Hotpoint-Ariston MWHA 27343 B Mikrodalga Fırın Yorumları

Hotpoint-Ariston MWHA 27343 B Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Ürün açıklamaları çok güzel. 700W olduğunu da ben yazayım. Biraz daha güçlü olsaymış keşke.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye Ederim

    ben ürünü başka bir yerden almıştım. Yaklaşık 5 aydan bu yana kullanmaktayım. Birsürü özelliği var. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fırından çok öte

    Bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum, gerçekten hem mikrodalga kadar hızlı hem fırın kadar lezzetli kek, ekmek ve en önemlisi az yağ ile çıtır patates kızartması yapabildim. Süper gerçekten, teşekkürler HB :)

  • NI1 aracılığıyla, 24.01.2020
    Kesinlikle harika bir ürün

    Ürün çok güzel bi ürün alacak arkadaşlar hiç düşünmeden alabilirler ürünü

  • NI1 aracılığıyla, 10.01.2020

    Şunu belirtmem faydalı olacaktır : bir mikrodalga fırının üstünde bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2019
    Başarılı

    Süper. Ama arka çıkıntı sorun yaratabilir yeri dar olanlar için. şık ve muazzam. Özellikleri tam çözümlemek için zaman gerekiyor. Çok fonksiyonlu 👍

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2019
    SÜPER

    Ürünü almadan önce uzun süre ciddi araştırdım, yorumumu da biraz kullanıp öyle yapayım dedim. Beklediğimin çok çok üstünde bir performansı var, kendisinde extra olarak TURBO ve BUHARLI pişirme özelliği olması da diğer fırınlardan öne çıkarıyor. Bu özelliklerin olması fırının arkasında ayrı bir çıkıntı olması KÖTÜ diye düşünenler TURBO motorunu nereye koyacaklardı diye düşünsünler. Bu çıkıntıyı istemeyen kişiler bir alt modelinde TURBO yok, diğer tüm özellikleri aynı, onu tavsiye ederim. Benim yerim müsait olduğunda bunu tercih ettim ve gerçekten çok memnunum. Bu fiyata bu özelliklerde başka mikrodalga fırın yok, boşuna aramayın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2019
    Beş Yıldız

    Bir mikrodalga fırında olması gereken herşey var. Her detay düşünülmüş. Kaliteli bir ürün. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 24.04.2019
    programı çok karışık

    ürün güzel ama programı çok karışık

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2018
    Üç Yıldız

    boyutları büyük , özellikle arka tarafında eski tüplü tv ler gibi bir çıkıntısı var bu sebeple tezgahta çok yer kaplıyor. kordonu çok kısa. kullanım kılavuzu yetersiz ve karışık. sanki biz domuz eti pişiriyormuşuz gibi her anlatımda domuz eti pişirme, çözdürme önerileri var. reklamlarında hafızasındaki 18 tane güzel yemek tarifi diye anlatılan patlamış mısır, dondurulmuş pirinç, makarna karışımı, dondurulmuş lazanya, pizza,kiş,tavuk koklet ve parçaları,balık,elma dilim patates,kek,müffin,bisküvi,beze. şefin özel tarifi diye yazmışlar birde bunları dalga geçer gibi. fırından lezzetli yapmıyor özellikle eti pişirmesini sevmedim. ızgara modu da çıtır kızartma gibi. çıtır kızartma patates dışındaki şeyler güzel. kek, börek henüz denemedim. buz çözme iyi. daha önce mikrodalga fırın kullanmamış biri olarak beni biraz zorladı. özellikle tahmini pişirme süreleri verilmemiş olması. deneme yanılma yöntemiyle kendim bulmaya çalışıyorum. şuan için gerçekten hiç sevmedim. eşimin bana hediyesi, ön camındaki reklam etiketini koparttığım için geri iadesini de yapamadım. umarım kullandıkça severim. reklamlarda şişire şişire anlatacaklarına adam gibi bir kullanım kılavuzu hazırlasalarmış süper olurmuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2018
    Beş Yıldız

    Fırın yerinede kullanabilirsiniz çok zarif ve kaliteli memnunum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hotpoint-Ariston MWHA 27343 B Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hotpoint-Ariston MWHA 27343 B Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat