Bosch HWR391I70T A Sınıfı 66 lt Solo Gaz Kombinasyonlu Fırın Inox Yorumları

Bosch HWR391I70T A Sınıfı 66 lt Solo Gaz Kombinasyonlu Fırın Inox yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Yeni taşındığımız evimize eski fırınımızı götürmedim. Pişirme kalitesi oldukça düşmüştü. Mağazalardan ve internetten yeni fırınlara bakındım. Bosch marka fırın da aradığım tüm özellikler vardı. Beğenerek aldım. Boyutu da oldukça ideal. Mutfağıma çok yakıştı. Kendisi boyundan çok büyük lezzetler sunuyor. Benimle aynı arayışta olanlar için kesinlikle herkese Bosch fırını tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Bosch HWR391I70T fırın 6-10 programlama ayarı ile harika yemekler pişirmemi sağlarken buz çözdürme özelliği buzluktan çıkan yiyeceklerin buzunun hemen çözülmesini sağlıyor.İçinde bulunan emaye tepsi yaptığım yemeklerin tepsiye yapışmasını önlüyor,daha birçok özelliği var fırınımın işlevsellik bakımından oldukça tatmin edici,çeyiz arifedindeyseniz bu ürüne mutlaka bir göz gezdirin derim ben

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Bosch fırını annem için aldım. Annem hamur işlerini yapmayı çok seviyor. Üst düzey kaliteli Bosch fırın sayesinde yaptığı börek çörekler daha lezzetli. Annem ısı ayarını ve diğer ayarları kolayca yapabildiği için çok memnun. Kullandığımız en iyi ve en kaliteli fırın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch HWR391I70T A Sınıfı 66 lt Solo Gaz Kombinasyonlu Fırın Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch HWR391I70T A Sınıfı 66 lt Solo Gaz Kombinasyonlu Fırın Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat