Grundig 43GCH5900B 43'' 109 Ekran Full HD Uydu Alıcılı LED TV Yorumları

Grundig 43GCH5900B 43'' 109 Ekran Full HD Uydu Alıcılı LED TV yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    on numara

    çok başarılı lg tv kullanıcısıyım anneme aldım çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    f/p ürünü

    fiyat olarak gayet iyi, yanında mi box aldım, halihazırda akıllı tvlerden daha sağlıklı bir sisteme sahip oldum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    Harika bir TV yerli malı kullanın 3 yıl süper garanti hizmeti ile keyfinize bakın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Arçelik deneyimi Grundig kalitesi

    Hayatımda ilk defa yerli TV aldım ve biz yerliye mesafe koyarken meğer yerli markalar dünyayı aşmış.Ürün Grundig tarafından hızlı kargolandı.Ücretsiz verilen duvara askı aparatıyla yetkili servis tarafından kuruldu.Arçelik ar-ge ve deneyimi Alman ekolünden gelen Grundig kalitesiyle birleşince ortaya muhteşem bir ürün çıkmış.Hiç görmeden aldım çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    parasını hakeden bir ürün. renk kalitesi tatmin edici. fiyatına göre alınabilecek bir tv. ancak bir sorun var. kanalları diziyorum. belli bir süre sonra kanallar eski haline dönüyor. bu benim canımı çok sıktı. ikide bir kanal sıralama ile uğraşmak.belki vardır bir çaresi ben bilmiyorumdur. bu konu hakkında servisi çağırmayı düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fena değil alinabilir

    TV nin kendi asma aparatı duvara monte edildikten sonra duvar ile arasında kalan mesafenin biraz fazla olması hoş durmadi.Görüntü kalitesi tabiki Samsung ve LG markalarına göre düşük fiyatına göre normal.dahili alıcı olması artı ,ekstradan adaptör 3lu ye falan gerek duymuyoruz. Alıcının yazılımı fazla sade tasarlanmış , kanal sıralamasi yaparken tek tek seçmek gerekiyor, radyoya geçildiğinde arka planin karanlık yerine güzel bir resim olabilirdi.tvnin kendine ait kanal değiştirme ses açma kapama vs. olmasi çok iyi.Buradan indirimde olarak satın aldığımi düşündüğüm ancak aradan 1 hafta geçmesi ile fiyatı 2 defa revize edip düşüren saygıdeğer satıcıya selamlarımı gönderiyorum. Sonuc olarak memnunum 😊

  • HepsiB. aracılığıyla
    Orta Kalitede

    Orta kalite bir ürün, SMART TV özelliği yok, NETFLIX vs. izleyemezsiniz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.06.2020

    40 İnch temel özelliklere sahip Samsung Tvimizi satıp sadece 300TL. Farkla bu televizyonu anneme aldım görüntü kalitesi fevkalâde kanal geçiş hızı yeterli dış kasa görünümü çok güzel yanlız yazılımı biraz keyifsiz ayarlayıp bırakıyorum bazen kanallara birşeyler oluyor...! Uydu cihazı kullanımıyla kanallar yerli yerinde durur..!Aynı TV'den kayınperime alma niyetim var...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2020
    Beş Yıldız

    fiyatına göre alınabilecek en iyi televizyon

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2020
    Dört Yıldız

    Görüntü beklentimin üzerinde.Ses çok kaliteli değil.Uydu alıcısı kötü,kanalları dizmek çok zor,ertesi gün bir bakmışsınız hooop kanallar eski haline dönmüş.Receiver bağladım.Ama aklı olan şikayet etmez.Adama sorarlar kaç para verdin diye.Fiyatına göre yeterli televizyon.Ben mi box ile kullanıyorum.Ok dir yani.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2020
    İyi

    Gayet başarılı ürün. 1 tane anneme aldım memnun kalınca 2. ürünü kendime aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2019
    kanal listesi kendi kendine degisiyor

    Ayarladıgım kanal listesi kendi kendine degisiyor servisi aradım caresine bakacaz olmazsa satıcıya bas vuracagım

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2019
    Eh işte

    Ürünün fiyatı ucuz ancak ses kalitesi ve görüntü kalitesini çok yükseklerde arayanlar pişmanlık yaşayabilir. Birde sürekli kanalların sıraları değişiyor . Kronik hatası da olabilir bize gelen kusurluda olabilir. Paketleme gayet iyi teslimat süresi de gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2019
    Mükemmel Görüntü Çok İyi Hizmet

    Öncelikle servis kurulum olarak arçeliğe teşekkür ederim ürün eksiksiz ve gayet güzel şekilde servisin eline gelip oradan evime teslim edildi kurulum yapıldı görüntü ve ses çok çok iyi beklediğimden daha iyi çıktı uygun fiyat kaliteli ürün 3 yıl garanti olması gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2019
    Fiyatının ürünü.Başarılı ürün.

    Görüntü kalitesi güzel ses kalitesi o kadar iyi deil kendi uydusu tüm kanalları bulmadı harici uydumu taktım problem olmadı benim için fiyatını hakediyor arcelik servis güvencesinde olması memnun edici garanti süresi uzatma yokmuş olsa çok iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2019
    Beş Yıldız

    Ürünün ücretsiz servisle eve teslim edilmesi ve ürün gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2019
    teşekkürler hepsiburada

    ürün güzel herhangi bir sorunla karşılaşmadık teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 09.12.2019
    Beğendim.

    Kaynanam için aldık. Kargonun geç geçmesi haricinde herşey tatmin edici. Memnun kaldık Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2019
    güzel

    Televizyon beklentinizi karşılayacak bir ürün, 43inc pek fazla büyük ekrana değil bilginize

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2019
    HARİKA BİR ÜRÜN

    Babam ve annem için aldım... Ürün gerçekten çok güzel. Sesi, renk ve görüntü kalitesi harika...Kurulum için gelen arçelik servisi gelmeden önce kurulum için randevu saatini telefonunuza mesaj ile bildiriyor ve belirttikleri saat aralığında geliyorlar... ilgi alaka gerçekten çok iyi... Tek sıkıntı aldıktan sonra kargo takibi yapılamaması. Ürünü 25 Kasımda sipariş verdim 5 Aralıkta aldım... Buna bir çözüm bulunması gerekiyor. Ablama da almayı düşünüyordum sırf bu yüzden aynı Tv'nin ikincisini almaktan vazgeçtim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig 43GCH5900B 43'' 109 Ekran Full HD Uydu Alıcılı LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig 43GCH5900B 43'' 109 Ekran Full HD Uydu Alıcılı LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat