Samsung UE-49RU7100 49" UHD 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV Yorumları

Samsung UE-49RU7100 49" UHD 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(447 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    yaklaşık on gün oldu hiç bir sorun yok fiyatına göre çok güzel ve ayrıca nete bağlanması süper herşeyiyle on numara

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alınabilinir

    Ürünü Teknofish satıcısından indirimliyken aldık. Firma tarafından ürün hızlı kargoya verildi. Teslim alırken kargoda herhangi bir sorun yaşamadık. Ses ve görüntü olarak yeni kullanıcı olduğumuz düşüldüğünde şimdilik memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    49ru7100 aldık samsung yetkili servis gelip ücretsiz şuan için bir sıkıntı yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    cihaz güzel

    tv güzel ses mükemmel kargo rezalet. ayrıca tv ekranı ilkin bana çok parlak geldi yansıma yapıyordu. meğer yükseğe asmışım 40 cm alçağa asınca parlama da gitti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Bir günde İzmir'e ulaştı. Performansı başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung Kalitesi

    Ürün tam anlamıyla harika. Smart özellikleri gerçekten televizyonu üst segmente taşıyor. Evrensel kumanda, parlak ekran, dinamik kontrast ile harika bir deneyim yaşatıyor. Ses kalitesi inanılmaz. Son ayarlarında sanki sinema salonunda hissiyatı yaşatıyor. Uygun fiyatı ile kaliteli bir ürün. 49” gayet yeterli bir ölçü. Tavsiye ederim. Ürün yazılanların aksine 1 günde eve geldi. Ertesi gün sabah, yetkili servis gelip kurulumu tamamladı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Harika bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung 49ru7100

    Ürünü Hepsiburada satıcısından aldım peketlemesi çok iyiydi kutunun ezilmesine pek imkan yoktu aynı gün kargolandı ancak horoz lojistik istanbul içinden 3 günde zor getirdi ama sağlam getirdi eksik yıldızı kargodan dolayı veriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Herşey Güzel

    Ürün fiyat performan olarak ideal kanal geçişleri güzel. Tv kapanış ve açılış efektini çok beğendim. Ses kalitesi güzel kargo süresi ve servis kurulum sürelerinde problem yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Şahane televizyon. Apple tv üzerinde entegre olması şahane. İnternet tepkisi görüntü kalitesi hele hele ses kalitesi çok başarılı. Ben bunu kardeşime aldım düğün hediyesi olarak ama biraz kıskanmış olabilirim :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung

    Samsung Tv yi parasal yönden başka teknoloji marketten on taksitle aldım. 2 haftaya yakındır kullanmakta olup ses, görüntü kalitesinden oldukça memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünü cuma günü sipariş verdik. pazartesi kargoya verildi Perşembe günü elimize ulaştı. cumartesi günü kurulum yapıldı. TV tek kelimeyle harika. Digitürk cihazını TV'nin kendi kumandasıyla kontrol edebiliyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harikaaaaaa

    bu fiyata alınacak en iyi tv bence interneti çok hızlı menüleri çok Kolay indirimin merkezinden aldım çok hızlı geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    panel görüntüsü canlı yayınlarda berbat sağ ve sol bakışta inanılmaz görüntü kaybı oluyor bu fiyat dilimini biraz daha çıkar sony 49xg7077 tercih ederlerim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Arızalı geldi

    Cuma günü sipariş verdim çarşamba günü akşam geldi. Sabahına servis geldi ekran içten darbeliydi. Bi ton senaryo 😏

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alınır

    Tv her şeyi ile güzel bluetooth ile rahat bağlanıyor Telefon ile kontrol ediliyor Görüntü ses harika tv ile sorun yok var diyende elini cebine atsın daha pahalısını alsın derim tek sıkıntı horoz lojistik 10 günde teslim etti ama salam teslim oldu hasarsız 10 gün kargoda dolaşınca korkuyor insan

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat-performans ürünü

    Televizyonun modeline uzun araştırmalar sonucu karar verdim ve cuma indirimlerinden çok uygun bir fiyata aldım. Tam anlamıyla fiyat-performans ürünü diyebilirim. Ses ve görüntü kalitesi uydu yayınında bile tatmin edici olmakla beraber ekran boyutu film izlemek için ideal. Netflix, internet ve apple telefon bağlantısı sorunsuz çalışıyor. Kumandasında da akıllı tuşlar içeriyor olması yeni nesil bir televizyondan beklediğiniz tüm kolaylıkları sağlıyor. Kurulum için gelenler yanlarında duvar monte aparatı da getirmişlerdi ondan da uygun bir ücret karşılığında yararlanabiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    GÜZEL KALİTELİ ÜRÜN

    Tv güzel paketlenmesi güzeldi kargoyla geldiği için pek rahat değildim açıkçası ama sağlam ve temiz bir şekilde geldi. servisi de aradıktan 1 gün sonra hemen gelip tv yi kurdular askı aparatınız varsa duvara monte de ediyorlar. Servisteki arkadaşlar ilgiliydi. TV de sıkıntı yok Yanlız sipariş verirken hepsiexpres ile aynı gün teslim ibaresi gerçeği yansıtmıyor. Siparişten 3 gün sonra horoz lojistik ile geldi. Geç olsun temiz olsun mantığına yattım bende :) Sonuç itibari ile memnunum şimdilik sıkıntı yok tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    sorunsuz, tatminkar

    tam bir f/p urunu, acikcasi bu kadar basarili (renkler, akicilik, kullanilabilirlik) bir performans beklemiyordum. Ozellikle tv nin hizi inanilmaz( ornegin tv yi acip netflixte gezinmeye baslamak en fazla 2 saniyemi aliyor, buradan youtube a atlamak da anlik oluyor). Tv nin sesi de gayet tatmin edici, ps4 ile olan uyumu da şahane, ps4 un performansini simdi anliyorum desem yeridir. Kargo bir gun gecikmeli geldi, onemsemedim. Kesinlikle tavsiye ediyorum, bu fiyata boyle bir tv piyasada bulunmuyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-49RU7100 49" UHD 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-49RU7100 49" UHD 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat