Arzum AR1068 Gastromix Stand Mikser Yorumları

Arzum AR1068 Gastromix Stand Mikser yorum ve tavsiyeleri

(130 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 06.05.2023
    Alın aldırın

    Pratik ve kullanışlı fiyatını hakediyor. Paketlenmesi güzel ve sorunsuz geldi.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.01.2023
    amazzon a teşekkür ederim

    Ürünüm fabrika hatalı çıktı Ama amazzon bozuk ürünü evden alıp yenisi ile değiştirdi amazzon a teşekkür ederim 🙏

  • Amazzon aracılığıyla, 26.12.2022
    Fiyat performans ürünü

    Ürünü aylardır kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Detaya girersek kek kabartmada başarılı değil. Sert hamurları birinci derecede fazla sallanmadan yoğuruyor. Karıştırma aparatlarını makineye atmayın kaplaması akıyor. En saçma şey kıyma çekme aparat yeri var ama aparat satışta yok uretilmemis

  • Amazzon aracılığıyla, 14.12.2022
    Hamur yoğurma için iyi ama yumurta çırpma performasnı kötü

    Eşim makaron yapıp satıyor. Bunun için de sıklıkla yumurta çırpması ve köpürtmesi gerekiyor. Ancak bu konuda başarısız. 8 yumurtaya kadar denedik ve köpürtme işlemini yapamadı. İnternette izlediğim videolarda bu konuda başarılı görünüyordu. Bize gelen ürünle ilgili de olabilir. Hamur konusunda bir sıkıntısı yok.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.10.2022
    Başarılı

    Mükemmel bir yoğurucu

  • Amazzon aracılığıyla, 03.06.2022
    Fiyat / Performans

    Ürünün döküm gövde olması gerçekten büyük avantaj. Yüksek hizlarda bile sallanmiyor. Kullanımı çok basit. Anneme hediye olarak almıştım ve çok memnun kaldı. Ben bu kadar hızlı yoguramam diyor. Fiyat aralığında uzun araştırmalarım sonucu bu şekilde döküm gövdeli daha iyi bir cihaz bulamamıştım. Doğru bir tercih olduğunu düşünüyorum. Hamuru dipte bırakmıyor her yerini karıştırıyor, yumurta cirpmada çok başarılı. Karıştırıcı aparatlarda plastik parça yok. 10 dk calistiktiktan sonra 15 dk dinlenmesi gerektiği yazıyor kitapçığında. Açıkçası bu kadar uzun süreli kullanacak bir şey yapmadık. Hamuru zaten 5 6 dkda çok iyi bir kıvama getiriyor.1200 watt olması da çok iyi. Kıyma aparatı da satılmaya başlanırsa bunun için özel yeri oldugundan dolayı baya kullanışlı bir cihaz olacak.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.05.2022
    Olumsuz yanı sesi ve aparatlarının döküm olmaması

    Bu ürünü iki kez sipariş ettim. İlk siparişim agt kargo tarafından vaktinde teslim edilmediği için para iadesi yaptılar ikinci siparişimde kargo firması kolay gelsin olarak değişince vaktinde teslim edildi. Kargo firmasına teşekkür ederim. Ürün hasarsız geldi çok iyi paketlenmiş, köpükler arasında konulmuş iç içe iki kutuya geçirilmiş arzum tarafından. amazzon da iki kutuya daha koymuş oldukça korunaklı idi hasarsız elime ulaştı. Ürünün kasası döküm ve ağır sallama yapmıyor, karıştırıcı haznesi çelik, kilitlenerek oturuyor haznesine. Karıştırma aparatı var 3 tane, onlar döküm değil. Elde yıkanması gerekir çok kaliteli bir malzeme gibi gelmedi. Sıçramayı önleyici kapak da plastik basit bir malzeme. 1 yıldızı bunlardan kırdım. Fakat en önemli özelliği ürünün döküm kasa olması, karıştırırken sallanmaması. Fiyat performans açısından marjinal faydası yüksek, bu fiyata döküm kasa başka bir stand mikser olduğunu sanmıyorum. Sesi yüksek devirde çalışırken fazla ama düşük devirde normal. Dinlendirerek çalıştırmak gerekiyor. Kıyma aparatının takıldığı yerde kapak var ( kıyma aparatı henüz üretilmemiş ama yerini yapmışlar) ve kapak biraz gevşek geldi bana elim oraya gelince çıkıverdi hemen. Ama problem yaratmıyor çok rahatsız olan bantlayarak kullanabilir. Genel olarak bence fiyat performans açısından oldukça iyi bir ürün. Edit: Bu ürünü almamdan itibaren epey bir vakit geçti. Ekmek yaparken çok iyi, hamur yoğurmada sallanmıyor ve hamuru çok güzel yoğuruyor. Çiğköfteyi harika yapıyor. Kıymadan köfte yaparken de makineyle yoğuruyorum çok rahat oluyor, güzel de bir kıvam yakalıyorum. Ayrıca tereyağı yaparken de çok iyi. Fakat yumurta beyazı köpürtülmesi gereken yiyeceklerde kötü. Mesela pandispanya yapacaksanız bu makine yumurta beyazını kar gibi yapamıyor, dolayısıyla kekiniz güzel kabaramayabilir. Ben kek yapacağım zaman el mikseri kullanıyorum. Bu ürün kurabiye çiğ köfte sert ve yumuşak diğer hamurların yapımında çok iyi ama kekte beğenmedim. Şimdi olsa yine alır mıyım, evet kesinlikle alırım uzun zamandır kullanıyorum (yaklaşık 2 yıl) hiç arıza yapmadı.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.04.2022
    Kötü

    1 ay sonra bozuldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.02.2022
    Hamur

    Olumlu yönleri: Müthiş bir ürün tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 13.09.2021
    Güzel

    Güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 26.08.2021
    Kilit sistemi bozuk

    Gelir gelmez kurdum ürünü fakat kilitleme düğmesi bozuktu kilitlenmiyordu iade ettim. Birkaç yerde daha bu sorunu okumuştum bana da denk geldi. Sıfır üründe böylesi önemli konuda sınıfta kalması tekrar almamı engelledi. Az bir hamur yoğurmak istedim ama asla kenarlarını ve altındaki unları alamadı üç beş kez durdurup spatula ile karıştırmak zorunda kaldım eh elde yoğursam daha az yorulurdum gerçekten. Yumurta şekeri güzel çırptı -/kek yaptım ama kilitlenmediği için yüksek devir deneylemedim çünkü sabit duramıyordu üst gövde.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.08.2021
    Fiyat performans

    Çok güzel gerçekten uzun araştırmalarım sonucunda hem servis hem de hamur için arzumu hayatımda ilk defa tercih ettim ve bir çok markayı araştırdım hem fiyat olarak hem de performans olarak kesinlikle tavsiye ederim ben sadece hamuru denedim. Hızlı kargo için de teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 14.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Urun cok saglam paketlenmisti ve gorseldeki renk geldi

  • Amazzon aracılığıyla, 07.08.2021
    Her Türlü Hamur İçin İdeal

    Düzeltme: 3. ayda bozuldu ve iade ettim. Yaklaşık bir haftadır kullanıyoruz, mayalı-mayasız, yağlı-katı birçok hamur yapmayı denedim ve hiçbirinde zorlanmadı. Mantı hamurunu 2. devirde 5 dakikada yoğurdu, çok da güzel bir katı hamurumuz oldu. Çırpma becerisini çok fazla test edemedim ama onda da başarılı olacak gibi duruyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Yeni özellikleri ile mutfakta işinizi oldukça kolay bir hale getiriyor. Sevdikleriniz için güzel bir hediye olabilir. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürününü sipariş ettikten sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Bu ürüne ihtiyacınız var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.06.2021
    +1 yıl ile toplam 4 yıllık garanti sunuyor

    Arzum ağı geniş, servis hizmetlerinden daha evvelden memnundum. Ürünü 10 dk çalıştırıp 15 dk dinlendirerek çalıştırmak gerekiyor. 1300 gr toplam malzeme ile ekmek yapabiliyor. Yüzde 75 sulu ekmek hamurunu 2. Kademede 3 defada yoğuruyor tam kıvamında. Kek için çırpma teli de gayet başarılı. Kıyma aparatı için yeri var ama aparat şu anda satılmıyor. Kıyma aparatı makul bir fiyat ile satışa sunulsa güzel olur diye düşünüyorum. Ürün döküm gövdeli, ağır o nedenle dengeli durabiliyor, savrulma yaşanmıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    benim istediğim performans karşılama dı idare eder

  • Amazzon aracılığıyla, 13.06.2021
    Kesinlikle alın ve Aldırın

    Kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi ile bu marka ve modele karar verdim. Mağazaya gidip canlı olarak da inceledim. Boyutu tasarımı çok şık, sırf bu yüzden bile tercih edilebilir . Ürünün artı özelliklerine gelecek olursak tek kelimeyle harika hazne büyüklüğü gözünüze ilk başta küçük gözüksede (5 L) derin olması nedeniyle, ev kullanımı için gayet yeterli. Çiğ köfte yaptık. Gayet güzel yoğurdu. 10 dk yoğurunca kendini otomatik olarak durduruyor. Siz yeterli görmez iseniz, biraz dinlendirdikten sonra tekrar çalıştırmalısınız. Ekmek hamuru yaptık .10 dk sürmeden yoğurma işlemimiz tamamlandı diyebilirim. Eksi özellikleri: Sesinin söylendiği kadar sessiz olduğunu düşünmüyorum. Bir elektrik süpürgesi gibi olmasa da yadsınılmayacak kadar da az değil.En azından 3 ve üzeri hız ayarlarında. Ben bunu sorun etmedim. Aparatları kesinlikle bulaşık makinesine atılmıyor. Aksi halde kararma yapar buda sizin karıştırma ve çırpma esnasında malzemelerinize geçebilir. Çelik malzemeden üretilmemişler. Sonuç olarak tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim.Daha önce almadığım için pişmanım.Ürünü akşam 22.30 gibi sipariş verdim. Sabah 9.30 da elime ulaştı. Kargo hizmeti için de ayrıca çok teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Arzum AR1068 Gastromix mikser siparişinde bulunmuştum annem için satın aldığım bu mikserden Çok memnun kaldı uzun zamandır satın almak istiyordum tüm parçaları eksiksiz bir şekilde tarafıma teslim edildi satıcı firma işinde çok başarılı ürünü iki kere kullanma imkanımız oldu gerçekten tüm mutfaklarda yer edinmesi gereken bir mikser biz çok beğenerek kullanıyoruz

  • Trendyol aracılığıyla, 21.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcıya 10 numara 5 yıldız👌🏼 Güzel paketleme ve de hızlı kargo. İlk denediğim ürün çiğ köfte oldu ve de efsane oldu😊 Bikaç denemede kenarlarına birikti ama sonrasında birikme olmadı. Poğaça hamurunda zorlanıyor ama verilen paraya bu kadar oluyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR1068 Gastromix Stand Mikser kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR1068 Gastromix Stand Mikser yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat