Tefal BL4388 Blendforce 2 Siyah Smoothie Blender Yorumları

Tefal BL4388 Blendforce 2 Siyah Smoothie Blender yorum ve tavsiyeleri

(161 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 16.03.2023
    tefal

    ürün kullanışlı değil

  • Amazzon aracılığıyla, 16.03.2023
    kullanışlı ve kaliteli

    sıkma yapılacak yiyeceklerin konulacağı ağzı boyutu küçük.Bu nedenle meyva vb.'nin küçük parçalara kesilmesi gerekiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.03.2023
    Kusursuz paketleme hızlı kargo teşekkürler

    Henüz kullanmadım ancak,tavsiye üzerine satın aldım,kullanan arkadaşım gayet memnun ve temizliğinin kolay olduğunu söyledi

  • Amazzon aracılığıyla, 04.01.2023
    Küçük ve pratik

    Katı meyve sıkacağı olarak meyveleri biraz küçültmek gerekiyor ve haznesi çabuk doluyor.posasında da su kalıyor,tekrar sıkmak gerekiyor.sonuçta diğer muadillerine göre kapasitesi belli fazlasını beklememek gerek ama blender olarak tam anlamıyla iş görüyor.ben küçük ve temizliği kolay olduğu için tercih ettim.işimi görüyor ve memnun kaldım.kargolama ve gönderim de iyiydi.her türlü meyveyi de sıkıyor,zorlandığı oluyor ama gayet başarılı.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.11.2022
    Fiyat performans ürünü

    Teslimat aşaması çok iyiydi, amazzon bu işte çok iyi. Ürüne gelince, sıkacak kısmında meyveleri koyduğumuz yer benzerlerine göre çok küçük. Ancak paralel etki olarak duruşu çok kibar ve yer kaplamıyor. Temizliği ne çok zor ne çok kolay, diğerlerinden farkı yok. Paketin içinden fırça çıkıyor, bıçak kısımlarını güzel temizliyorsunuz bu fırça ile. Blender kısmı smoothieler için harika. Cihazın performansı iyi. Bu fiyata yalnız meyve sıkacağı olsaydı ağzının küçüklüğü sebebiyle iade ederdim, ama ikisi bir arada olması ile tam bir fiyat performans ürünü.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.02.2022
    Umduğumdan daha güzel.

    Özellikle 1 hafta kullanalım öyle yorum yapalım dedim. Katı meyve sıkacağı çok kolay temizleniyor. Havuç, elma çok küçük dilimlerle atılabiliyor içine ve bu biraz uğraştırıcı ama bu boyutta bir bıçak için normal. Plastik aksamı Tefal'e yakışır bir şekilde kaliteli. Blender gayet yeterli 2 litre. Sonuç olarak gayet memnunuz. Tavsiye ederiz.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.02.2022
    TEFAL BLENDIR+KATI MEYVE SIKACAGI

    Ürün gayet başarılı ve güçlü fakat sıkıntı yaratan kısmı,meyve koyma haznesi çok küçük bu da koyacagınız meyveleri küçük parçalar halinde adeta küp,küp doğranır gerekiyor.Kullanırken kısa aralıklarla biriken postayı hazneden almanız gerekiyor,yoksa makina zorlanıyor,ayrıca tek ürün fiyatına iki ürün olmasında büyük bir avantaj.Temizlemesi ve takıp çıkarılması gayet kolay,dediğim gibi tek dez avantajı haznenin küçük olması bunun dışında sıkıntı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanım şartlarını okudum , önce su koyarak minicik parçalar attım içine fakat daha ilk denemede yanık gibi bir koku çıktı. Bu kadar ödeme yapıp bozulma durumunu göze alamam . İade edeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu tür ürünleri genelde bayanlar kullanır ancak ben de hem kullanıyorum hem de teknik özelliklerine çok önem veriyorum. Alıp beğenmeyip kenara atmamak için de aceleye getirmemek gerek diye düşünüyorum. Evde çok kullandığımız küçük bir smoothie cihazı olduğu için hiç acele etmeden yaklaşık bir ay kadar araştırdım. Kötü yanı fiyatları değişebiliyor ama alacağım ürünün kalitesinden ve beklentilerimi karşılayacak olmasından emin olmak istedim. Ürün yorumlarına çok değer verdiğim için de aldığım her ürünü kullandıktan sonra yorum yapmaya çaba gösteriyorum. Bu ürünün (markasının güvenilirliği yanında) en büyük avantajları; 1) cam hazne (sağlık ve temizleme açısından), 2) dönerek kapanan kapak (çok çok önemli - bastırılarak kapanan kapaklarda hem kapak hem de motora oturan kısım zarar görebiliyor), 3) dönerek kapanan alt kapak (temizleme açısından son derece önemli, ancak eşim gibi dalgınlığınıza gelip tam kapatmazsanız kullanım sırasında içindekiler akabilir - aman dikkat diyorum! :) ), 4) belki çok önemli değil ama sade ve şık görünüm... Çok araştırdığım için gerçekten inanarak öneriyorum... Eşim her kullanışında teşekkür ediyor... Bu da bana yetiyor... Sağlıcakla kalın...

  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sıkacak kısmını deneme fırsatım oldu. Elma, havuç banamısın demiyor. İkinci kademede gayet güçlü.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    yorum üstte çıksın diye beş yıldız verdim. blender sipariş ettik fritöz göndermişler. üstelik sipariş vermeden satıcıyla konuştum öğütücüler içerisinde var mı diye? verdiği cevap Tefal müşteri hizmetlerine sorunuz oldu? içeriği yazarken böyle cevap vermesinden anlamalıydım. buradan bir şey alırken bir kez daha düşünün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kalite bir ürün, tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 08.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yazın milkshake kışın ayran yapıyoruz:) ayran muhteşem oluyor:) köpük köpük

  • Trendyol aracılığıyla, 03.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün sürahisi cam olsaydı tam puan verirdim. Onun dışında üründen memnun kaldım.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Garantisiyle birlikte geldi . Bayadır smoothie blender arayışındaydım beni tatmin etti . Paket ve kargolama çok iyiydi. Çalışma açısından hızlı bi şekilde öğütüyor çok beğendim

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün beklentilerimin altında kaldığı için iade ettim. Daha güçlü çalışan bir cihaz bekliyordum. Sanki yıllrdır kullanılmış da tamirden çıkmış izlenimi verdi. İlk çaloştırmada hafiften motor yanığı kokusu geliyordu. Fakat iade süreci şaşırtıcı derecede hızlı ve kolay oldu. Sırf bu nedenle bile 5 yıldızı hakediyor. Teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sesi az bu yüzden acaba iyi değil mi dedim ama baya iyi çekiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 22.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu satıcı hakkında o kadar kötü yorum vardı ki gerçekten korkmuştum. Ürünler gelene kadar aklımda soru işareti vardı. Bu ürünle birlikte blender setini de aldım, iki kutuyu da ilk kez ben açtım. Çok güzel paketlenmişti, kendi kutuları da tertemizdi. Çok teşekkür ederim gerçekten.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ne koyarsan öğütüyor çok memnunuz

  • Amazzon aracılığıyla, 31.08.2021
    sonucta tefal

    ustunde tefal yaziyor, hic bi ise yaramasa bile orda durmasi yeter. amazzon+tefal oldu mu affetmem alirim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal BL4388 Blendforce 2 Siyah Smoothie Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal BL4388 Blendforce 2 Siyah Smoothie Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat