Arçelik 7103 YD A+++ 7 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Yorumları

Arçelik 7103 YD A+++ 7 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 23.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok güzel bir ürün Ben kullanıyoruz çok memnunum

  • Trendyol aracılığıyla, 16.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü çok beğendim teşekkürler Arçelik teşekkürler Trendyol 😇👌

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.01.2021

    Arçelik gerçekten pişmanlıktır asla almam daha

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2020
    "harika"

    Olumlu yönleri: Çamaşır makinesinin yıkama kapasitesi ortalamadır. Eğer çok fazla kalabalık aile değilseniz size yeterli gelmeyecektir. bizim ailede çok fazla çocuk olmadığı için bunun bize yeterli olacağını düşündük. beklediğinizden de fazla çamaşır almaktadır. Fiyatını da çok uyguna bulduk. almak isteyenlere tavsiye ederiz. fiyatlar performans açısından çok başarılı buluyorum. oldukça sessiz çalışmaktadır. program sayısı çok fazla bulunmakta. biz severek kullanıyoruz herkese tavsiye ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Kapasitesi 7 kilo biz üç kişilik bir aile olduğumuz için ve evde çocuk olduğu için makineyi sık sık ama az kıyafetle çalışrııyorum. O yüzden yedi kilo olması bize hayli hayi yetiyor. Çamaşırları ıpıslak çıkarmıyor. En azından süzüyor. Eski makinemde sanki suyun içinden çıkarmışım gibi olurdu. Çok memnun kaldım. Gürültülü çalışmıyor ve en önemlisi çocuğumuz çok fazla ilgisini çektiği için çok uğraşıyor. Buna karşı olarak çocuk kilidi koymuşlar çok hoşuma gitti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Ürünü yeni satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Yıkama fonksiyonları gayet yerinde bir şekilde çalışıyor ve benim baya işimi gördü. Hiçbir kusuru olmadığı için de tavsiye ediyorum kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Arçelik'in bütün beyaz eşyaları genel olarak çok iyidir fiyat olarak da oldukça uygundur. Bu konuda gerçekten bunları başarılı buluyorum. Bu yüzden beyaz eşya alacağım zaman ilk Arçelik'e bakarım. Kısacası ben bu ürün hakkında değerlendirmede bulunacaksam fiyat performans olarak çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Oldukça fazla programı var çok sessiz çalışmaktadır çamaşırları iyi yıkıyor. Bununla birlikte servis ağı da çok başarılı. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    "ÇOK İYİ"

    Olumlu yönleri: hali hazırda kullanıyorum 7 kg ve 1000 devir bir makine çok güzel yıkıyor evet daha gelişmişleri çıktı tabii ama kolay kolay bozulmayan bir makine olduğundan dolayı bozulana kadar kullanmayı düşünüyorum sağlam dayanıklı ve tmiz yıkayan bir çamaşır makinesini değişmek için bahane aramamalıyım :)

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.07.2020

    bence fena bir ürün değiş alınabilinir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2020
    "Ürün gayet ideal"

    Olumlu yönleri: Ürün gayet ideal. Satıcıya ve Arçelik servisine teşekkür ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    "KALİTELİ"

    Olumlu yönleri: Arçelik markasına güvendiğim için aldım ve memnun kaldım, temiz yıkama yapıyor leke bırakmıyor, A+++ enerji tasarufu ile elektrik tüketimi sağlıyor, kaliteli ve sağlam performansından memnun kaldım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.04.2020

    Tek kelimeyle berbat bir ürün sakın almayın firma ürüne sahip çıkmıyor 5 ay oldu alalı camasirlarim mahvoldu

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.04.2020

    Kesinlikle almayın ben aldım çok pişmanım 5 ay oldu alalı kaç kere servis geldi hiç bir çözüm yok firma ürünün arkasında değil camasirlarim mahvoldu elde yıkamak daha mantıklı berbat çıkarıyor çamaşırları verilen paraya yazık bu ürüne

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.03.2020

    Hiç tavsiye ediyorum almayın derim sonra pişman olursunuz çünkü ben pişman oldum..

  • Trendyol aracılığıyla, 04.11.2019

    erken teslimat için teşekkürler. f/p oranı çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2019
    Bir Yıldız

    Sizlere tavsiyem kesinlikle bu ürünü almaya kalkmayın ,elinizde yıkarsanız bile çamaşırlarınız daha temiz olur inanın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.10.2019

    Olumlu yönleri: Güzel bir ürün kalabalık olmayan ailelere tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Evde kullanmış olduğumuz Çamaşır Makinesi artık yürümeye başlamıştı. Tamirci yi de çağırdık o da baktı ve yeni bir makine almamız gerektiğini söyledi. Yaptığım araştırmalardan sonra Arçelik in bu modelini çok beğendi eşim. Hemen aldık şu anda evde kullanıyoruz çok da memnunnuz. Herkese de tavsiye ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Ben evlenirken aldım bu çamaşır makinesini yani sadece eşim ve ben olduğumuz için 7 kişlo kapasitesi benim için çok yeterli. Yorganımı falan da gayet rahat yıkayabiliyorum. Çok temiz yıkıyor. Beyazlı çamaşırlarım özellikle bembeyaz çıkıyor. A+++ enerji tasarrufu sağlıyor. Gayet sessiz çalışıyor. Bazen mesela gece bile rahatlıkla açabiliyorum. Kurutmadayken bile fazla sesi çıkmıyor. Hatta annemin makinesi bozuldu anneme de aynı makineden aldık. Annem de çok memnun. Fiyat olarak ta piyasaya göre normal ne eksik ne fazla. Ama ödediğim paranın hakkını verdi diyebilirim. Almayı düşünüyoranız ben kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2019
    "beklendiği gibi"

    Olumlu yönleri: Ürün beklendiği gibi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 7103 YD A+++ 7 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 7103 YD A+++ 7 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat