Grundig VB 8760 Professional Line Vacuum Blender Yorumları

Grundig VB 8760 Professional Line Vacuum Blender yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 17.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Param parçaaaaaaağğğğ aaaaaıııııaaağğğğ! Yup aynen öyle neyse latifeyi bırakıp sadede gelelim ürün mükemmel burda tek sorulması gereken soru benim buna ne kadar ihtiyacım var sorusu olabilir sanırım. Kendime küçük tatlı smoothieler yapayım kilo vereyim derseniz içine attığınız o meyveleri içerken okey ama yerken kalıbımı basarım hepsini yiyemezsiniz o yüzden aman dikkat hanımlar (kilo almak istiyorsanız o ayrı tabi) Ben kendisiyle mükemmel fıstık ezmesi, humus ve badem sütü falan yapıyorum beklentimi gayet güzel karşıladı ve kendisiyle hiçbir sıkıntı sorun yaşamadım efendim. Ee ne diyelim o zaman karar sizin.

  • NI1 aracılığıyla, 11.05.2020
    ideal

    Oldukça sağlam ve kaliteli görünüyor. Güçlü bir makina. Vakum özelliği olduğu için aldım. Fiyatının hakkını veriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 09.05.2020

    Ürün oldukça güçlü ve sağlam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2018
    Muadili olmayan cok iyi bir urun

    Bu blenderi hem evinizdeki normal bir guclu blender gibi kullaniyorsunuz hem de daha da onemlisi vakumlama fonksiyonuyla kullaniyorsunuz. Vakumladiginiz gidalar, saatlerce, gunlerce ilk anki tazeligini koruyor. Onceki hafta aldim bu urunden, aksamlari smoothie yapip buzdolabina koyuyorum, ertesi gun oglen adeta taze yapmisim gibi... ne rengi karariyor ne de posalar dive cokuyor. Hala homojen bir sekilde saklayabiliyorum. 2 gun once evdeki kesilmis avokadolarimi bu makineyle vakumladim, 36 saat sonra hala taptazeydi avokadolar, renklerinde en ufak bir degisim yoktu. Yillardir turkiyeye gelmesini bekledigim urun, tesekkurler grundig! Herkese siddetle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig VB 8760 Professional Line Vacuum Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig VB 8760 Professional Line Vacuum Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat