Samsung QE-82Q900RB 82" 207 Ekran Uydu Alıcılı Smart 8K LED TV Yorumları

Samsung QE-82Q900RB 82" 207 Ekran Uydu Alıcılı Smart 8K LED TV yorum ve tavsiyeleri

(41 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel bir tv

    Bu fırsat kaçmaz, çok başarılı bir tv.

  • Media Markt aracılığıyla, 13.06.2020
    HZ Ne Kadar

    Özelliklerine baktım ve almaya kararlıyım ama kaç hz onu bilemedim alsam mı?

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 02.06.2020
    Çok iyi

    Oğlum birkaç aydır evde olmamızdan ötürü sürekli PlayStation oynuyordu. Ben de ona bir sürpriz yaparak bu televizyonun en büyüğünü aldım. Çok mutlu oldu. Ayrıca fiyat performans ürünü. Verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar alıyorsunuz. Kızıma da alacağım yakın zamanda. Teşekkürler Samsung ailesi. Bu ucuz ürünü güzelim Türkiyemize getirdiğiniz için.

    Avantajlar : ucuz, Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Hafif, Dahili hoparlörler, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 19.05.2020

    çok ucuz ayakkabı fiyatına gayet uygun

  • Media Markt aracılığıyla, 11.05.2020
    MÜKEMMEL ÖTESİ

    SIRF BU TELEVİZYONU ALABİLMEK İÇİN ABİMLE BERABER KARABORSADA BÖBREĞİMİZİ SATTIK, MÜKEMMEL ÖTESİ GERÇEKTEN. PES 2019 OYNUYORUZ ÇOK GERÇEKÇİ..

  • Media Markt aracılığıyla, 08.05.2020
    8K Gerçek Performans

    Görüntü kalitesi ve detayda 8K tv de Gerçekçi ve doğal renkler internet arayüzü ve smart kolay kullanımı harika

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Hafif, Dahili hoparlörler, Dayanıklı

    Dezavantajlar : Çok büyük

    Ürünü öneriyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 03.05.2020

    Ücretsiz kargo olması gerçekten cezbedici 2 tane sipariş verdim

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2020
    en iyisi

    Türkiye'ye ilk gelen 8K Tv. 33 milyon pixel ile maç izlemek beni stadyumdaymış gibi hissettiriyor.

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2020
    Harika

    Aldığıma hiç pişman olmadım, tabi yanında gelen note10 da cabası. Samsung 8K TV'lerde ayrı güzel.

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2020
    Teknoloji harikası

    Bu televizyonu tercih etmemdeki en büyük etken bu sene Playstation 5 8K geliyor bir çok içerik ve portal 8K 'ya geçiyor. Geleceğe çok mantıklı bir yatırım olduğunu düşünüyorum.

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2020
    Büyükl boyut, sıfır görüntü kaybı

    Hep kafamda 8K yayın mı var ne gereksiz teknoloji derdim. Bu TV herşeyi 8K yapıyor.

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.04.2020
    harıka da ahalı

    Olumlu yönleri: Samsungun televizyonlarını oldum olası cok beğenmişimdir zaten. Ekran kalitesini , görüntüsünü çok beğeniyordum. İndirimde olduğunu görünce de kaçırmadan almak istedim. Aldığım için çok mutluyum. Teknik bütün özellikleri çok iyi. Bazı sitelerde kötü yorumları var ama ben onların hatalı üretim olduğunu düşünüyorum iyi ki aldım.

  • Teknosa aracılığıyla, 29.03.2020

    Kocaman bir ekranı var ve bu ekran maçlarda çok işe yarıyor, capcanlı bir ekran var. 8K ne kadar farklı bir teknoloji anlatamam mağazanın vitrininde duruyordu görsel olarak tam bir şölen sağlıyor. Çok özel bir televizyon bence alırken en iyisini alın...

  • Teknosa aracılığıyla, 27.03.2020

    Eğer üst düzey bir performansa sahip olan, televizyondan başka eve adeta sinemayı getiren televizyon istiyorsanız Kesinlikle tavsiye ederim. renk ve görüntü kalitesi çok yüksek Hatta gerçek olamayacak kadar canlı ve parlak diyebilirim. 4 K duymuştum ama ilk defa 8k görüntü çözünürlüğüne sahip bir televizyon gördüm. izleme mesafem 4 metrenin üzerinde en uzak mesafe ise 5 metreden fazla benim için büyüklüğü ideal oldu. sesi de ekrana paralel olarak çok kaliteli

  • Teknosa aracılığıyla, 26.03.2020

    Sanırım şu anki teknolojide 8k ultra HD çözünürlük en yüksek çözünürlük. Ben 82 inç olduğu için çok yüksek çözünürlük tercih ettim. her ne kadar 4 metre izleme mesafesi olsa da bazı koltuklar televizyona oldukça yakın. ancak 8k ultra HD çözünürlük sayesinde ne kadar yakınlaşırsanız yakınlaşın görüntü de hiçbir bozulma olmuyor. aynı zamanda kullandığı teknoloji ile de bu kadar yüksek çözünürlükte görüntü gelmese de iyileştirip çok daha kaliteli ve ayrıntılı izlemenizi sağlıyor. kumandasını kullanmak çok kolay. akıllı mod sayesinde de parlaklığı ve sesi gereken şekilde odaya göre kalibre ediyor. çok memnun kaldım diyebilirim

  • Teknosa aracılığıyla, 26.03.2020

    televizyonu uzun süredir inceliyorum zaten Türkiye de sayılı yerde vardır diye tahmin ediyorum onlardan birisi de benim. Öncelikle televizyon çok ağır bunu belirtmek isterim duvar falan kaldırmaz ya altındaki sehpası sağlam olacak ya da geniş salonunuz var ise yerde konumlandırmanız gerekebilir. bu televizyonun oyun performansı efsane derecede güzellikte 4k ps4 ile inanılmaz detaylar alıyorum ve farkı yaşıyorum. Dizilerdeki insanlar neredeyse bizim büyüklüğümüzde

  • Teknosa aracılığıyla, 25.03.2020

    Henüz alma imkanım olmasa da mağazada izlediğim akdarı ile yazıyorum 8K ülkemizde yok ama dünya artık geçti dünyayı yakalamak gerekiyor tv ye nereden bakarsanız bakın bir bozulma yok cam gibi gösteriyor. ah para olsa alırım.

  • Teknosa aracılığıyla, 25.03.2020

    Aslında bu televizyonla karşılaşmak biraz garip oldu. ilk 8k video çeken telefonu ararken 8k televizyon çıktı. Fiyatını görünce şaşırmadım. Ben şimdi 8k çeken bir telefon ve televizyon alınca herhalde cepten bir standart araç parası çıkar. Parası olana tavsiye ederim ama bende bu televizyonu alacak para yok. Yalnız 8k çeken telefon almak isteyen yeni s20 serisine göz atsın.

  • Teknosa aracılığıyla, 25.03.2020

    Bu televizyonu alın demek isterdim sadece ama bu televizyondan Türkiye'ye herhalde bir ya da iki tane gelir. 200cm ne demek benim evin tavanı o kadar yüksek değil. 4K yayına geçemedi tv kanalları youtube da bile videoyu oynatacak internet hızını bulamıyoruz. 8K ne demek bir açıklasın. Bir de stüne qled demişler. Ben daha bir şey demiyorum. Gördünüz. Her şey açık ve ortada.

  • Teknosa aracılığıyla, 25.03.2020

    TEKNOSA MAĞAZALARININ GİRİŞ KISMINI SÜSLEYEN BİR TELEVİZYON. BUNU ALMAK HER BABA YİĞİDİN HARCI OLMASA DA O KADAR PARAM OLSA KAÇIRMAZDIM. SİNEMA GİBİ TELEVİZYON ÇOK FAZLA NET GÖRÜNTÜ VERİYOR.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung QE-82Q900RB 82" 207 Ekran Uydu Alıcılı Smart 8K LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung QE-82Q900RB 82" 207 Ekran Uydu Alıcılı Smart 8K LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat