LG D1442CF Bulaşık Makinesi Yorumları

LG D1442CF Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.01.2022

    Sepetleri bir süre sonra paslanıyor ve servis ücretli değişiyor. Uzak durun kesinlikle. Pişman olmak istemiyorsanız. Ben aldım 5 yıl sonra sepetler paslandı ve çürüdü. Aslında paslanmaların aldıktan 3 yıl sonra farkına vardık ama bir taneden birsey olmaz dedik sonra bütün sepet paslandı

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.06.2021

    Bütün samimiyetimle söylüyorum sakın ama sakın almayın uzak durun yemin ederim aldığım günden beri servis den beri gelmiyor cam bardak ve eşyaları atıp duruyorum mahvediyor bu gün yine servis bekliyorum malesef 😞😞

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.08.2020

    4 yıl pompa arızası verdi servis 1000 TL istiyor kronik pompa arızası var bu cihazlarda sakın LG tavsiye etmiyorum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.01.2020

    Makinam çok tuz harcıyor haftada veya 15 günde bitiyor sorun ne acaba

  • Media Markt aracılığıyla, 09.10.2019
    çok iyi

    çok iyi yıkıyor

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.02.2019

    Makinenin en kötü tarafı üst rafı zemini o kadar engebeli ki çoğu bardak devriliyor. ve kesinlikle barkakları iyi yıkamıyor ayrıca cam eşyalar içinden gökkuşağı efekti ile çıkıyor her deterjanı denedim ve sonuç bu makine yüzünden oluyor. Eski makinem firigidaire di 98 de almıştım birkez bile arıza yapmamıştı keşke satmasaydım ben tavsiye etmiyorum. Makine görsel 10 ses 9 sarfiyat 9 temizlik 4 not: dokunmatik oluşu gerçekten görünüş olarak ve hijyen açısından güzel ama bacağınızla bile ayarları değiştirebiliyorsunuz tabi istemeden.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.12.2018

    Tuş kilidi açma kapama düğmesini kapsamıyor. Hassas dijital olduğu icin her değmemde kapanıyor.Tekrar baştan çalıştırmam gerekiyor.Defalarca yıkandı sanıp raflara yerleştirdim.Tavsiye etmiyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2018
    LG D1442CF İNOX BULAŞIK MAKİNESİ

    Bulaşık makinesi özellikle kısa program gayet başarılı.30dk içinde bütün bulaşıklar tertemiz :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2018
    Harika...

    İzmir içine 3 günde teslimat yapıldı. onun için önceleri çok kıl olmuştum. Kargo teslimatı dan yarım saat kadar sonra servis gelip kurulumu yaptı. Ürüne sesli çalışıyor diye yorum yapanlar hangi sesden bahsediyor anlamadım. Ürün cidden çok sessiz. Tuz parlatıcı atmadan tablet le kullandım. Harika sonuç aldım.

  • NI1 aracılığıyla, 10.01.2018
    süper

    sipariş verdim ertesi gün horoz lojistik kargosuna verdiler, kargo şirketi ürünü teslim ederken hiçbir yerinde ezilme yırtılma yoktu, servis geldi kurulumunu yaptı kore malı, 2 çekmeceli 3 fiskiyeli dış görünüşüyle sessizliğiyle şahane bir ürün. gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz 3 yıl garantili inox ayarlanabilir çekmece geniş iç hacim teşekkürler LG

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü henüz kullanmıyoruz inşallah ileride kullanacağız ama 2 gün içerisinde kapıya teslim edildi.

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2017

    Ürün sağlam geldi horoz lojistik tarafından lg servisi de kurulumu yaptı

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2017
    LG kalitesi

    ürün orjinal ambalajında geldi. Makine sessiz, görüntüsü süper. iç hacmi gayet geniş. LG beyaz eşya konusunda hakkaten başarılı.

  • NI1 aracılığıyla, 30.10.2017
    Süper ürün

    İç hacmi diğerlerine göre daha geniş yıkama sürer soğuk kurutma ise şahane teşekkürler lg

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2017
    Beş Yıldız

    Çok kullanışlı bir makina. İç kısmını yıkanacak bulaşıklara göre değiştirebiliyorsun, yarım yük özelliği var. Kuru moduna alındığında bulaşıkları kupkuru çıkarıyor. Son derece sessiz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    LG Bulaşık Makinesini en uygun fiyata buldum yorumbudur.com üzerinden çok memnunum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    çok sağlam bir yapısı var hem duruş itibariyle kibar hem de rengi ile. ben çok menun kaldım size de tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 06.08.2017
    harika otesi

    Avantajlar : her seyi yikiyor
    Dezavantajlar : kucuk
    Urunu gunden itibaren biraz cekimserdim yikayabilecek konusunda ama geldigi gun ilk once nasil yikiyo bulusiklarimi yikadim baya guzel yikiyo diye camasirlarimida yikadim birazdan kilimleri deniyecgjm olursa oda olursa cocuguda burda yikayacagim su tasaruffu ayni zamanda hepsi icinde ve enerji tasarruflu hariksiniz lg tesekkurler media markt

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2017
    Tavsiye Ediyorum

    Ben söylenenlerin aksine makineyi oldukça sessiz buldum hatta bir çok zaman ürünün çalıştığını bile farkedemedim. Güzel yıkıyor memnunuz sadece bazen deterjanı tam alamadığı oldu.Onuda deterjan markasını değiştirerek çözdük. Fİyat performans ve tasarım olarak tavsiye edebileceğim bir ürün.Lg genel olarak beyaz eşyada çok iyi.Daha üst modellerine yönelmeye gerek bile yok.

  • NI1 aracılığıyla, 14.05.2017

    Çok güzel kullanışlı bir ürün tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG D1442CF Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG D1442CF Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat