Sem SK 234 Problade Blender Set Yorumları

Sem SK 234 Problade Blender Set yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.04.2022
    Kandırıyorlar

    Olumsuz yönleri: Benim aldığım bu ürünün yerine bana başka ürün gönderdiler. Daha sonra sizin aldığınız ürün yok diyorlar. Sakın almayın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.01.2022
    robot mikser

    Olumlu yönleri: beğendim ürünü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.09.2020
    beğendim

    Olumlu yönleri: çalışan bir kadın olduğum için blenderdan bekletim iş görsün yeter olmasına rağmen bu blenderı alınca elimden süşüremedim bana çok kolaylık sağladı doğracıyısı asla gıdaları ezmiyor düzgünce parçalıyor. 2 tane hız kademsi var ben ve eşim için yeterli oluyor sonuçta profesyonel yemek yapmıyoruz. diyatı da çok uygun tasarımı da çok güzel rengine bayıldım zaten mutfağımla uyumlu olsun diye almıştım çok guzel durdu. kesinlikle alacaklara tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2020
    MEMNUNUM

    Olumlu yönleri: Sebze ve meyveleri doğrama özelliği iyi, mikser özelliği gayet iyi çırpma işlemini başarılı bir şekilde yapıyor set olarak güzel bir ürün beğendim ve tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.08.2020
    :(

    Olumsuz yönleri: Ben tavsiye üzerine bekar evime aldım bu ürünü. Diyet yapıyordum ve meyve püresi sebze püresi falan yapmak için aldım. İki üç gün kullandım ama sonra cihaz teklemeye ve parçalamamaya başladı. Garantiye yolladım geri geldi ve iki gün sonra yine aynısı. Ucuz etin yahnisi olmazmış gerçekten. Renk olarak görüntü olarak hoş ama bence boş bir cihaz bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.06.2020
    "tşk"

    Olumlu yönleri: güzel ürün zamanında geldi teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2020
    Beş Yıldız

    on numara beş yıldız hayran kaldık

  • NI1 aracılığıyla, 14.06.2019
    Harika işler çıkartan cihaz

    Ürün fiyatına göre harika işler çıkarıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sem SK 234 Problade Blender Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sem SK 234 Problade Blender Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat