Arçelik 2070 MB A + Sınıfı 237 lt 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu Beyaz Yorumları

Arçelik 2070 MB A + Sınıfı 237 lt 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) gayet kaliteli

    Olumlu yönleri: Ürün sessiz yeterli kapasitede ve yer kaplamıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Caner Özcan

    Olumlu yönleri: ürün gayet geniş ve kullanışlı uygun fiyata aldık tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Gayet şık bir ürün. Arçelik servisi geldi ve sorunsuz kurulumunu yaptı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: 3 çekmeceli yine arçelik dondurucum vardı ama yetmiyordu büyüklük olarak gayet kullanışlı oldu, 2 üst kapak şeklinde hızlı dondurma, diğer gözler çekmece şeklinde ve en alt çekmece motor kısmına denk geldiği için küçük bol bol ürün alıyor sınıflandırma yapmak çok kolay oldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.03.2021
    teşekkürler güzel ürün

    Olumlu yönleri: teşekkürler tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Buzdolabının dondurucu kısmı hiçbir şekilde 5 kişilik ailemize yetmiyordu. Uzun zaman araştırdım başlarda yabancı bir markayı düşünüyorduk ama sonra arçelik almaya karar verdik. Servis ve hizmet bakımından arçelik gerçekten seviye atlamış. Sipariş verdikten sonra yalnız 2 gün geçti ve kuruluma geldiler. Dolap çok iyi bir depolama haznesine sahip. Çekmece sayısı çok ideal ve beklentiyi karşılıyor. Güvenle kullanıyorum. Yetkili servise teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.07.2020
    "Guzel ürün."

    Olumlu yönleri: Çok güzel ve kullanışlı .Tavsiye ederim herkese.saticiya çok teşekkürler. Hızlı kargo ve servis mükemmel.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2019
    "."

    Olumsuz yönleri: dış hacmi bu kadar büyük iken iç hacmi sağ olsun nerdeyse yarısı kadar yani bu kadar fark olmamalı bence bilseydim gerçekten mini derin donduruculardan ya daa sandık tipiş dondurmaa dolabı gibi olan derin donduruculardan alırdım ben anlamadım ne bu kadar minik ya

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Derin dondurucu artık bizim eve de şart olmuştu biz de bayağı bir araştırdık ve arçelikten almaya karar verdik. Bu modelini aldık. 1 yıla yakındır kullanıyoruz. Çok ta memnunuz. Çok sade , şık ve modern bir tasarımı var. yiyeceklerimiz sağlıkla uzun süre saklayabiliyoruz. Benim eşimin aileleri köyde oldukları için peynirimiz, yağımız ve etimiz falan köyden gelşr bizim hep. O yüzden bizim için çok işe yasradı biz çok memnunuz. Almak isteyenlere de rahatlıla tavsiye edebileceğim bir dolap.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Derin dondurucu artık bence her evin ihtiyacı. Her meyveyi sebzeyi mevsiminde yemek çok öenmli bunun için de sağlıklı saklayabilme için de derin dondurucular önemli. Ben iki yıldır kullanıyorum ve kendimi ailem için çok iyi hşissediyorum. Çünkü yazın yazlık meyve sebzeleri kışın da kışlık meyve sebzeleri depoluyorum. Meyve sularımı reçellerimi falan hep kendim yapıyorum. Etimizi köyden getirtiyoruz. Peynirimizi falan da öyle. O yüzden de bu derin dondurucu benim elim kolum oldu resmen. Çalışan bir bayan olarak boş zamanlarım da börek kek falan da yapıp atıyorum. Misafirim falan gelince hemen elimin altında hazır oluyor. Eğer ihtiyacınız varsa ben bu derin dondurucuyu kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 2070 MB A + Sınıfı 237 lt 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 2070 MB A + Sınıfı 237 lt 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat