Kenwood KMİX HDX754RD Kırmızı Blender Set Yorumları

Kenwood KMİX HDX754RD Kırmızı Blender Set yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 18.10.2022
    Çok memnun kaldım

    Çok memnun kaldım, mükemmel

  • Amazzon aracılığıyla, 25.11.2021
    kenwood

    Malzeme kaliteli çok kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatının ürünü. Hızlı kargo teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.06.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: çok şık bir tasarıma sahip eşime hediye olarak aldım. mutfakta fazla yer kaplamıyor ve kullanımı çok basit. eşim kullanmaktan çok memnun. ürün fazlasıyla kaliteli internetten araştırıp almıştım meyve sıkacağı olarak kullanılması da çok işimize yarıyor çocuklara taze meyve suyu da içirebiliyoruz bayılarak içiyorlar. kesinlikle almayı düşünenler varsa tereddüt etmeden alsınlar. fiyat performans mükemmel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    Kaliteli

    Olumsuz yönleri: Bu blenderı anneme hediye olarak aldık ama kendisi iade etmemizi söyledi. Haklı da. Belki büyük profesyonel mutfaklar için uygun ama bizimki için değil. Fiyatı da aşırı pahalı. Bunun yerine on set alınır resmen. Fiyatı filan bizim için önemli değildi ama aşırı da ses yapıyor annem beğenmeyince birde bizim cebimizi düşününce iade etme kararı aldık.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.11.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Beğendik, güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kenwood KMİX HDX754RD Kırmızı Blender Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kenwood KMİX HDX754RD Kırmızı Blender Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat