Dominox DMW 20G XS 131 0363 733 Mikrodalga Fırın Yorumları

Dominox DMW 20G XS 131 0363 733 Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Uzun süredir ailemin severek kullandığı bir ürün. Çalıştığım için bazen yemek yapmaya vaktim olmuyor. Eşim ve çocuklarım hazır yiyecekleri hiç yorulmadan ısıtıp sıcak bir şekilde tüketiyor. Pişirme sonu uyarı özelliği olduğu için de yemekler ideal sıcaklık ve lezette oluyor. Oldukça pratik , zaman tasarrufu sağlayan ve yiyeceklerin tadını bozmayan kaliteli bir ürün. İşyerinde arkadaşlarıma da önermiştim aynı şekilde onlarda memnun kaldı size de tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ev işlerinden ve yemek yapmaktan pek anlamadığım için aldığım pratik bir ürün. Dondurulmuş yemekleri ya da soğumuş yemekleri hızlı ve tadını bozmadan ısıtıyor. Aynı zamanda bana vakit tasarrufu ve mekanik kontrol sistemi sayesinde kolaylık sağlıyor. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Uzun yıllar kullanacağımı düşünüyorum. Benim gibi yemek yapmaktan anlamayan ve fazla vakti olmayan kişilere kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Okuduğum ve aynı zamanda çalıştığım için yemek yapmaya fazla vaktim kalmıyor. Bu nedenle genelde dondurulmuş ve hazır gıdalar tüketiyorum. Aldığım bu ürün bu konuda bana çok yardımcı oldu. Buz çözme özelliği sayesinde donmuş yiyceklerim kısa sürede hazır hale geliyor . Yemeklerin tadı bozulmadan ve sıcak bir şekilde tüketebiliyorum. Özellikleri sayesinde istediğiniz derecede istediğiniz zamanda ısıtabiliyorsunuz. Tam anlamıyla fiyat performans ürünü diyebilirim. Herkese tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    memnunuz, servis hemen geldi, kurulumu yaptı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Mutfak üçlüsü konusunda tereddütsüz alınabilecek bir markadır çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2021
    beğenmedim

    Olumsuz yönleri: Fırın gayet kaliteli ve kullanışlı ancak biz öğrenci olduğumuz için basit kullanımları tercih ediyoruz. Bu da diğer programlara ve özelliklere boşuna para vermiş olduğumuzu gösteriyor. Isıtsın pişirsin yetiyor yani. Boşuna bir dünya para verdik diyebilirim. Fiyat açısından memnun kalmadık. Ancak ürün iyi bir ürün. Almayı düşünenler beklentilerini karşılayacak derecede ürün alırsa daha uygun fiyatlı bir çok çeşidi tercih edebilirler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    .

    Olumsuz yönleri: Daha uygun fiyata da alınabilir yani bu parayı buna vermeye gerek yok.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dominox DMW 20G XS 131 0363 733 Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dominox DMW 20G XS 131 0363 733 Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat