Bosch HXR390H29T A Sınıfı 66 lt Solo Ocaklı Fırın Beyaz Yorumları

Bosch HXR390H29T A Sınıfı 66 lt Solo Ocaklı Fırın Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok hızlı ve sonsuz teslim aldık ürünü ilgi alakalarından özellikle çok.memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok hızlı ve sonsuz teslim aldık ürünü ilgi alakalarından özellikle çok.memnun kaldım

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 05.10.2022

    Ocak bazen kendi kendine sönüyor. Servis geldiğinde sönmezse servis ücreti alırlarmış. Fırın da iyi pişirmiyor kurutuyor zaten.

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2021
    Güzel ürün.

    Eşim memnun kaldı. Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Emektar fırınımız bozulunca annem çok üzüldü. Ona aynı kriterlerde fırın almak istedim. Kaliteli ve uygun fiyatlı fırınları araştırmaya başladım. Bosch marka fırını bir arkadaşım tavsiye etti. Aynısından annesinin de kullandığını ve memnun kaldığını söyledi. Ben de aldım ve annemi mutlu ettim. Sorunsuz çalışıyor. Annem aynı lezzette fırın yemekleri hazırlamaya devam ediyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • Teknosa aracılığıyla, 16.06.2021
    0 Olmadığı için 1 yıldız vermek zorunda kaldım.

    Yıllardır Bosch marka ürün kullanıyorum, ilk kez bu fırında büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Tek kelime ile berbat bir fırın! Uzak durun ve benim düştüğüm yanlışa düşmeyin.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.06.2021
    beğenmedim

    Olumsuz yönleri: İlk defa Bosch marka bir ürünü beğenmiyorum üzülerek aslında ürün kötü değil. Ama fiyat performans uyumu hiç iyi değil. Ürünü güzel paketleyip hasarsız kargoladilar. Öncelikle bunun icin satıcı firmaya teşekkür ederim. Bu konuda sorun yaşamadım. Ocak kısmını beğendim ama fırın kısmından memnun kalmadım ayrıca bir mini fırın alıp kullanıcam sanırım. Tavsiye edemiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    İyi

    Olumlu yönleri: Birkaç ay önce annem için aldık. Kargosu çok hızlı geldi ve çok iyi paketlenmişti tek bir çizik bile yoktu. Ben çok mutfağa girmesem bile ocaktaki hızın ben bile farkına vardım. Aynı zamanda annem de fırından çok memnun böreklerin daha iyi kabardığını söylüyor. Bakıldığında çok memnunuz ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.

  • Media Markt aracılığıyla, 22.01.2021
    0 Olmadığı için 1 yıldız vermek zorunda kaldım.

    Yıllardır Bosch marka ürün kullanıyorum, ilk kez bu fırında büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Tek kelime ile berbat bir fırın! Uzak durun ve benim düştüğüm yanlışa düşmeyin.

  • Teknosa aracılığıyla, 12.12.2020
    memnuniyet

    o kadar yüksek fiyatlı olması adı gibi boşuna! Böreklerin altı hiç pişmiyor. Eski fırını aradık!

  • Media Markt aracılığıyla, 09.12.2020
    memnuniyet

    o kadar yüksek fiyatlı olması adı gibi boşuna! Böreklerin altı hiç pişmiyor. Eski fırını aradık!

  • Media Markt aracılığıyla, 06.10.2020
    memnun değilim

    O kadar araştırıp aldım eşim memnun değil tepside yapılan börek kadayıf gibi fırında pişmesi gereken yiyeceklerin altını pişirmiyor

  • Media Markt aracılığıyla, 04.12.2019
    Tavsiye edilir

    Kargo ile çok hızlı geldi ürun çok güzel ve kullanışlı.

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2019
    Harika Müşteri Hizmeti ve Ürün

    Bir hafta oldu tüm ihtiyaçlarımıza cevap verdi. Umuyoruz uzun süre problemsiz bir şekilde kullanmak nasip olur.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    "Çok İyi "

    Olumlu yönleri: Hem gazlı hem elektrikli hem fırın Hem Set üstü ocak bir üründe bu kadar çok şeyin olması benim çok hoşuma gidiyor fırını ayrı Ocağı ayrı alayım diye uğraşmaktansa bütün bu özelliklere sahip bir ürünü bir makinede bulabiliyorsunuz ve ayrıca diğerlerinden de çok daha sağlam ve çok daha uygun bir fiyata geliyor hem de yer kapasitesini de en aza indirgiyor bakıldığı zaman da enerji tasarrufu sağlamlığı ve fiyatı olarak da piyasadaki diğerlerinden çok daha kaliteli olduğu için bu ürünü tercih ettim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2019
    "Memnunum "

    Olumlu yönleri: Evlenirken tüm beyaz eşyamı Boochtan aldım. Diğerlerini aldığım için bu fırında oldukça iyi bir indirim yaptıkları için tercih ettim. Çok kullanışlı bir ürün olduğu söylendi. Yeni kullanmaya başlıyorum ve dedikleri gibi çıktı. Yemek yapmayı keyif haline getiriyor. Fırının duvaları seramik bir detay eklenerek tasarlandığı için leke tutmaya karşı zorlu, temizliğe karşı oldukça kolay bir performans sergiliyor. Sık kullanım sağladığım için kolay temizleniyor olması zamandan tasarruf sağlıyor. Ocak kısmı da aynı şekilde kullanışllı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2019
    "."

    Olumsuz yönleri: Bu fırın tam olarak o lay o lay o lay! Ocağı da aynı şekilde mükemmel. Fırını altını üstünü tam pişiriyor. Tavuklar tatlılar börekler poğaçalar kekler tam istediğim şekilde çıkıyor. Kekim özellikle mükemmel bir şekilde çıkıyor. Eve her gelen misafirim hazır mı bu kek diye soruyor. Ocak dersen çok şık dizayn edilmiş. Düğmeleri emniyetli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2019
    "begendım ben"

    Olumlu yönleri: eskı tıp bır fırın. Cunku ben daha kullanıslı buluyorum bu fırınları. Hem ocagı hem de fırını daha ıyı ve kaltelı oluyor bencce. 8 farklı psırme programı avr buz cozme ozellıgı bıle var. A enerjı sınıfı ıle de calısıyor. Uygun fıyata satn aldık. Memnunum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch HXR390H29T A Sınıfı 66 lt Solo Ocaklı Fırın Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch HXR390H29T A Sınıfı 66 lt Solo Ocaklı Fırın Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat