JBL Endurance Run Siyah Kulak İçi Kulaklık Yorumları

JBL Endurance Run Siyah Kulak İçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Merhaba kargo hızlı teslimat süper kulaklık bas tizler çok iyi tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kulaklık

    Iphone kulaklığı ile test ettim . Kulaklık sesi izole anlamında ıphone kulaklığından iyi dışardan ses almıyor ancak bas anlamında ıphone kulaklıgı 1 tık daha iyi . Kabloların birbirne geçme ihtimali zor .kullanılıan malzeme kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    ses kalitesi çok güzel sennheiserin 2014 yılında spor serisi vardı fosfor yeşili adidas sponsorlu kulakiçileri hatırlayan vardır. onlardan kullanan birisi olarak bu kulaklık çok iyi düşme ihtimali gram yok kablosuda baya kalın kopmaz kolay kolay. sesler net baslar harika kulağı titretiyor. ayrıca ses gayet yüksek.

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2019
    Harika

    Ses mükemmel, kesinlikle tavsiye ederim. Kulakta durması çok rahat düşmüyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 19.09.2019
    Kablolu Versiyon

    Kulaklık sipariş verdikten 3 gün sonra elime geçti. Fiyat performans olarak iyi durumda olduğunu düşünüyorum. Yer yer tizleri fazla hissettirdiği oluyor ancak ben bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Satın alırken DİKKAT edilmesi gereken husus 219 TL olan seçenek KABLOLU olup, 329 TL olan Bluetooh versiyonudur.

  • Media Markt aracılığıyla, 09.08.2019
    Dış sesler

    Ürünü alalı 2-3 ay oldu ancak daha fazla dayanamayıp servise yolladım. Öncelikle şunu söyleyeyim ses kalitesi çok iyi, bas ve tiz fena değil, ses yüksekliği daha iyi olabilirdi, kulağa oturması ve kablo kalitesi kusursuz. Gelelim 3 yıldız verme nedenime androidlerde tam verim alınmıyor, bir sonraki şarkıya geçerken anlamsız bir şekilde sesi kısıyor, telefonla konuşurken karşı tarafa dış ssesler kendi sesimden daha fazla gittiği için konuşulmuyor ve bu sanırım kronik bir sorun kulaklıkta, dışarda telefonla konuşmak için kulaklığı çıkarmak zorunda kalıyorum ve bu da gayet sinir bozucu. Servise yolladım gerekli ilgiyi JBL markasına yakışır bir şekilde göstereceğine inanıyorum. Umarım yeni alacaklara faydalı bir yorum olmuştur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2019
    Kulaklık

    Öncelikle belirtmeliyim ki kargo gayet hızlı bir şekilde elime ulaştı. Ürünü bir kaç aydır kullanıyorum ve oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim, tizler gayet net bass son derece tatmin edici müzik zevkini yüksek seviyelere çıkartıyor. Malzeme kalitesi iyi, kulaktan düşme derdi kesinlikle yok, ses izolasyonu gayet iyi dışarıdan ses almıyor, sesi de dışarıya pek vermiyor, ürünü almaya karar verirseniz herhangi bir pişmanlık yaşamazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2019
    Kesinlikle çok iyi.

    Buradan almasam da şuan bunu kullanıyorum. Şarj süresi hariç şikayet edebileceğim hiçbir şey yok. Alırken de çok düşündüm. 8-9 saat beklerdim. Ki 6 saat civarı şarjı rahatlıkla sunuyor. Bana yetmiyor ama size yeterli gelebilir. Eğer öyle ise düşünmeden alın derim.

  • NI1 aracılığıyla, 16.04.2019
    Kaliteli ürün...

    Sesi kaliteli...

  • NI1 aracılığıyla, 24.03.2019
    harika bir kulaklık

    alırken iyimdir değilmidir diye tereddüte düşmüştüm ama yurt dışı sitelerdeki incelemelerini okudum ve almaya karar verdim. çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 17.10.2018
    Güzell

    Hoş ürün keşke biraz daha renk tercihi olsaydı ama onun dışında güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
JBL Endurance Run Siyah Kulak İçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. JBL Endurance Run Siyah Kulak İçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat