Arçelik 9314 FDG Fırın Yorumları

Arçelik 9314 FDG Fırın yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 10.01.2021

    arcelik 9314 firinimn dugmelerinde yazilar silindi dugmeleri bulamiyorum ozellikle firinda cok zorlaniyorum...nerden bulabilirm yardim edermisiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2016
    fiyatina gore cok uygun

    tam istedigik gibi fiyatida piyasadakilere gore cok uygun geldi servis kurdu cok ta guzel alacaklara tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2015

    eşimle eski fırınımızı yenilemeye karar verdik uygun fiyatlı, kaliteli bir ürün arıyorduk. arçelik dg fırın almayı tercih ettik. fırınımdan memnunum ama üzerindeki ocak gazlı olmasaydı çok daha güzel olurdu. ama fırınım çok güzel.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Yeni eve geçerek eşim fırın istemişti de bende olmaz şimdi para lazım demiştim. ona sürpriz yapmak için yok dedim ama araştırıyorum baktıklarımın içinde iyi olan parama göre tabi. en iyi bir kaç ürün arasında.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    beyaz renk genelde bu fırınlar ama giri renke olanlar daha karizmatik duruyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    hem ocak gözlerini kullanırken hemde alt fırını kullanırken memnun kalacaksınız.fırın bölmesi börek vb.eşit dağılımlı bir ısıda ve gayet güzel pişiriyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 24.10.2014

    Mutfağımı yeniledikten sonra eski fırınımı değiştirmek için internette birtakım aramalar yaptım. ürünün teknik özellikleri kadar tasarımı da benim için önemliydi. tercihimi Arçelik in bu ürününden yana kullandım ve oldukça mutluyum. ürün hem mutfağıma çok yakıştı hem de yiyeceklerimi çok güzel pişiriyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.09.2014

    En güzel kekleri yapmak için turbo fırın almaya karar verdiğimde yorumbudur***** ilk incelediğim site oldu. Arçelik 9314 f dg ürününü en uygun fiyatlarda alarak hem bütçeme hem de mutfağıma katkıda bulundum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2012
    hızlı kargo

    ürün hızlı bir şekilde gönderildi. arçelik kalitesini bilen bilir. hepsi burada kalitesi ile alındı. makine gayet güzel. doğal gaz artık türkiyenin her yerinde var bu nedenle ocaklı almanın bir anlamı kalmadı

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2012
    harika bir ürün mahzaya gitmeye iç gerek yok

    çok iyi bir ürün aldım hizmet mükembel iç korkmayın düşünmeyin bu siteden devamlı alıyorum iç sorun yaşamadım tebrikler içiniz rahat olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2012
    Güzel

    ürün elime 1 haftada ulaştı.. Fırını çok güzel... herkese tereddütsüz tavsiye ederim.. fiyatı da çok uygun.... tek eksik yönü içinde sol tarafta bir tane lambası var.. sağ da da olsaydı çok güzel olurdu..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 9314 FDG Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 9314 FDG Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat