Homend 3006 Profesyonel 6 lt Standlı Mikser Yorumları

Homend 3006 Profesyonel 6 lt Standlı Mikser yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2019
    Teşekkürler Homend

    Homend kalitesine güveniyorsanız tereddüt etmeden alabilirsiniz... Aldık kullanıyoruz çok memnunuz...

  • NI1 aracılığıyla, 01.06.2019
    çok güzel...

    ürün harika, eşime hediye aldım çok beğendi.

  • NI1 aracılığıyla, 11.05.2019

    Muadillerine göre fiyat ve kalite olarak harika tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 21.03.2019
    Hızlı ve özenli bin paketleme

    Ürün genel anlamda güzel ancak bazı parçaları Çin malı gibi

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2019
    ürün hakkında

    Ürün elime ulaştı paketi gayet güzel ve korunaklıydı. Mutfak şefi hakkında, gayet güzel. Bazı artıları da var eksileride. Eksileri: sert hamur, kek hamuru veya başka birşey yogururken metal kabin icinde kenarlarda malzemeler kalıyor ve makineyi durdurup kendiniz topaklanan malzemeyi kabin içinde kenarlardan spatulayla almanız gerekiyor. Çırpma performansı normal düzey ben çok beğenmedim. Çirpma teli daha kaliteli olabilirdi bence. Ayrıca magazaya da soru sormuştum ürün hakkinda, arkadaşlar cevap olarak ürün özellikleri açıklama da yazıyor gibi kısa ve gereksiz bir cevap vermisler telefondan baktığım için özellikler gorunmuyordu Neyse ürünün artıları, bir kere fiyat olarak diğer rakiplerine göre çok iyi, Ürün çok şık metalik gri, motor gücü muazzam, 1.5 kg hamuru çok güzel yogurdu ve hiç bir zorlanma ısınma olmadı. Sesi normal bana sesli gelmedi. Gövde malzemesi çok iyi. Pogaca ve kek yaptım gayet güzel oldu sürekli sert hamur ekmek vb yapıyorsanız tam size gore. Çok araştırdım Kenwood almayı dusunuyordum fakat iyiki bu ürünü almisim. Kalite olarak normal diyebilirim fakat fiyat performans olarak gayet güzel ve kullanışlı. Mutfakta baya iş görüyor. Diğer pahalı urunlerin yaptığı herşeyi yapar pahalı urunlere gereksiz para vermeyin saygilar.

  • NI1 aracılığıyla, 04.12.2018
    Genel olarak oldukça kaliteli bir ürün.

    Çok hızlı kargolandı. Ürün itina ile paketlenmişti. Ona rağmen kargodakiler nasıl başarmışsa, kabın plastik kapağını kırmışlar. Çok ilgili ve kurumsal bir firma. Sağolsunlar., ücretsiz hemen yenisini gönderdiler. Cihaza gelirsek ; görsel olarak çok başarılı. Büyük kırmızı parlak alüminyum döküm gövde, gücü yansıtıyor ve çalışırken de motor 1300 watt gücün hakkını veriyor. Şu ana kadar tek seferde 1kg sert hamur karıştırdım. Sorunsuz yoğurdu. Bu yönde önce çıkıyor. Sesi güçten kaynaklı tabi ki biraz fazla. Ama alışıyorsunuz. Çok araştırdım. Ve çok kullanıcı olmamasına rağmen, piyasada 1300w muadil bir makine bulamadığım için bunda karar kıldım. Ve iyi yapmışım. Piyasada Kenwood 1200w ve 1700w var. Ancak fiyatlar yüksek kalıyor. Karıştırıcı aparatların ikisi alüminyum(bulaşık makinesinde yıkanmıyor), diğeri ince telli çelik. Çırpıcının telleri o kadar ince ki, bu hususta alt segment makinelerin bile gerisinde kalıyor. Bu beni çok şaşırttı. Homend markasından tüm aparatları oldukça kaliteli çelik beklerdim. Yani bu hayal kırıklığı oldu. 6.7l kap da çok ince. Yani bu çok da önemli değil. Bir diğer konu, muadil olacak markanın gövde üst ve ön kısmına farklı kompakt özellikte aparatlar bağlayabiliyorsunux. Bunda yerleri (açmayı denemedim ama o bölümler parlak nikelaj kapak kaplamalı) olmasına rağmen, Homend'den da teyid aldım; ek aparat takılmıyor. Bunlar değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Tabi en önemli kısım, yoğurma gücü ve başarısı. Ve bunda bence yeterince iyi. Tabi bu dediğim iyileştirmeler yapılırsa tadından yenmez. Son söz ;bu fiyata performans olarak alınabilecek en profesyonel makina. Not: Gören herkes çok beğeniyor. 4 yıldızı hak ediyor.

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2018
    görüntü süper

    Daha denemedim inşallah sorun çıkmaz

  • NI1 aracılığıyla, 02.08.2018
    Gayet iyi

    Evet ürün elimeze ulaştı paketleme güzeldi teşekkür..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend 3006 Profesyonel 6 lt Standlı Mikser kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend 3006 Profesyonel 6 lt Standlı Mikser yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat