Huawei Watch GT Classic Kahverengi Akıllı Saat Yorumları

Huawei Watch GT Classic Kahverengi Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(321 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P ürünü

    Gayet şık. Nabız ve adım doğru sayıyor. Mesaj bilgilendirmesi (whatsapp,twitter,email,sms,upcall,linkedin) sorunsuz iletiliyor.Mesaj yazamıyorsunuz. Gelen aramaları ekrandan görüp sadece red edebiliyorsunuz.İOS ile sağlık bilgileri uyumlu çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Göründüğü kadar var. Sade, şık ve çok fonksiyonlu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İhtiyaca Göre Kullanışlı

    Diğer yorumlarda da belirtildiği üzere kontroller üzerinde ciddi eksiklikler var. Ama bunun yanında rakiplerine göre estetik, pil ömrü, uyku takibi, gps hassaslığı gibi konularda öne geçiyor. Akıllı saatten görüşme yapmak, müzik dinlemek, bildirimlere sınırlı da olsa cevap vermek gibi beklentileriniz varsa bu saat sizin için uygun olmayabilir. Ben de şu an açıkçası iade edip etmeme konusunda kararsızlık yaşıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Almadan önce uzun süre araştırma yaptım ve bu saate karar verdi. Tasarım, kalite, kullanım olarak çok başarılı. Şarjı diğer akıllı saatlerden daha uzun gidiyor. Fiyatının hakkını veriyor. Saat jelatini açılmamış kutusunda geldi. Satıcı kargoya kutusuna da gereken özeni göstermişti. Gerek Hepsiburadaya gerekse Satıcıya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şık ama az fonksiyonlu

    Gerçek bir kullanıcı olarak yorum yapıyorum. Evet saat çok şık, ancak kullanışlı değil. Spor yapmıyorsanız boşuna almayın derim. Spotify desteği yok, kendi hafızası yok, bluetooth kulaklığa ayrıca bağlanamıyor. Saydığım özelliklere sahip bir akıllı saaten geçtiğim için daha az fonksiyonel geldi. "Ekran ışığı nasıl sürekli açık kalıyor, double tap ile ekranı açabiliyor musunuz?" gibi kurcalayıp da bulamadığım ve beni irrite eden bir çok yanı var. Açıkcası daha geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Wear OS destekleyen saatler arasında da bulamadım. Sağlık, egzersiz ve pil durumu gibi özellikler haricinde başka bir şey beklemiyorsanız alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklentimi bütünüyle karşıladı

    bu saat benim tüm beklentilerimi karşıladı. Eğer beklentiniz şık görünüm uzun süre giden şarj, suya dayanıklılık ve koşu antreamanlarında kaliteli bir GPS ise bu saat tam size göre. Ama spotify olsun müzik dinleyeyim. arayanları telefondan cevaplayayım diyorrsan uzak durun. şuan saati şarj edeli tam bir hafta oldu şarjı %35. bu arada bütümn bildirimler açık gerçek zamanlı sürekli nabız kontrolü hep açık bir kere test etmek için GPS açık yarım saatlik koşu antreamanı yaptım. ona rağmen şarj bu seviyede.

  • HepsiB. aracılığıyla
    nice

    acayip şık ve sağlam

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    teslimat çok iyi ve hemen geldi hepsiburadaya teşekkürler saat pil ömrü ve tasarımı iyi ihtiyaçları karşılayacak derecede özelliğe sahip eksiği saat modelleri az fakat fiyatı samsung ve iwatch göre özellikleri az fakat fiyatı kıyaslanamaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hw akıllı saat

    Yeşili beğendim. Bence şık gibi. Konuşma özelliği yok galiba

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi

    Bu ürünü alacaksanız ne istediğinizi bilmeniz gerekli. Gelen tüm bildirlere bakayım gelen aramaya ve mesajlara bakayım birde nabzı günlük kalori uyku süresi spor aktivite vs ölçsün yeter diyorsanız alın. Ama gelen aramaya cevap veriyim saatten konuşuyum mesajlara cevap atayım telde çalan müziği değiştireyim diyorsanız almayın ben şahsen otobüste giderken telefonum çalınca saatin hoparlöründen konuşma imkanım olsa bile konuşmam diğer durumlarda da evde arabada telden konuşurum zaten gerek yok benim istediğim özellikler var ve en önemlisi çok şık takım elbiseyle çok şık duruyor. şarj konusu söylemeye gerek yok aşmışlar o konuyu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Huawei watch gt

    Saati alalı 2 gün oldu. Şimdiye kadar ki iyi ve kötü taraflarını yazayım. Benim ilk akıllı saatim daha önce hiç akıllı saat kullanmadım. Kargo tam 4 günde ancak geldi bence uzun bir süre. Saat size heryerden Whatsapp, facebook messenger mail telefon gibi yerlerden bildirim göndeyor ama siz cevap veremiyorsunuz. Gerçi telefonla konuşmak ve whatsapp ile konuşmak şart mı bence değil. Hiç de gerek yok. Şarjı çok iyi gidiyor gerçekten bu bir gerçek. Bluetooth u kapatırsanız veya uzaklaşırsanız size bildirim gelmiyor. Bu kötü bir özellik. Ama dizayn olarak ve ekran parlaklığı olsun şahane bir saat. Arayüzleri yeterli değil ama olanlar bile çok iyiler. Ben reklamlardaki arayüzü kullanıyorum çok hoş. Fiyatı gayet iyi bu fiyata hem şık hem klasik hem de akıllı saat gerçekten iyi. Koluma kordonu çok rahat oturdu. Diğer saatlere gibi sert bir kordonu yok. Uyku modu kalp ritm olsun adımsayar olsun birebir çalışıyor. Ben ıphone 8 plus kullanıyorum. Çok rahat uyum sağladı. Alacaklara tavsiye ederim kesinlikle. Ama paranız varsa Samsung da alabilirsiniz. 2 karı fiyata onda konuşma özelliği de var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    çok şık, kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    İnanılmaz uzun pil ömrü

    Harika bir saat. Uzun pil ömrü zaten anlatılacak gibi değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Watch Arayüzü neden Türkiye'ye kapalı ?

    Satıcıda sorun yok ancak , Üründeki en büyük problem saat arayüz ayarları türkiyeye kapalı. Yani bu ayarları türk cihazlarında yapamıyorsunuz yabancı cihazlarda yapabiliyorsunuz. Böyle bir ayrım olması aşırı saçma Bunun dışında bataryası iyi gidiyor. Güzel görüntüsü var. Ve kordonları kolay takılıp çıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    muhteşem ötesi zarif birşey

    Güncellemelerin tamamını yaptıktan sonra müthiş bir kalitede olduğu ortada. Akıllı saat düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum. Ben saatten telefon görüşmesi yapmak istemediğim için özellikle bunu satın almak istedim mesela aynı düşüncedeyseniz böylesi bir indirimi ve cihazı kaçırmayın derim

  • Amazzon aracılığıyla, 22.02.2023
    F/P Ürünü

    Ürün tam olarak F/P ürünü. Aldığım dönem fiyatı aşırı uygundu. Tek eksi özelliği saat üzerinden konuşma yapılamaması. Ancak bunu kulaklık ile çözebiliyorsunuz. Sürekli nabız ölçebilmesi, spor sırasında verimli veri kaydı, özelleştirilebilir temaları ve cihazın her marka modelle uyumlu olması mutluluk verici.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.05.2022

    Olumsuz yönleri: kargo ücretsiz denildi,kargo ücreti verdim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.04.2022

    Olumlu yönleri: iki yıldır kullanıyorum bana göre üst modeline gerek bile yok uygulamada 450-500 adet saat yüzü var daha ne olsun.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.04.2022
    Çok Beğendim.

    Saat anlatıldığı gibiydi. Fiyat performans güzel.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.03.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Satın alınabilir

    Olumlu yönleri: Saatin uzun süre idare eden bir bataryası var. Henüz tam ölçüm yapamadım ama %35 lik kısmıyla 4 günü çıkardı ve ilk defa kullandığım için bütün özellikleri açıktı. Bildirimlere bakmak çok kullanışlı. Pek çok kadran seçeneği var ücretli ve ücretsiz olarak. kolunuzda oldukça şık duruyor. Pek çok egzersiz seçeneği var ama pek kullanmıyorum. Kronometre ve zamanlayıcı özellikleri kullanışlı. Konuşma yaparken de herhangi bir sorun yok sesler gayet net geliyor net gidiyor. Kalp ritmi stres ölçümü kandaki oksijen değeri vs güzel uygulamalar mevcut. Olumsuz yönleri: Gelelim olumsuz yanlarına. Sürekli açık ekranda çok kısıtlı kadranlar var çoğaltılabilir. Bildirim çubuğunda oynama yapamiyorsunuz keşke yerlerini değiştirebilsek veya başka ayarlar ekleyebilseydik. Bildirimlere cevap yazamiyorsunuz. Haricen uygulama yüklenmiyor bu özellik olsa harika olurdu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei Watch GT Classic Kahverengi Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei Watch GT Classic Kahverengi Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat