Homend 3003 Profesyonel Stand Mikser Yorumları

Homend 3003 Profesyonel Stand Mikser yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    on numara 7 yıldız

    homend beni hiç şaşırtmadı. sade,güzel,şık ve homendin sitesinde fiyatının yarısı. teşekkürler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2019
    Kesinlikle Tavsiye Ederim

    Son derece şık ve kullanışlı bir ürün. Çiğ köfte yapmak için uygun makineyi ara ara dinlendirerek dışarıda satılanlardan çok daha lezzeti çiğ köfte yapıyoruz. Eşim pasta, kek v.s işler için sorunsuz kullanıyor. 2-3 kat fazla ödeyip marka peşine düşmeye gerek yok. Ev kullanımı için gayet yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2019
    Dört Yıldız

    ürün gayet güzel. anneme aldım 6 lt haznesı gayet genıs ve herşeye elverişli. Küçük aıleler ıcın fazla yer tutabılır. Yer sorununuz yoksa kesinlikle ürünü tercih edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2019
    Gayet başarılı

    Ürün hızlı kargo,sağlam paketleme ile ulaştı. Kutu içersinde tüm parçaları tamdı. Kullandım hızlı kıvamlı süper makine fiyatında çok uygun. Marka olarakta güzel performans tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2019
    Tavsiye ederim

    Siyah rengini aldim fakat meeal edwnler icin yorum yapmak istedim. Çok arastirdim kenwood _ kitchenaid dusunurken  sonunda bu makineye karar verdim. Çunkü hem butce dostu uygun hem de 6 lt lik kasesi ve 1300 watt motoruyla guçlü bir makine. 1, 5 kiloya yakin hamuru yogurttum. Islem bittiginde hamura ek mudahalem gerekmedi. Direk sekil verip tepsiye aldim.Aparatlara islem oncesi bitkisel yag surulmesi oneriliyor. Kek denedim, gayet basarili. Ben çok memnunum. Sorun yasayan var ise kullanima uygun kullanmadiklarini dusunuyorum. Makine aparatlari bulasik makinesinde yikanmiyor. Elde sabunlu ilik suyla yikanmasi gerekiyor. Ağir hamurlarda 10 dak fazla calistirilmamasi, calistiktan sonra 10 dak beklenmesi isteniyor. Yani hamuru yogurmaya basladiniz. Hamur katilasti. Katilastiktan sonra 10 dakikadan fazla calistirilmamasi isteniyor. Servisi aradim urunu kaydettirdim, servise telefonla ulasmada bir problem yasamadim. Bu urunu kesinlikle oneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2019
    Kusursuz denemez

    Hızı ve performansı yerinde. Zaten 1300 watt olduğundan piyasadaki bir çok ürüne göre oldukça güçlü. Sıkıntı malzeme kalitesinde. Henüz 3 kere kullanmamıza rağmen karıştırma aparatları renk attı ve kararmaya başladı. Ayrıca geldiğinde üzerinde bir kaç çizik vardı önemsemedim. Fakat çizilmeye müsait olduğunu da söylemem lazım. Makinenin bir yerine değmeyi verin, hemen çiziliyor. Fiyatını makul bir ürün olması tek tesellim.

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2019
    Muhteşem

    Evet çok güzel Gayet kaliteli Magza

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2019
    güzel

    Ürün yerli üretim değil, Çin malı. Bunun dışında gayet başarılı bi ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2019
    cok memnunum

    diğer alıcılar gibi bende bir çok marka arasında kaldım ama daha önce homend'in birkaç ürününü daha kullanıp memnun kalmamdan ötürü yine homend tercih ettim ve çok memnunum. kurabiye hamuru dışında birçok şey denedim gayet başarılı. Ses konusuna gelince stand mikserlerde sessiz çalışan görmedim zaten. Almayı düşünenlere gönül rahatlığı ile tavsiye ederim ben çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2019
    Gayet başarılı

    Çok beğendim , kargoda hızlı ????

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2018
    Beş Yıldız

    Çok mükemmel bir ürün çok düşündüm araştırdım başka markalarda gittim geldim ama bütçeme de çok uygun süper bir ürün ben aldım. 5. Kez kullanandım tabiri caiz ese at gibi ürün herkese alacak olanlara tavsiye ederim başka markalara bir sürü para vermelerine hiç ama hiç gerek yok ??????????

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2018
    Tavsiye ederim

    Ürün teslimi gayet hızlıydı. Kaliteli güzel bir ürün. Fiyatına göre özellikleri cok iyi. Memnun kalırsınız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend 3003 Profesyonel Stand Mikser kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend 3003 Profesyonel Stand Mikser yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat