Karaca Powermix 1801 Smoothie Blender Yorumları

Karaca Powermix 1801 Smoothie Blender yorum ve tavsiyeleri

(286 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Ilk kullanimdan itibaren yanik kablo kokusu var ,Ver bir hafta gecmesine ragmen koku geçmiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.03.2022
    Fatura fiş

    Ürünün faturasını fişi elime ulaşmadı

  • Amazzon aracılığıyla, 08.12.2021
    Kaliteli ancak sadece smoothie için uygun

    Ürün aslında güzel. Cam hazneli, kaliteli ve estetik bi ürün havası var. Fakat ben smoothie de yapabilen bir blender sandım. Yemek için sos yapmak istediğimde hiçbir işe yaramadı. Ilan ve ürün açıklamalarında bu durumdan bahsedilmeli bence. Hayal kırıklığı yaşadım ve Iade ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok şık ve çok başarılı. Herşeyi un ufak ediyor. Ben çok beğendim. Sadece ısınmış plastik kokusu geldi umarım geçicidir.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.11.2021
    Sorunsuz teslimat

    Hızlı teslimat için teşekkür ederim. Paket özenle hazırlanmış. Ürünüm tamamen hasarsız geldi. İndirimde yakaladım teşekkürler amazzon 👍🏻

  • Amazzon aracılığıyla, 27.11.2021
    Karaca’dan uzak durun!

    Ürünün ömrü sadece 1 ay ve adet belirmem gerekirse de 20 kez kullanım. Şuan motor çalışmıyor. İşin en kötüsü de ürünü buradan yani amazzon’dan aldığınızda sorunu Karaca çözmüyor. Bizim ürünümüz değil gibi düşünün diyerek ücretli bir servis telefonu veriyorlar. Peki iki soru; 1-) Bundan sonra ben neden amazzon’dan elektronik alayım? (-Almamalıyım) 2-) Burada satılan bunun gibi elektrikli ürünlerin markalarının bir önemi kalmadı mı? (-Kanaatimce Hayır) Yani hepsi amazzon’dan aldıklarımız için benim ürünüm değil gibi mi yaklaşacak? (Genellemiyim ama Karaca net bu şekilde) O yüzden marka model önemli değil Karaca alınmaz.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.11.2021
    kaliteli ürün

    biraz büyük ama çok güçlü malzemesi ve görünümü gerçekten kalite.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ev için ideal gerçi bir adet de işletmeme aldım sezon boyu ağır çalışmasına rağmen sorunsuzdu ve iyi performans aldım, modları mevcut ayrıca buz kırması da gayet güzel çalışıyor tavsiye ederim tek sorun fatura keserken satıcı ilgilenmiyor ve yanlış fatura kesildi boşa gitti aramama rağmen ilgilenmediler

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Her evde olması gereken bir blendır. Bence saçma sapan blendırlara paranızı vermeyin bu alet bir çok şeyi yapabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle Hepsiburada com a Teşekkür ederim hızlı teslimatın dan dolayı yani beklediğimizen daha hızlı geldi ürünü ise henüz denemedik ama Karaca'nın kalitesini ve ürünü zaten biliyorduk tek kelimeyle özetlersek harika.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Biraz sesli ama iyi iş görüyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    3-4 bin liralık ürünlerden hiçbir farkı yok muadili gözde markalar neden 6 katına satılır anlamıyorum, ..... kur dan heralde...

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelime ile mükemmel. Hem sürahinin cam oluşu hem birden fazla program seçeneği gerçekten mükemmel. İçine eklediğim meyveleri resmen sadece su yaptı en ufak bir parça bırakmadı suya çevirdi katı meyve sıkacağı yerine iyiki bunu almışım. Gerçekten yapmışlar dedirtti. Kesinlikle tavsiyemdir almayı düşünenler hiç düşünmesin. Üzerinde birçok çalıştırma seçeneği var amacınıza göre seçebiliyorsunuz. Buz kırma programı, yüksek devirde aralıklı çalışma programı ve smoothie programı var. Ayrıca basılı tutarak çalıştırma veya sizin ayarlayacağınız hız ile sürekli çalışma programı var. Smoothie seçeneği ile çalıştırdım kendisi hızını dinamik olarak yükseltip alçalttı ve yeterli süre çalıştıktan sonra kendisi durdu. Malzeme veya su eklemek için kapağın tamamını açmanıza gerek yok üstünde ufak bir bölüm var sadece orayı açarak malzeme ekleyebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu fiyat için çok iyi bir ürün güzçlü fonksiyonel ve pratik.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bıraz plastik kokusu var ama işlevinde sorun yok

  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çeyizime aldım. Görüntü 10-10 Denemek için çalıştırdım gürültü de 10-10 😂 İnşallah memnun kalırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İyi ki almışım. Çok güzel içecekler yapıyorum ve buz kırma özelliği ayrıca güzel ve farklı modları var gayet kullanışlı.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu fiyata bu kadar kaliteli bir ürün bulunmaz. Fiyat Performans oranı çok yüksek. Çok memnunum. Önce yulafı, keten tohumunu vs. kuru olarak un yapıyorum. Ardından biraz süt ve meyveler. Ardından sütün tamamını koyup harika bir kahvaltı hazırlıyorum. İşe giderken arabada kahvaltı süper bir şey. Bu Ürünü yapıp ,satan kim varsa sonsuz teşekkürler. Seviliyorsunuz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün firma tarafından çok güzel paketlenmiş ve sorunsuz olarak teslim aldım. Ürünü kullandım, tek kelime ile harika. Çok güçlü olduğu için ne atarsan anında su gibi yapıyor. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel çekim gücü çocuklarıma sağlıklı içecekler yapıyorum . Çok parçası da yok bu yüzden temizlemesi de kolay oluyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Karaca Powermix 1801 Smoothie Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Karaca Powermix 1801 Smoothie Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat