ışık aldığında parlama yapıyor. gayet hızlı, internet bağlantısı başarılı. genel olarak memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    BAZI PROBLEMLER VAR

    HBB tv açıkken bazı kanallarda takılıyor kanal değiştiremiyoruz. En saçma tarafı ingilizce sesli komut sistemi bixby. Kumandasında air mouse özelliği olmamasıda internette çok zorluyor. Cihaz hızlı, görüntü ve ses güzel. Ben daha önce lg kullanıyordum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata alınabilecek en mükemmel TV

    TV nin görüntü kalitesi mükemmel menü hızı kullanışı gayet tatmin edici ses kalitesi 1 tık daha iyi olabilirdi ama buda yeterli.. En güzel görüntüleri youtube ve netflix in 4 k yayınlarında alabiliyorsunuz TV nin gerçek görüntü kalitesini ancak o yayınlarda görebilirsiniz.. Normal TV yayınlarında da görüntü kalitesi fazlasıyla tatmin edici özellikle aynı fiyat segmentinde olan diğer tüm markaları ezip geçiyor.. Bana kalırsa olumsuz 2 yanı var bunlardan birincisi çerçevesi daha ince olabilirdi ki 2018 modelleri buna göre çok daha ince ve şık İkinci olumsuz tarafı ise akıllı kumandası lg TV lerde olduğu gibi harekete duyarlı sensörlü olabilirdi bu daha hızlı işlem yapmamızı ve zaman kaybını önlerdi tek tek tuşlara basmak zorunda kalmazdık.. Sonuç olarak bu fiyata alınabilecek en mükemmel TV. Eğer düşünüyorsanız fiyatı yükselemeden kaçırmayın alın

  • HepsiB. aracılığıyla
    İndirim

    İyi bir kampanya yapılırsa alacağım kesinlikle

  • HepsiB. aracılığıyla
    oldukça büyük

    Ürünü 21 eylülde sipariş ettim 25 eylülde Antalyaya evime teslim edildi. Doğuhan elektronik' e hızından dolayı teşekkür ederim. Ürün yurtiçi kargo ile sağlam ve sorunsuz bir şekilde elime geçti. Görüntü kalitesi sesi çok güzel bir ürün akıllı kumandası kolay ve kullanışlı. Screen mirroring özelliği ile Samsung telefon bağlanabiliyor. Her yönü ile sevdim televizyonu. Samsung ilgili ve nazik müşteri hizmetleri ile 26 sı sabahı hemencecik kurdular. çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu. 500 600 daha fazla verip mağazalardan almaya değmez internet de artık gayet güvenli bir şekilde alışveriş imkanı sağlıyor. teşekkürler hepsiburada iyi ki varsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Görüntü Efsane Fakat...

    Olumlu Yanları: * Görüntü gerçekten çok iyi ve tatmin edici. Bundan iyisi daha ne olabilir bilmiyorum ama HDTV den Ultra HD geçince şuan hd tüplü yayın gibi geliyor. * Televizyon gerçekten akıllı ve HDMI taktığınız tüm aygıtları isimleri ve logoları ile birlikte tanıyor ve tek kumandadan hepsini kontrol edebilirsiniz. * Smartmenüsü gerçekten çok başarılı ve hızlı. * Digiturk Plus kutu kullanıyorum en son modeli ama uydu girişimi direk TV ye takıp denedim ve görüntüye inanamadım. normal HD yayınlar bile efsane oluyor ama aynı kanalı digiturkten açtığımda kötü oluyor görüntü. Olumsuz Yanları : * Kasa gerçekten çok kötü ve kalitesiz. çerçevesi kalın ve şık durmuyor. * DTS desteği yok ve olmayacakmış. bu kadar para verip USB den bağladığınızda çoğu filmi sessiz izlemek zorundasınız :) böyle saçma bir durum yok. * Tamam devri geçti ama teknolojik olarak 3D ye sahip olmasını isterdim. Ben 1 yıldız DTS desteği olmamasından, 1 yıldızda bu kadar kötü bir kasa yapmalarından kırdım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Mükemmel..bu sabah geldi kurulum ve ayarları yapıldı sonuç beklentimin üzerinde resim ve ses kalitesi daha nolsun.. 13 yıldır kullandığım ve hiç bozulmayan samsung led tv mi kızıma verdim. marka kalitesini yine kanıtlamış..

  • HepsiB. aracılığıyla
    İnanılmaz bir tv.

    Arkadaşlar bu tv yi alalı yaklaşık 3 ay oldu inanılmaz. Gerçekten görüntü kalitesi mükemmel bir tv. Görüntü kalitesi gözünüz bu tv ye alışınca başka tv lerdeki görüntüler çok bulanık gelmeye başlıyor gözünüze. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    fiyat fayda oranı iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    kusursuz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün elime kısa sürede ulaştı henüz kurulum yaptırmadın nasıl olduğunu kurulumdan sonra göreceğizz

  • HepsiB. aracılığıyla
    yeni bir kampanya bekliyoruz

    iyi bir kampanya olursa alıcaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    55Q60RAT Kullanım sonrası değerlendirme

    Artıları *TV görüntü kalitesi normal kanallarda bile çok çok iyi renkler ve canlılık muhteşem, 4k yayında tam olarak efsane. *İnternet, netflix ve uygulamalar hızlı takılma yok *Akıllı kumandası genel anlamda güzel *Telefondan görüntü aktarımı kolayca yapılabiliyor *Bloetooth olması avantaj Eksileri *TV ayakları cüssesine göre çok ince ilerde inşallah kırılmaz, duvara asacaksanız sorun değil ancak sehpa üzerinde sıkıntı, ayakları hareketli değil önceki televizyonumu sağa sola hareket ettirebiliyordum bu sabit. *avi formatını desteklemiyor avi oynatamıyorsunuz bu tam bir saçmalık *Kumandasına sesli türkçe komut verilemiyor ingilizce bilmek zorundasınız bu da ayrı bir saçmalık *Ses düzeyi iyi ancak bu paraya daha iyi olabilirdi. Genel anlamda görüntü kalitesi için alacaksanız çok çok iyi bir ürün. Ancak premium malzeme kalitesi olsun, sesi çok çok iyi olsun, her formatı desteklesin, türkçe komut verebileyim derseniz farklı bir ürüne bakın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung QE-55Q60R 55 kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung QE-55Q60R 55 yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat