Tefal Activflow Pro Exteme Siyah Blender Seti Yorumları

Tefal Activflow Pro Exteme Siyah Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    simli olması,güçlü ve keskin bıçakları ve cam haznesi mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Paketlemesi çok güzeldi. Sapasağlam ulaştı. Gerçekten kaliteli bir ürün. Doğrama haznesinin cam olması çok iyi

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2020

    Tefal markasına güvenerek ve cam hazneyi beğenerek aldım, ancak hiç memnun kalmadım. Birincisi, çok gürültülü çalışıyor, komşular rahatsız olmasın diye belli bir saatten sonra kullanamıyorum, o derece. İkincisi, doğrayıci özelliği güzel, ancak malzemenizi pürüzsüz hale gelmesi için blend etmek isterseniz, bunu yapamıyorsunuz, çünkü uzun süre çalıştıramıyorsunuz. Motor çok güçlü, anacak diğer parçaların malzemeleri bu güce göre seçilmemiş, 10 saniyeden uzun süre çalışınca ısınıp bozuluyor. Alalı henüz 6 ay oldu, 2 kez servise götürmek zorunda kaldım. Üçüncüsü, kullanımı pratik değil. Aldığım mağazada reyon görevlisi başka bir marka önermişti, dinlemediğime çok pişmanım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.04.2020

    Bu 2inci blender seti alışım tefalden son aldıgım ürün bu model bundada aynı sorun yaşadım daha 2 tul olmadı alalı makina kısmı bozuldu güç vermiyor bir daha asla almam ve tavsiye etmem yazık bu kadar parayı tefal güzel bir marka diye veriyoruz sonuç hayal kırıklığı

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2019
    Üç Yıldız

    Malzeme saglamligi acisindan bekledigim kalitede değil. Cam hazne güzel fakat diğer parçalar daha sağlam olabilirdi

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2019
    başarılı

    Urun guzel. hızlı ve özenli kargolandi. Motor gücü baya iyi zorlayıcı bisi yapmadım ama onu da halleder görünüyor rende kısmı çok ufalıyor. cam hazneyi çıkarıp takmak kolay bende öyle sıkışma gibi bi durum olmuyor evt cirpicilari bende beraber yıkadım sanirim çıkmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2019
    daha iyi olmalıydı

    Kışlık hazırlıklarım için güçlü bir blendıra ihtiyacım vardı. O yüzden 1500 W almak istedim. Markayı da şansa bırakmak istemediğim için Tefalde karar verdim. Kargo gerçekten hızlı ve çok güzel paketlenmiş geldi. Ancak Tefal malzeme olarak nerdeyse düşük fiyatlı diğer markalar gibi malzeme kullanmış. sadece Cam haznesi güzel. Ama daha önce yorumlarda okuduğum ama dikkate almadığı blendırın sürekli durması gerçekten kötü. bir tencere (3lt) salçayı blendırdan geçirmem dur-çalıştır yarım saat sürdü. Piyasadaki en iyi olmadığı kesin. Bu paraya daha iyisi alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2019
    Kaliteli ve hızlı kargo

    Üründen yana kaygınız olmasın, gayet sağlam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2019
    Beş Yıldız

    tefal mağaza satıcısının 2 katı paraya satmaya çalıştığı ürünü burdan aldım teşekkür ederim her yönü ile mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2019
    Gerçek düşüncelerim

    Uzun bir araştırmadan sonra bu modele karar verdim. Bu fiyata rağmen çok sağlam bulamadım. Motor başlığı sanki düşmüş de ayrılmış gibi duruyor. Elimle bastırdığımda birleşim yerleri birleşiyor. Bıraktığımda ayrılıyor. Cam kapağını açmak için düğme koymuşlar ama elle müdahale etmeyince kapak açılmıyor. O düğme ne işe yarıyor hala anlamış değilim. Çırpıcı tellerinin nasıl modülden ayrılacağını daha çözemedim. Döndürüyorum olmuyor çekiyorum olmuyor. Neyse o parçasıyla beraber yıkamak zorunda kaldım. Motor başlığındaki çalıştırma düğmesine bastığımda sanki içine geçecek de bir daha dışına çıkmayacak gibi. Şimdiye kadar çırpma ve parçalama fonksiyonlarını kullandım. Fena değildi. Ancak bu paraya daha kaliteli malzeme ve tasarım beklerdim tefalden. Doğrayıcı haznenin cam oluşu güzel ancak sanki biraz ağır. Kaldırınca kırarım diye korkuyorum maalesef. Alacak olanlar bunları dikkate alsın. Ürünü bir mağazada görüp almak da fayda var derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2019
    Rende

    Havucu Rendeleme yapıyor ama çok ince salatada dahi kullanılamayabilir haşlama yapacaksanız belki işinizi görür kabak, patates ,soğan ,rendeleyemezsiniz maalesef. rende aparatının bir kaç çeşiti acilen yapılmalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2019
    bıçakları paslandı

    bıçakları paslandı

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2019
    İki Yıldız

    Henüz kullanmadım lakin beyin dediğimiz parçası çok hafif ve basit,sanki düşmüşte birleşik olan kısmı ayrılmış gibi,kavrayıp sıktığımda kavuşuyor bırakıyorum ayrılıyor. Hasılı kelam Hayalkırıklığı yaşadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2019
    kullandıkça yazarım

    bıçak ve disk taşıyıcı aparat çok sağlam değil çok zorlamayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2019
    Dört Yıldız

    Ürün güzel fakat blenderın düğmesine sürekli basarak iş yapmak kötü daha pratik yapılabilirdi

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2019
    Beş Yıldız

    Ürünü karar vermem gerçekten çok uzun sürdü, öncelikle markaları eledim ve tefale karar verdim sonrasında ise hangisini almam konusunda ikna olmam gerekti, devir gücü, rengi ve cam oluşu tercih nedenim oldu , çok güzel bir ürün , kullanımı rahat ve güvenli, sorun yaşamadım tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2019
    Beş Yıldız

    Eşim çok beğendi, piyasada bulunan muadilleri arasında en güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2019
    teşekkürler

    ürünü henüz kullanmadım ama görüntüsü bile beni büyüledi. düz siyah değil simli siyah ve resimdekinden daha alıcı duruyor. anneme hediye olarak almıştım kendi ceyizimede almayı düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2019
    Başarılı

    Kaliteli ve sağlam.İhtiyacınız varsa düşünmeden alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2019
    Bayıldık

    Cam hazne, çift bıçak, rakipleri 1000 watt iken 1500 watt gücüne sahip. Tek kelimeyle bayıldık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Activflow Pro Exteme Siyah Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Activflow Pro Exteme Siyah Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat