Everest Rampage SMX-R1 Beyaz Mouse Yorumları

Everest Rampage SMX-R1 Beyaz Mouse yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2017
    Sorunsuz ürün.

    Mouse gayet iyi elime iyi oturdu. Işıklandırmaları çok iyi görünüyor. Makrosu çok işime yaradı oyunlarım için bir çok makro yapıp ekledim. Tavsiye edilir.

  • NI1 aracılığıyla, 18.10.2016
    İade

    Ürünü iade etmek istiyorum. Beklediğim gibi bi ürün değildi iade hakkımu kullanmak istiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2016
    Efsana bişi

    Programıda var her şeyi öğrenbiliyor rengini DPI sını değiştirebiliyorsunuz efsana makroda var.

  • NI1 aracılığıyla, 01.10.2016
    İyi ürün

    Güzel bir ürün .

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2016
    super

    Super mojse herkeze tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 10.03.2016
    Ürün çok güzel.

    Ürün bugün elime geçti ve anca ayarlama işlerini bitirdim biraz kurcaladım.Ürün beklediğimden çok az büyük çıktı oda daha önceki mausumdan kaynaklı olsa gerek. Ürün görüntü olarak çok şık duruyor. Renkleri hele iyi ayarlarsanız bakmaya kıyamıyorsunuz.keşke yazılımı kendi güncel sitesinde updateleri aktif olmuş olsaydı ama çokta gerekli birşey değil.Ürünü bir sürü yüzeyde denedim bu kısa zamanda şuana kadar üstüne koyduğum her yerde çalıştı.Plastik su pet şişesinn üstünde dahi.DPI ayarına gelecek olursak 250 500 750 1000 1500 2000 4000 olmak üzere 7 farklı DPI ayarı var özelliklerinde zaten yazıyor bunlardan 4 farklı kombine yapıyorsunuz arkadaşlar.Ve bunu maus un üstündeki herhangi bir tuşa atıyabiliyorsunuz. Soldaki tuşları ben volume açma kısma tuşu olarak ayarladım işime çok yarıyor. Bunu makro yazarkta kullanılır.Veya herhag bir kısayol tuşu olarakta örneğin direk interneti açma veya müzik ilerigeri veya durdurma tuşu ve daha bir sürü özellikten istediğinizi atıyabilirsiniz. Ürün benim hoşuma çok gitti ben sadece istemsiz oalrak sağ click tuşuna elim çok temas ettiği için habire tıklıyorum onun dışında bir eksisi görmedim inşallah böyle devam eder malzemenin iyi olup olmadığını kullanarak göreceğiz.Umarım 1-2 yere düşüşten sonra bozulmaz ve diğer bir korkum usb giriş yerini çok büyük yapmışlar onu laptopun kullandığınız tarafına takın arkadaşlar çok büyük bir giriş portuna sahip olduğu için kullanım sırasında bir tarafa fazla yatmasından dolayı bir süre sonra temmazsızlık etmesinden korkuyorumç Umarım böyle birşeyle karşılaşmam.Yeni şeyleri fark ettikçe yazacağım arkadaşlar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Everest Rampage SMX-R1 Beyaz Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Everest Rampage SMX-R1 Beyaz Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat