Grundig WK 4670 Su Isıtıcı Kettle Yorumları

Grundig WK 4670 Su Isıtıcı Kettle yorum ve tavsiyeleri

(84 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kaliteli ve zarif bir ürün.Herkese tavsiye olunur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    görüntü kalite

    Görüntü kalite 10 puan fakat bir önceki ketil den daha uzun sürüyor suyun ısınması bence önemli değilse alınır ayrıca tesir ürünler için TSK ler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Sesli çalışması dışında sıkıntı yok hızlı ve iyi paketlenmiş bir şekilde teslim aldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet başarılı

    Suyu çok hızlı ısıtıyor, görünüşü ve malzeme kalitesi çok iyi.. oldukça kullanışlı. Ben memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ve kaliteli.

    Kaliteli, hızlı ve sessiz, dizaynı güzel estetik. Kablo biraz daha uzun olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şık ve Hafif

    Çok hafif ve şık bir tasarımı var.Alttaki güç düğmesini aşağıya doğru itince çalışıyor, mavi ışık yanıyor.Son derece hızlı ısıtıyor.Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün şık ama sağlıklı değil

    Ürünün içinde sıcak su ile kolayca kanserojen maddeye dönüşen plastik malzeme de kullanılmış, bu da ürünü sağlıksız hale getiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2020
    Sağlamsa Grundig

    Aylardır kullanıyoruz.Biz memnun ka ldık.Parasını hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2020
    gurultulu

    urunun kalitesine hiçbir diyecek yok gayet kaliteli ama tahmin edemeyeceğiniz kadar gurultulu ve uzun surede isitiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2019
    Tavsiye etmiyorum.

    Ağustos ayında almıştım. 2 ay evde yoktuk. 2 ay kullandık diyebilirim. Yeri geliyor 10 saniye geçmeden yeri geliyor bir ve ya ikinci dakikada kaynatmadan kendini kapatıyor. Elektrik elektronik şans işidir lakin üç kuruşluk s***o marka kettle 5 yıl çalışırken daha 6 ay dolmadan bozulması çok kötü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2019
    Beş Yıldız

    Kaliteli ve sorunsuz bir cihaz, marketlerde pek yok ama satilanlarin hepsinden iyibence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2019
    fiyat -kalite

    şimdi buradaki yorumları okudum sesli çalıştığından ancak su göstergesinin bulunması ve çelik olması fiyatına göre iyi olduğu anlaşılıyordu. ne söylenilmişse o. Yorumlardaki farklılık beklentiden. teşekkürler hepsi burada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2019
    Gürültülü çalışıyor.

    Çok gürültülü tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2019
    begendim

    Yerli üretim ürünler arasında en estetik en kaliteli görünen kettle bu oldu. 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Hala ilk günkü gibi yeni gözüküyor. Çok doldurursanız ısınması uzun sürüyor ama az doldurursanız hızlı ısıtıyor. Koku falan öyke bir şey yok. Severek kullanıyorum. Sesi biraz yuksek ama daha sessiz bir kettle henüz bulamadım. Ben tavsiye ediyorum bu ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2019
    3 aydır kullanıyorum

    Çok ucuza almışım şuan ederine yaklaşmış fiyatı, tasarımı kalitesi süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2019
    Fiyatına Göre Beklentilerimi Karşılayamadı

    Kendi kullandığım kettle bozulduğu için bu ürünü satın aldım ancak bu fiyata daha güzel bir alet bekliyordum. Ürünün en büyük artısı gerçekten çok şık görünmesi ve dış ve iç malzeme kalitesinin gayet yüksek durması. Toplamda 1.7 lt su kapasitesi bulunuyor ve tamamen doldurduğumda suyun kaynaması 5 dk sürüyor. Gelelim benim gözümde eksilerine. Birincisi ürünün kapağının içi plastik ayrıca kulpun ürünle bağlandığı yerde ürünün iç kısmında iki adet lastik conta gibi bir şey bulunuyor. Benim çelik kettle alma sebebim kaynar suyun plastik parçalara temans etmesini istememem. Bu durumda benim gözümde ürünün plastik bir kettledan bir farkı kalmıyor. İçinde hiç plastik olmamalıydı. İkincisi su seviye göstergesi kulpun üzerinde kulptan tutarak su doldurduğunuzdan suyu koyarken ne kadar su koyduğunuzu maksimumu geçip geçmediğinizi göremiyorsunuz. İkide bir elinizi çekip okumanız lazım. Üçüncüsü ürünün üzerindeki su seviyesi ayarında min 0,75lt diye belirtilmiş. Yani bundan az miktarda su kaynatmamanızı söylüyor. Ancak bu bence çok büyük bir rakam eski su ıstıcımda neredeyse 1 bardak suyu bile kaynatabiliyordum. İhtiyacımdan fazla su kaynatmak gereksiz duruyor. Zaten 0.75lt den az su koyulduğunda gösterge üzerinde görünmüyor. Dördüncüsü ürün yerine konulduğunda çok da sağlam durmuyor hafif bir temans biraz titremesine sebep oluyor. Daha önce kullandığım ürün çok daha dandik olmasına rağmen çok daha sağlam duruyordu. Beşincisi ürünün kapağının dışı metal ve sadece kulp üzerindeki tuştan açılabiliyor. Kulp üzerindeki tuş bir şekilde bozulursa kapağı açmak mümkün değil. Ayrıca kapağın dışı metal olduğundan su ısıttığınızda inanılmaz sıcak oluyor. Su ısıtıp kapağı tuşundan açtınız daha sonra kapatırken eliniz yanabilir. İç kapak plastik iken dışının metal olması çok saçma dışı plastik içi metal olmalıydı. Altıncısı ürünün içinde su göstergesi için saçma bir metal boru yer alıyor. Onun yerine göstergeyi ürünün yanına koysalar çok daha iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2019
    su ısıtıcısı

    dolu halde gün ortasında 5 dk da suyu kaynattı. koku konusunda süpriz yaşamak istemiyor iseniz kullanma kılavuzu da belirtildiği gibi ürünü iki kez su doldurup kaynatın sonrada dökün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2019
    Üç Yıldız

    olumsuz özellikleri suyu sıcak tutma özelliği yok (basit su ısıtıcılarında bile var bu özellik) sadece kaynatıyor gürültülü olumlu özelliği şekli...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2019
    Gürültülü

    Koku gibi problemleri yok ama aşırı gürültülü bir ürün çalıştırdığım anda mutfaktan ayrılıyorum baş şişiriyor . Onun dışında güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig WK 4670 Su Isıtıcı Kettle kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig WK 4670 Su Isıtıcı Kettle yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat