Amazfit Verge Siyah Akıllı Saat Yorumları

Amazfit Verge Siyah Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(382 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Şık griye dönük bir beyaz hızlı ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Pazartesi akşam verdiğim sipariş salı gece onbirbuçukta hepsiekspress kargoyla geldi. Walla helal olsun. Ben böyle bi hız görmedim. Ürün orjinal. Gayet iyi ve kaliteli. Çeşitli ekran modları mevcut. Arama ses kalitesi çok iyi. 2 tane aldım eşimle kendime. Büyüklüğü de gayet iyi. Şarjı da hızlı oluyor. Tavsiye ederim. Pahalı saatleri almaya hiç gerek yok bence.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    beyaz olanından aldım. Ama fotoğraflardaki gibi tam beyaz değil maalesef gri beyaz Fiyat-Performans anlamında kesinlikle paranız ziyan olmaz. Ancak görsel için beyaz almayın derim. Ürün fotoğrafını birkaç defa katladığım kağıt peçete üzerinde çektim rengi anlamanız için.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü eşime hediye aldım. Özelliklerine bakınca F/P oldukça iyi. Bayan için ebat biraz büyük kalıyor. Web de tanıtım ve yorumları dinleyerek karar verdim. Yanlış yapmamışım. Sadece bu ürün için değil, sitede alışveriş yaparken satıcının Hepsiburada olmasına dikkat ediyorum ve sizlere tavsiye ediyorum. Şimdiye kadar sorun yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Saati 1 sene önce bu günlerde aldım ve hâlâ kullanıyorum.İlk aldığımda 23 adımda 1 kalori artıyordu.Şimdi biraz fazla adımda 1 kalori artıyor.Şarj süresi iyi gibi.Tam kullanımda 5 güne kadar dayanabiliyor.Uyku süresini ölçmesi gayet iyi,arada uyandığında onu bile farkedip geri yattığınız vakti bile gösteriyor.Görüşmelerde ses çok güzel gidiyor ama gelişi o kadar iyi değil,özellikle gürültülü alanda ses duyulmuyor nerdeyse ama sesiniz gayet iyi gidiyor.Alarm sesi ve titreşim gayet yüksek.Hatta alarm sesi görüşme sesinden yüksek çıkıyor en yüksek seviyede keşke görüşme sesi de o kadar yüksek olsa.Zepp uygulaması bazı güncellemelerde egzersiz kayıt bilgilerini eşleştirme de sıkıntı yaşıyor ama play store ya da app store da hemen yorumlardan belli oluyor o sürümler düzeltiliyor o konuda sıkıntınız olmasın.Adım ölçme ilk başlarda gayet iyi çalışıyordu ama şimdi %25-30 fazla ölçüyor.Belki düzelebilir çünkü zepp uygulaması güncellendiğinde bazen saatte adım ve kalori ölçümü özellikleri değişiyor.Kalp ölçer gayet iyi gibi ama boşta olduğu vakit havanın kalbini ölçüyor. Eğer saati sadece gece uykusunu ölçmek için gece kullanırsanız 3 hafta şarjı gidiyor herhalde (o kadar uzun ki unuttum süreyi😅) Bence bu paraya alınabilecek bir ürün gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sadece zamanı takip etmek için tercih edecekseniz düşenebilirsiniz. Onun dışında asla tavsiye etmiyorum. Ürün geldiğinde servise gönderdim ses çıkmıyordu,1 yıl dolmadan tekrar aynı problemle karşılaştım. Umarım bu defa ilgilenirler. Ayrıca kullanımı hiç kolay değil, türkçe versiyonu maalesef yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Alışverişten memnun kaldım.Çok araştırarak aldım beklediğim gibi çıktı.Türkçe dil desteği olmaması biraz üzücü.Ara yüzü fena değil egzersizlere verdiği tepkiler biraz soru işareti.İp atlamayı ikişer üçer sayıyor koşu için de bazen GPS sinyali gitti Açıkçası fiyatına göre o zaman için iyiydi.Akıllı saatim olsun,müzik de dinleyeyim derseniz uygundur.Kolda şık duruyor çok defa bu tarz yorum aldım.Eski bir ürün olduğu ve dil desteği olmadığı akılda bulunmalı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürün gayet yeterli, günlük aktiviteleri telefonuna gelen uyarıları genel bir şekilde takip edebiliyorsunuz verileri düzenli olarak telefona göndermesi de başarılı., yorumlardaki gibi herseyi çıktı... Ayni zamanda diğer markalara göre şarjının da uzun gitmesi en iyi özelliği şu an gündelik kulllanımla 5-6 gün gidiyor. gece gündüz kolumda ve düzenli her gün yürüyüş ve 1 saatlik spora rağmen... şarj olması da gayet hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Araştırdım ve çokta ucuz birşey almak istemedim henüz dün sipariş verdim çarşamba gelicek tekrar yorum atarım zaten Telefona bağlıyken arama yapabiliyor bir program apk yükleyerek mesajlara cevap yazilabiliyor diye biliyorum bakalım

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fena değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Eşime hediye olarak aldım (Beyaz), bu ürünü fiziken görmeden karar vermemenizi öneririm. Saati üreten firmanın katalog fotoğrafçısı, kesinlikle üretim ve yazılım ekibinden açık ara çok daha başarılıymış bence. Saat 20 yaş üzeri için tasarlanmamış, çocuk / genç saati gibi duruyor. Alexa yı bir haftadır yükleyemedim, azimliyim ama...Diğer yazılım detaylarına hiç girmeyeyim...Artısı yok mu , var tabii, şarjı 3-4 gün rahatlıkla gidiyor, ekran parlaklığı yerinde. Hepsijet kargo ilk günlerine göre çok daha oturmuş durumda...Hele Hepsiburada ekibi gece gündüz mesaide.. Sonuç olarak, bence madem akıllı saat alıyorsunuz ve 20 yaş üstü kullanacak, kıyın biraz daha paraya derim...Eğer 20 yaş ve altı için düşünüyorsanız, ancak ilk akıllı saatiniz olabilir...

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harikoooo..

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün güzel

    ürün çok güzel ekrani renkleri çok iyi kaliteli çok şık duruyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalitesiz

    Almayı düşündüğüm için mağazasına gidip inceledim ürünü ve benim için tam bir hayal kırıklığı oldu çünkü şarjının çok uzun süre dayanması benim için önemliydi fakat saati koluma takıp inceledikten sonra ki kalitesizliği bende tam bir hayal kırıklığı yarattı. Ürünü alıp kullananlar memnun sadece almadan önce bir inceleyin derim az para değil sonuçta belki sizin hoşunuza gider.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yorumlarda da söylendiği gibi çok şık bir saat değil çocuk saati gibi gelmeye başlıyor bir süre sonra gözünüze almışken 200 300 daha verip daha şık saatlere bakın derim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    bu fiyata alınabilecek belki de en iyi akıllı saat diyebilirim. bakın bileklik değil, saat. çünkü birçok üst segment saatlerde bile olmayan özellikler mevcut. plastik yapısı ucuz bir hissiyat bıraksa da, günlük kullanımlarda hafifliğiyle sizi üzmüyor. tek eksi yanı türkçe dil seçeneğinin olmayışı. bu konuda gerekli güncellemeler sağlanırsa, bence tam olarak f/p bir ürün olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Evvveet 2.ayimi doldurdum bugun bu saatle (sanirim?? Hatirlamiyorum tam cunku) Su gecirmiyo bir kere onu soyleyeyim baya bulasik mi yikamadim , spor yaparken kan ter icinde mi kalmadim fln su gecirmiyo yani. Hoparlorden su alma olayini sukurler olsun ki yasamadim (ki yasamamda umarim) yani su falan girmedi daha baya kopuklu sularda falan da kullandim yani. Kolay kolay cizilmiyo ekrani diyebilirim cok nadir bir kac puruzlu yere degdi ekrani ama cizik falan olusmadi hu konuda da fena degil. Gayet kullanisli tatli bir arayuzu var sizi yormayan bir arayuz AMMA turkce degil maalesef. Dokunmatigi iyi , sensorleri iyi kosarken nabzimi cok iyi olcuyo sasmiyo gibi bisey yani. Gelgelelim ben bu saate kordon bulamiyorum arkadas yok yani satilmiyor sanirim boyle metal ya da cirtcirt li bisiler aradim ama yok satan bir yer kordonu bu arada yipranacak gibi demistim vebyipranmaya basladi soyulmalar goruyorun kordonda degisim sart olcak gibi bir kac aya. Pil omru iyi ilk zamanlar 6 7 gunlere cikan bir pil omru vardi su anda 5 gune stabil oldu ne artiyor ne azaliyor. Cok yavas sarj olmuyo zaten spordan sonra dus yemek falan geri geldigimde %100 oluyor yani. Dolu dolu bir saat donanimi falan iyi ama daha tasarim , hos duran seyler bakilabilir . Asla cirkin oldugu icin demiyorum gayet guzel bence ama sirf gorunusu icin alinacak bir saat degil diyebilirim. Parasini hakeder mi , o size kalmis ama pisman etmez en azindan (buralarda bir yerlerde ilk aldigim zaman yazdigim bir yorum vardi onu da okuyabilirsiniz tsk :))) )( olur da bi gun beni sinir ederse bu saat bu yorum kendini imha edebilir yeani o zaman ofke kusma seansi yasarim cunku)(kendinize iyi bakin bb)

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Başarılı bi saat tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam bir f/p ürünü

    Ürün elime geçti iOS kullanıcısı olduğum için biraz tedirgindim ama sorunsuz tüm fonksiyonları çalışıyor arama yapma olsun bildirimleri okumak gibi fiyatını hakeden bir ürün aklında soru işareti olan geç olmadan alsın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata güzel

    Hepsibura'dan sipariş ettiğim sanırım üçüncü akıllı saatim. Ertesi gün öğlen 3 gibi elime geçti. Kesinlikle buradan almanızı tavsiye ederim. Bu saatin dışında 2 farklı akıllı saat sahibi olarak, ürün bu fiyata güzel. Hem telefonla konuşma olsun, hem canlı ve yüksek çözünürlüklü amoled ekranı olsun hem de şarj 5 gün gitsin diyebileğiniz başka bir akıllı saat yok. Guvenilir ve batarya ömrü ile övünen büyük markaların saatleri de güncellemelerden sonra malesef 1 gün civarı gidiyor. Tecrübe ettim.. Biraz İngilizce araştırın göreceksiniz. Bu saatin özellikleri fiyata göre çok iyi. Tek handikap tasarımı ve yazılımı biraz zayıf. Diğer bir çok akıllı saatler gibi kaslı ve çok kaliteli değil. Daha ziyade sade ve kucuk. Ekran ebatı diğer saatler ile aynı fakat kasa küçük. Çok kalın bilekli biri için şık durmayabilir. Saat daha ziyade günlük kıyafet ve spor kıyafet için uygun. Gece dışarıya çıkmalık şık bir kıyafete uygun değil, basit durur. Bir gece veya ciddi toplantı gibi durumlar için bir saate daha ihtiyacınız olabilir. sert outdoor aktivite yapanlar için de fazla hassas kalır. Biraz yaşam tarzı ile ilgili. Saatin ülkeye gelmesini merakla bekledim. Yurtdışı fiyatına bakın. Buradaki fiyata ne kadar yakın olduğunu göreceksiniz. Amazmod uygulaması ile WhatsApp'tan mesajlara hızlı cevap verme özelliğini saatinize ekleyebilirsiniz. Uygun fiyat ve hızlı gönderi için hepsiburada her zamanki gibi ilk tercihim oldu. Teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Amazfit Verge Siyah Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Amazfit Verge Siyah Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat