Bosch HXA060D29T A Sınıfı 66 lt Turbo Ocaklı Fırın Beyaz Yorumları

Bosch HXA060D29T A Sınıfı 66 lt Turbo Ocaklı Fırın Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.09.2020
    "Kaliteli"

    Olumlu yönleri: çok kaliteli ve güzel bi fırın. Çok sık duruyor. Isı seviyeleri ve ayarları çok iyi. Bu kullanışlı ürünü araştırmanızı tavsiye ederim kesinlikle memnun kalacaksınız ve beğenerek kullanacaksınız. Bosh ürünleri her zaman çok kaliteli oldu zaten. Boshun ürünlerini beğenmemek veya iyi bir performans alamamak imkansız resmen.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: Bekar arkadaşlarımla aynı evde kalmaktayız. Fırınımız bozuldu bizde ortaklaşa iyi bir ürün almak istedik çünkü biz kadınalr iiçin fırın çok önemli. Okuduğum yorumlarda fiyatı açısından hem uygun hemde güzel pişirdiğini okudum. Sipariş ettik kurumunda cok güleryüzlüydüler. Belki fırın tepsileri bir tane daha fazla olsa iyi olurdu ama yine uygun ve kaliteli bir ürün. Şimdi severek kullanıyoruz. Temizliği de çok kolay tavsiye ederiz.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.12.2019
    Teşekkürler

    Uzun araştırmam sonunda ürün kalitesi tasarımı başarılı bir ürün teşekkürler Mediamarkt

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch HXA060D29T A Sınıfı 66 lt Turbo Ocaklı Fırın Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch HXA060D29T A Sınıfı 66 lt Turbo Ocaklı Fırın Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat