Siemens HB539E1T Ankastre Fırın Yorumları

Siemens HB539E1T Ankastre Fırın yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2016
    Siemens Kalitesi

    Fırın kalitesi ve Görünümü gerçekten harika ürünün geldikten 2 saat sonra servis gelip kurulumunu yaptı. Hızlı Teslimat Hızlı Servis. Çok fazla fırın kullanıldığı için Enerji verimliliğine dikkat ederek sipariş verdik pişman olmayacağımıza eminiz.

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2015
    Güvenli

    Ürünü herkese tavsiye ederim. gayet sorunsuz ve kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2015
    on numara fırın

    fırın mükemmel hele 3 d hava dolaşımı sayesinde yemek ve pastaların her tarafı eşit şekilde pişiyor elekteikli ev aletlerinde elektrik uzmanı simens markasını bu fırındada konuşturmuş %20 elektrik tasarrufu diğerlerine göre üstün yanları yaklaşık bir yıldır kullanıyoruz harika aldığınızda pişman olmayacagınız bir ürün ayrıca iç aksamları kullanışlı ve çift teleskopik raylı oluşu işleri kolaylaştırıyor o yüzden tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2015
    Siemens HB539E1T hakkında

    Ürün mükemmel görünüyor daha montajını yapmadık 24 saat içinde elime ulaştı hepsiburada.com a teşekkürler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 24.01.2015

    Ben gömülebilir düğmeli aldım ama pek kullanamıyorum. O yüzden satın almadan önce iyice karar vermek lazım. Eğer düğmelerle problem yaşıyorsanız bence iyice bir düşünün öyle seçim yapın. Beyaz eşyalar uzun süreli kullanılıyor sonuçta.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 03.01.2014
    HB539E1T

    SELAM. BU FIRIN Bİ HARİKA. HERŞEY İİLE MÜKEMMEL. ÖZELLİKLERİ DE AYARLANABİLİR ISI AYARI ÇOCUK KİLİDİ VE HAFIZALI AYAR SEÇENEKLERİ İLE KULLANMDA RAHATLIĞI YAŞATIYO. TAVSİYE EDERİM TEŞEKKÜRLERİ.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens HB539E1T Ankastre Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens HB539E1T Ankastre Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat