LG 49UK6470 49 inch 123 cm 4K uHD Webos Smart Dahili Uydu Alıcılı LED TV Yorumları

LG 49UK6470 49 inch 123 cm 4K uHD Webos Smart Dahili Uydu Alıcılı LED TV yorum ve tavsiyeleri

(349 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    4,5'dan 5

    Görüntü mükemmel, ses çok iyi, işlemci iyi, dizayn orta. TV'nin tek beğenmediğim tarafı dış dizaynı; çerçevesi biraz kaba. Görüntü seçeneklerinde gözün yorulmaması için bir seçenek var, gerçekten işe yarıyor. Akıllı kumanda dahil değil, şimdilik kablosuz dokunmatik yüzeyli klavyem ile idare ediyorum. İnternet hızı gayet iyi, bir kaç tane populer internet tv uygulaması yüklü geliyor. Bu fiyata böyle bir ürün aldığım için memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    TIRT TV OKU..

    Arkadaşlar evet özelliklerine göre çok iyi fiyatı var ama şöyle bişey yzmaK istiyorum. Evlendim 10 gün oldu bende LG140 ekran aldım bunların serisi var mesela bendeki UK**** bılmem ne sımdı aklıma gelmıyor ama abi kanal geçişi çok kötü bi kanaldan kanala geçerken seni en az 4 5 saniye bekletiyor. Kanal listesini açarken keza öyle. İnternete girerken keza öyle. Bu nedir ya sinir sitres oluyorum bekletirken kanser oluyorum almayın abi harbı almayın gerek yok bu fiyatı veren300 500 daha verir adam akıllı bişii alır benim düşüncem samsung almadıgıma pişmanım yemin ederim arkdasta 140 ekran samsung var yılan gıbı nete direkt giriyor kanal gecısı kanal listesi harikaydı pişman oldum LG aldıgıma keşke almasaydım diyorum Gene fikir düşünce sizin size klmış bence geçersiz bu TV😒

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    kanal geçişleri, görüntü kalitesi, diğer özellikleri çok iyi, fazlasını aramayın derim. bu fiyata değer

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünü yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum görüntü kalitesi , ses , internet gayet iyi hızlı fiyatına göre alınabilecek kaliteli bir ürün , kargo beklediğimden erken geldi teşekkür ederim genel olarak memnun kaldım , Ürünün eksi yönü kutudan smart kumanda çıkmaması.

  • HepsiB. aracılığıyla
    LG TV

    Televizyon oldukça iyi görüntü kalitesi fiyatına göre oldukça iyi ses de herhangi bir bozulma yok son ses açıp denedim tavsiye edilebilir bir ürün içinden askı aparatı ve smart kumanda çıkmıyor siz alırsanız kuruyorlar tek problem horoz lojistik ürünü 3 gün içinde teslim etmesi gerekirken 6 gün de geldi teslimat yavaş

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatına göre mükemmel ürün.

    arkadaşlar fiyatına göre bence çok iyi bir ürün. ben daha alalı 1 hafta oldu. görüntü kalitesi felan mükemmel. tek eksiği kanal geçişleri biraz yavaş 2-3 saniye kadar. şahsen önemsemiyorum ben bu durumu lakin yine de bilginiz olsun. dediğim gibi fiyatına göre mükemmel ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünü 02.06.2019 sabahında sipariş ettim ve hepsiexpress sayesinde elime gün içerisinde ulaştı.LG müşteri hizmetlerini mesai saatleri bitmeden üç kere aradım ancak meşgule attılar mesai bitimine 15 dakika kala aramıştım montaj talebi oluşturmak için.lg.com üzerinden montaj talebi oluşturamıyorsunuz çünkü televizyonun modeli sitede bulunmamakta.Ancak e-posta bıraktım ve 03.06.2019 tarihinde LG müşteri hizmetleri bana geri dönüş yaptı ve montaj talebini oluşturdum.Teknik ekip 30 dakika içerisinde adresime ulaştı ve kurulumu yaptı.Ancak duvar montajı istiyorsanız kutuda duvar montajı için aparat çıkmıyor 70 lira ek ücretle alabiliyorsunuz.Ürün görüntü kalitesi ve ses kalitesi olarak çok iyi ancak kanal geçişleri ağır diyebirim.4k teknolojisi ve çözünürlüğü televizyonu fiyat performans ürünü yapmış gözüküyor aynı zamanda Smart özelliği sıkıntısız üretilmiş.Ürün indirimdeyken kaçırmayın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2022
    Lg kalitesi

    Olumlu yönleri: Güzel ve net seyir Olumsuz yönleri: İnternet deneyimi zor

  • Amazzon aracılığıyla, 01.06.2021
    Sorunun binadan kaynaklandigini coook sonra fark ettik.

    Bu tvyi aslinda cok begenmistim. Goruntu kalitesi ve ses kalitesi cok guzeldi. Fakat o donem internetimizde problem varmis. Bazi donmalar olmustu. Birkac olu pikselde tesbit ettim. Simdi ki aklim olsa asla iade etmezdim. Pismanim.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.11.2020
    Kaliteli TV

    Evlenirken almıştım. Çok da memnun kaldım. Kanal geçişleri birazcık yavaş ama bu da kişiden kişiye değişir tâbi. yaptığım araştırmalar neticesinde tavsiyeler üzerine bunu almıştım. Kaliteli TV tavsiye edilir

  • Amazzon aracılığıyla, 09.11.2020
    Beklendiği gibi

    Ürün gayet kaliteli amazzon yine müşteri hizmetleri ve kalitesiyle ve fiyatlarıyla piyasanın iki gömlek üstünde olduğunu gösterdi

  • Trendyol aracılığıyla, 09.10.2020

    Çok güzel kullanıyoruz

  • Amazzon aracılığıyla, 02.10.2020
    Hızlı Kargo. Başarılı ürün

    Hemen kargolandı. Hızlı ve sağlam teslim aldım. Kargodan memnun kaldım. amazzon mng şubeden direk eve teslim oldu. Kutu sağlam olmasının yanında hiç yıpranmamıştı. Tv hakkında söz söylemek çok doğru olmaz. Bütçeye ve beklentilere göre yorumlar değişir. Benim beklentilerimi karşıladı. Başarılı.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.09.2020
    LG farki

    55 inc 4K bir tv istiyordum sadece konsol ve diger streaming isleri icin. Akilli tv ve diger internet ozelliklerini goz ardi ettim o yuzden sadece ekran kalitesi ve ozellikleri icin aldim. suan tivibu, xbox ve amazzon tv stick takili ve gayet iyi calisiyor. 3 tane HDMI cikisi var zaten. akilli tv ve diger uygulamalari kullanmayi dusunmuyorum o yuzden yorum yapamayacagim zaten bir iki guncelleme sonrasi youtube gibi uygulamalari calismayacagina eminim. Son donem butun tvlerde guncelleme sonrasi bu sorun oluyor. chromecast, adroid box, apple tv ve diger streaming yapabilen cihazlar kullanmak, TV'nin akilli tv ozelliginine bel baglamaktan daha mantikli bir hareket olacaktir.Bu cihazi eylul (2020) ayinin son haftasi 4.750 tl'ye aldim. onumuzdeki donemde bir fiyat karsilastirmasi yapmak isterseniz diye yaziyorum. amazzon prime kullanarak aldim ama anadolu'da bu hizli kargo olaylari pek olmuyor. urun mng kargo ile 5 gunde geldi. kargoda ve takipte sorun yasamadim. sonrasinda LG servisini arayip randevu aldim servis bir gun sonra geldi. Duvara monte ettirecekseniz onceden stantinizi alin ve servisi bilgilendirin. Akim koruyucu priz edinin ki garanti kapsaminda olsun. Priziniz yoksa servis size satmaya calisiyor piyasadan biraz pahali olabilir. dikkat edin.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.09.2020
    LED TV

    TV gayet güzel. Tavsiye ederim. Teşekkürler amazzon

  • Amazzon aracılığıyla, 03.09.2020
    amazzon Katkılarıyla

    Ürünü 31 Ağustos gece 11de sipariş verdim, hızlı teslimat seçeneği ile 1 Eylül tarihinde ürün bana ulaştı gayet güzel bir teslimat tek sıkıntı kargo firmasında tek kişi olduğu için beraber çıkardık ürünü yardım ederiz sıkıntı değil ama sonuçta 2 kişi olması gerekirdi o yüzden 1 yıldız kırdım. 2 Eylül'de kurulum gerçekleşti. Gayet iyi bir televizyon bariz bir sıkıntısı yoktur, her türlü iş görür tam bir f/p ürünü gözünüz kapalı alabilirsiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.08.2020
    Tek kelime ile efsane

    Efsane bir tv çok memnunum

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Tamamen iyi paketlenmiş, hasarsız, servis kurulumu açısından da fevkalade memnun kaldığımız bi alışveriş oldu. Tavsiye edilir. Teşekkürler..

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Televizyonumuz harika kutusunu açmadık evimize taşınınca lg servisi ücretsiz kurulum yaptı. Çok ilgililerdi kısa sürede geldi çok çok teşekkür ederiz

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    2 gün içinde geldik sağolun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 49UK6470 49 inch 123 cm 4K uHD Webos Smart Dahili Uydu Alıcılı LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 49UK6470 49 inch 123 cm 4K uHD Webos Smart Dahili Uydu Alıcılı LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat