Grundig 32GCH6700B 32'' 81 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Yorumları

Grundig 32GCH6700B 32'' 81 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Teslimatta kurulum satısıcıs grundig türkiye olarak alındığında oluyor. Satıcı hb olduğunda ürün elinize ulaştığında arçelik servisini arayıp kurulum yaptırabiliyorsunuz. Ücret vermiyorsunuz... Doğru bilgi budur

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim.

    Fiyat özellik bakımından iyi. Ürünün kurulması neredeyse 1 haftayı buldu. Ürün servise gidiyor size uygun zamanda servisten gelip ister normal ister duvara ücretsiz aparat getirip kuruyorlar. TV ye gelince kanal geçişleri Vestel kadar hızlı değil, LG'den hızlı, kanal listesi yatay olması olumsuz, kanal listesi düzenleme tek tek yapılabiliyor. Smart özelliğini denemek daha nasip olmadı. Genel olarak bakınca kaliteli bir TV, aynı özellikteki diğer TV lerden daha hesaplı, ihtiyaç olsa yine aynısını alırım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ....

    Teslimatta kurulum hizmeti var diye satıyorlar ama Arçelik katiyyen kurulum yapmiyor ve bu modelde kurulum yapmiyoruz diye özellikle belirtiyor. Alacaklar olanlar ona göre karar verip alsınlar..

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    görüntü bağlanma wifi ses çok iyi arkadaşlar gönül rahatlığıyla alon hepsiburada dan aldım iki günde geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Asma aparatı gelmedi kurulumda yok herşeye rağmen ürün güzel 👍🏻

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2019
    Beş Yıldız

    Fiyat performans olarak gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2019
    Fiyat=Performans

    Ürünü satın alırken "grundig türkiye" satıcısından alırsanız tv yi kendileri getirip ücretsiz bir şekilde kuruyorlar. Tabi teslimat 4-5 günü bulabiliyor ama kurulum vs baş ağrısı olmuyor. Bu fiyata bu tv bence çok makul, tv den çok yüksek beklentileri olmayanlar veya evin ikinci tv si olarak kullanacaklar yada iş yerine almayı düşünenler için ideal. Tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2019
    Kaliteli

    Fayda maliyet açısından çok iyi, smart özellik kullanışlı, görüntü güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2019
    memnunum

    ürün fiyatıyla kıyaslandığında gayet güzel...ben memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2019
    Bir Yıldız

    Ürün gerçekten çok kötü sesi çok az diğer odadan duymak imkansız.Smart TV var yazıyor ama içerisinde sadece Youtube var diğer aklinıza gelen bir şey yok ve yuklenemiyor.Kapattiginizda kendisi açılıyor bir kaç defa acildi bu sekilde.Smaart ve wifi var diye sakın almayın YouTube dışında işinize yaramayacak iade ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2019
    Üründen çok memnunum

    Grundig Türkiye satıcısından aldığınız taktirde, Arçelik servisi getirip ister duvara ister sehpaya ücretsiz olarak montaj yapıyorlar.Ben duvara montaj yaptırdım askı aparatı ve montaj için ücret almadılar on dakikada takıldı. Servis çalışanlarına teşekkür ederim. Televizyon parasını fazlasıyla hak ediyor. görüntü ve ses benim ihtiyacımı karşıladı çok iyi. dahili wifi telefonla bluetooth bağlantısı ve görüntü aktarımı çok iyi yani (telefondan youtube daki film ve benzeri şeyleri televizyona aktarıp seyrede biliyorsunuz.) dahili wifi hızlı smart tv de tarayıcı youtube ve benzeri birçok şey var. gönül rahatlığıyla herkeze tavsiye edebilirim ben çok memnunum. Teşekkürler..........

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2019
    Beş Yıldız

    Ürün fiyat performans olarak gayet tatmin edici. Eskişehir de Arçelik yetkili servisi kurdu, servis çok iyiydi. Sadece smart özelliğinde Netflix uygulaması yok sanırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2019
    Fiyat Performans Ürünü

    Merhaba öncelikle Artı (+) Yönleri : Smart wifi olması, YouTube ve Kabloweb uygulamalarına sorunsuz girebiliyorsunuz, Grundig Remote ile mobilden kumanda edebiliyorsunuz çok beğendim, Ücretsiz servis kurulumu duvara montaj dahil, 3 yıl garantisi olması.. Eksi (-) Yönleri : HD görüntü kalitesi Full HD değil çok fazla bişey beklemeyin, Netflix uygulamalarda mevcut değil yüklenmiyor, Kanal geçiş tepkimesi 9sn kadar sürüyor, Uzaktan Kumandası çok işlevsel değil, TV Arayüzü çok basit. NOT: Bu bütçede alabileceğiniz iyi marka ve TV'lerden bir tanesi özellikleri olarak da fena sayılmaz. Fakat dediğim gibi üst düzey dünya çapında ki markalarda ki görüntü kalitesi ve hız verimliliğini beklemeyin, hayal kırıklığı yaşarsınız. Küçük yan bir oda, ya da mutfak için almanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2019
    Harika

    Ürünü servis getiriyor kuruyor gerekli ayarlama ve bilgilendirmeyi yapıyor , garantiyi baslatıp gidiyor.Daha ne olsun.Teşekkürler Hepsiburada beni yanıltmadınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2019
    Ücretsiz servis kaliteli tv

    Servis ücretsiz ürünü getirdi kurulumu nu yaptı ayarladı gitti Bu fiyatlarda hem smart olup hemde WiFi özelliği olan yok. Görüntü kaliteside kasa şıklığı da gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2019
    Bu paraya bu kadar

    Ürün Arçelik servisi tarafından teslim edildi. Gelmesi bir haftayı buldu. Ücretsiz kurulum yapıldı. Servis personeline teşekkürler. Ses seviyesi düşük , görüntü kalitesi de iyi sayılmaz. İmkanım olsa iade ederdim açıp kurulum yapıldığı için iade olmuyormuş. Bu paraya bu kadar demişler yani.200-300 fazla verip daha iyisi alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2019
    Kesinlikle tavsiye edilir

    Youtube için ve HDMI ile bilgisayarımdan film izlemek için aldım. Kesinlikle memnunum. Görüntü ve ses kalitesi beni tatmin etti. Anten kablosu almadığım için TV kanallarındaki performansını bilemiyorum. Tek ufak kusuru kumanda alıcısının çok hassas olmaması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2019
    servis mükenbel

    ürünü Arcelik servisi getirdi,çok ilgililer,askı aparatıda veriyor,üstelik hicbir kurulum üçreti almadan.üstelik 3 yıl garantisivar digerlerinde 2 yıl.bu paraya emsallerinin en iyisi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2019
    dusunmeden al

    hd. telefondan video yansitma. internete baglanma .kendinden uydulu .aski aparatli .hizli teslim.3 yil garanti.aninda kurulum ve hizli servis .paranizi cope atmayin bu urunu alin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2019
    ismail

    harika bir ürün. servis gelip kuruyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig 32GCH6700B 32'' 81 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig 32GCH6700B 32'' 81 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat